Начало / Екскурзии / Екскурзии - Лондон

ВЕЛИЧИЕТО НА ЛОНДОН с полет от СОФИЯ, специална промоция!

Номер на оферта

/

197017

Дати & цени

Цената включва

Самолетни билети София - Лондон - София с Wizz Air

Малък салонен бажаг до 10 кг. с размери 42/32/25 см на турист в двете посоки и летищни такси

3 нощувки със закуски в хотел ST.JOSEPH 3*

трансфери летище - хотел - летище

панорамна обиколка на Лондон с екскурзовод на български език

Цената не включва

Голям салонен багаж до 10 кг - Цена 40 лева

Чекиран багаж до 23 кг - Цена 150 лева

Разходка с корабче по Темза до Трийнуич

Полудневна екскурзия до Уиндзор и Итън

Посощение на музея Виктория и Албърт

Медицинска застраховка (8 лева на човек за целия престой)

Билети за градски транспорт, входни такси в музеите

Програма на пътуването

Специално предложение - самолетна екскурзия - Величието на Лондон с полет от София

ДАТИ НА ОТПЪТУВАНЕ И ЦЕНИ:
24.06.2017
Турист в двойна стая - 865 лева
Единична стая - 1160 лева
Трети възрастен в двойна стая - 835 лева

03.08.2017
Турист в двойна стая - 959 лева
Единична стая - 1288 лева
Трети възрастен в двойна стая - 929 лева

Свободните места по посочените цени са ограничени. Цената е валидна до изчерпване на самолетните билети.

Екскурзията е четиридневна и включва 3 нощувки със закуски в хотел в центъра на Лондон, самолетен билет с авиокомпания „Wizz air“, екскурзоводска програма на български език. Резервация се прави срещу внесен депозит в размер на 50% от цената и сключен договор за организирано пътуване. Доплащането се извършва най-късно 15 дни преди датата на отпътуването. При отказ на клиента от пътуване туроператорът възстановява стойността на пакета, според общите си условия, като при издаден самолетен билет влизат в сила анулационните условия на авиопревозвача.

Програма на пътуването:

Ден 1

06:00 ч. - отпътуване от летище София с полет на „Wizz air”. 07:25 ч. - кацане на летище Лутън. Трансфер от летището. Панорамна обиколка с екскурзовод на български език: Парламента, Уестминстърското абатство, „Даунинг стрийт” 10, Бъкингамския дворец, „Трафалгар скуеър”, Ковънт гардън, Лондонското Сити, катедралата „Св. Павел”, крепостта „Тауър“, Тауър бридж. Настаняване в хотела. Свободно време. По желание - пешеходна разходка из Саут Кенсингтън с екскурзовод на български език: Хародс (отвън), Природонаучния музей (отвън), Музея на науката (отвън), прочутата концертна зала Роял Аблърт хол (отвън), Музея „Албърт и Виктория“ (отвън), позлатения паметник на принц Албърт (доплащане 20 лв.на човек - цената включва екскурзовод на български език). Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място. Провежда се при минимум 6 участника. Нощувка.

Ден 2

Закуска. Свободен ден или по желание - разходка с корабче по Темза до Грийнуич и свободно време в Грийнуич с възможност за посещение на обсерваторията, военноморския музей (доплащане 88 лв. на човек - цената включва билет за корабчето до Грийнуич и екскурзовод на български език). Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място. Провежда се при минимум 6 участника. След обяд - свободно време. Възможност за самостоятелно посещение на музеи по избор или за Окото на Лондон. Вечерта – възможност за вечеря в типичен английски пъб (доплащане 50 лв. на човек - цената включва голяма бира и типично английско основно ястие – най-често „фиш енд чипс“ – панирано филе от риба и пържени картофи; съпровождащ групата водач на български език). Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място. Провежда се при минимум 6 участника. Нощувка.

Ден 3

Закуска. Свободен ден или по желание - полудневна екскурзия до Уиндзор и Итън (доплащане 80 лв. на човек - цената включва билет за влак до Уиндзор и обратно, екскурзоводско обслужване на български език и не включва таксата за вход в двореца „Уиндзор“ и в колежа „Итън“). Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място. Провежда се при минимум 6 участника. След обяд - свободно време. Възможност за самостоятелно посещение на Музея на мадам Тюсо и на къщата на Шерлок Холмс на „Бейкър Стрийт”, възможност за разходка из Риджънтс парк. Нощувка.

Ден 4

Закуска. Освобождаване на хотела. Свободно време или по желание - разглеждане с екскурзовод на български език на музея „Виктория и Албърт“ (доплащане 20 лв.на човек - цената включва екскурзовод на български език). Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място. Провежда се при минимум 6 участника. Трансфер до летище Лутън. 21:35 ч. – отпътуване от летището с полет на “Wizz air”. 02:45 ч – кацане на летище София.

Допълнителни услуги:

Разходка из Саут Кенсингтън - Цена 20 лева
Пешеходна разходка из Саут Кенсингтън с екскурзовод на български език: Хародс (отвън), Природонаучния музей (отвън), Музея на науката (отвън), прочутата концертна зала Роял Аблърт хол (отвън), Музея „Албърт и Виктория“ (отвън), позлатения паметник на принц Албърт (с доплащане; цената включва екскурзовод на български език). Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място. Провежда се при минимум 6 участника.

Корабче по Темза до Гринуич - Цена 88 лева
Разходка с корабче по Темза до Грийнуич и свободно време в Грийнуич с възможност за посещение на обсерваторията, военноморския музей (с доплащане - цената включва билет за корабчето до Грийнуич и екскурзовод на български език). Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място. Провежда се при минимум 6 участника.

Вечеря в типичен английски пъб - Цена 50 лева
Вечеря в типичен английски пъб (с доплащане - цената включва голяма бира и типично английско основно ястие – най-често „фиш енд чипс“ – панирано филе от риба и пържени картофи; съпровождащ групата водач на български език). Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място. Провежда се при минимум 6 участника.

Уиндзор и Итън - Цена 80 лева
Полудневна екскурзия до Уиндзор и Итън (с доплащане - цената включва билет за влак до Уиндзор и обратно, екскурзоводско обслужване на български език и не включва таксата за вход в двореца „Уиндзор“ и в колежа „Итън“). Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място. Провежда се при минимум 6 участника.

Музея Албърт и Виктория - Цена 20 лева
Разглеждане с екскурзовод на български език на музея „Виктория и Албърт“ (с доплащане - цената включва екскурзовод на български език). Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място. Провежда се при минимум 6 участника.

Голям салонен багаж до 10 кг - Цена 40 лева

Чекиран багаж до 23 кг - Цена 150 лева

Допълнителна информация

Специални промоционални цени!

Тагове

Оферти - Великобритания |  Оферти - Лондон |  Екскурзии - Великобритания |  Екскурзии - Лондон |  Last minute оферти - Великобритания |  Last minute оферти - Лондон

Избрани оферти