Начало / Екскурзии / Екскурзии - Меминген

Увеселителен парк Legoland - Германия - двудневен пакет!

Номер на оферта

/

197275

Дати & цени

Цената включва

самолетни билет София - Мюнхен - София с полет на Луфтханза
включени летищни такси + ръчен багаж 7 кг
индивидуален трансфер летище-хотел-летище
2 нощувки със закуска в хотел 3*
входни билети за 2 дни за увеселителния парк
медицинска застраховка Помощ при пътуване с покритие 5000 евро на човек

Цената не включва

застраховка Отмяна на пътуването - около 3% от стойността, сключва се в офиса на туроператора
обеди и вечери
разходи от личен характер

Програма на пътуването

Увеселителен парк Legoland, Германия, Пакет с 2 нощувки

3 дни/ 2 нощувки, с включени входове за парка за 2 дни и трансфери

ДАТИ 2018:
24-26.03, 05-07.04, 13-15.04, 20-22.04, 04-06.05, 18-20.05, 26-28.05.2018 г.

----------------------------------------------------------------

ЦЕНИ на пакет за настаняване в избрания хотел, за записвания до 24.02.2018 г.!:

1. LEGOLAND Holiday Villagе
Двама възр. с дете (2-11.99): 2985 лв.
Двама възр. с 2 деца (2-11.99): 3362 лв.

2. Eurohotel G?nzburg 3*
Двама възр. с дете (2-11.99): 2571 лв.
Двама възр. с 2 деца (2-11.99): 2915 лв.

3. Best Hotel 3*
Двама възр. с дете (2-11.99): 2513 лв.
Двама възр. с 2 деца (2-11.99): 2837 лв.

-------------------------------------------------------------------


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


===============================================================

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕМ ТОВА ПЪТУВАНЕ?

Паркът се намира в Гюнцбург, Южна Германия, в близост до град Улм. Legoland е отворен от началото на април до началото на ноември. Заема площ колкото 26 футболни стадиона, разделен на 8 тематични парка. Всяка зона се грижи посетителите от всички възрасти да се забавляват и изследват в експериментаторските центрове, влакчета, водни атракции и шоута. Денят ви ще бъде пълен с открития и приключения.

Център на парка е MINILAND. Тук, в мащаб 1:20 са пресъздадени известни европейски градове и забележителности с повече от 25 милиона тухлички LEGO, изпипани до най-малкия детайл. За да бъде възможно най-реалистичен MINILAND, хората, животните, колите, влаковете и самолетите се задвижват само с едно копче – заедно с придружаващите ги звуци. Разглеждат се замъка Наушфайнщайн, Венеция, Амстердам и още много други знакови сгради и градове. Пресъздадено e Мюнхенското летище и е направен срез на самолет. Едни от най-известните макети в Леголенд са на площад Сан Марко във Венеция, Баварския замък на Пепеляшка Нойшванщайн, холандски вятърни мелници, пристанището в Хамбург и планинска гара на швейцарски влак.

Сред атракциите в Приключенската зона са експедиция в джунглата, приключенска площадка за игра с много съоръжения за катерене, люлеене, пълзене и др. Посетителите могат да се насладят на сафари тур, на който да видят около 90 животни, направени от лего, включително слонове, жирафи и крокодили. Други атракции са разходка с кану сред праисторически динозаври, Легосити, Flying Ninjago и възможност за управление на малки лего автомобили. Част от тази зона е и ЛегоФабрик където се наблюдават моменти от производство на блокчетата и фигурките.

Зоологическата градина е впечатляваща с това, че животните не са в клетки, а са в отворени пространства, отделени с водни канали.Изключително интересно за децата е възможността да се приближат и да докосват някои от тях в т.нар. „Зона за галене“.
На територтията на парка имаи две огромни детски площадки, предназначени за катерене по мрежи, люлеене върху различни люлки, пързаляне, водни игри и още много други забавления.

Аквариума на Мюнхен е добро място за семейно посещение и наблюдаване на рибите от световните морета и океани. Има и мънички акули, а в определени часове на деня се вижда как водолазите хранят водните обитатели. Аквариумът предвижда среща на децата с някои от обитателите: може да подържат морски рак или да докоснат морска звезда. Предвидени са и доста игри, на които децата могат да се забавляват извън основния тур.

Германски музей на науката и технологиит е подходящ за по-големи деца, които сега навлизат в науката. Ще могат да видят как е открито електричеството, да се почувстват като пилоти на самолет от Втората световна война, да научат много за планетите и да ги видят в Планетариума или да направят собствени проучвания на небето с някой от телескопите. Чрез музея децата по интересен и много нагледен начин навлизат в света на химията, фармацията, физиката и много други дялове на науката. В зоната за математика имат възможност да опитат да решат ребуси, задачи и пъзели. Със сигурност ще се впечатлят и от възможността да се разходят из големите инсталации на различните видове клетки от човешкото тяло.

В музея на BMW не са предвидени атракции за деца. Представлява изложбена част, в рамките на която предвижването може да става и с електромобил.
Не на последно място всички са много впечатлени от магазина, в който могат да си купят желаните от тях части от Лего на килограм.

===============================================================

ПРОГРАМА:

ДЕН 1 - Явяване на летище София два часа преди полета. Отпътуване с полет на Луфтханза. Пристигане в Мюнхен . Трансфер до хотела - около 1 час. Настаняване в хотела. Свободно време. Нощувка.

ДЕН 2 - Закуска. Посещение на Парковете на Леголенд. Нощувка.

ДЕН 3 - Закуска. Освобождаване на стаите до 11.00 ч. Посещение на Парковете на Леголенд. Късен следобед - трансфер до летището. Полет на Луфтханза до София ч. Пристигане в София късно вечерта.

===============================================================

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ХОТЕЛИТЕ:

1. LEGOLAND LEGOLAND Holiday Village 3*

Legoland Holiday Village е само на 500 метра от Legoland и в непосредствена близост до воден парк Lalandia. Съоръженията на място включват пейзажен парк със зоологическа градина и детска площадка.
Настаняването в хотела е или палатки в западен стил или във вили, които имат или общ, или самостоятелен санитарен възел. Всяка вила разполага с мебелиран вътрешен двор и кухненски бокс с всички необходими прибори за отдих с възможност за самостоятелно готвене и пране.
Ресторантът на място предлага международно меню и шведска маса за деца. В близост има супермаркет.

***

2. Eurohotel G?nzburg 3

Хотелът предлага директен достъп до магистрала А8 и е само на 5 минути път с кола от хотела. В близост е естествения резерват Donauried.
Разполага с просторни стаи с шумоизолиращи прозорци и модерни бани. Във всички помещения е осигурен безплатен Wi-Fi.
На територията на хотела има безплатен паркинг, зона за слънчеви бани и кът с играчки за деца.

===============================================================

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

При резервация се заплащат 50 % от стойността на пакета, доплащането - 30 дни преди отпътуване.

За осъществяване на пътуването не се изисква минимален брой туристи.
По време на пътуването и престоя в Германия, няма представител от агенцията.

Детайли на полетите:
София 12:55 - Мюнхен 13:5
Мюнхен 20:05 - София 22:55
* Посoченото разписание е примерно. Часовете на полетите подлежат на препотвърждение.

===============================================================

ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!

===============================================================

Тагове

Оферти - Германия |  Оферти - Меминген |  Екскурзии - Германия |  Екскурзии - Меминген |  Ранни записвания 2024 - Германия |  Ранни записвания 2024 - Меминген

Избрани оферти