Начало / Екскурзии / Екскурзии - Барселона

ВЕЛИКДЕН В БАРСЕЛОНА, ИСПАНИЯ с полет от София, ранни записвания до 31.03.2017

Номер на оферта

/

193251

Дати & цени

Цената включва

Самолетен билет София - Барселона - София с авиокомпания Wizz Air;

Летищни такси;

Голям салонен ръчен багаж до 10 кг. с размери 56/45/25 см.;

3 нощувки със закуски в хотел Catalonia Park Putxet 4*;

Панорамна обиколка на Барселона с екскурзовод на български език;

Посещение на хълма Монджуик;

Трансфер летище - хотел - хотел - летище;

Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро;

Представител от България по време на пътуването.

Цената не включва

Полудневна екскурзия до Абатство Монсерат и „ Черната Мадона „ с екскурзовод на български език - 70 лв за възрастен / 35 лв за деца до 11.99 години;

Целодневна екскурзия Шедьоврите на Гауди, с включени входни такси за Саграда Фамилия, Парка Гюел и Къщата на Гауди, намираща се в парка - 152 лв за възрастен / 76 лв за дете;

Рицарска вечер с включена входна такса, вечеря и трансфер - 94 лв / 46 лв (деца 2 - 12г)

Увеличение на летищни или горивни такси - ако има такова се заплаща задължително;

Входни такси и билети за други музеи, обекти, прояви, посещавани по желание;

Градски транспорт: 2,15 EUR (еднопосочен билет); 12,60 EUR (карта за 2 дни); 18,45 EUR (карта за 3 дни)

Програма на пътуването

Самолетна екскурзия Великден в Барселона, Испания с отпътуване от София.

Възползвайте се от отстъпките за ранни записвания до 31.03.2017!

ЦЕНИ ПО ПРОГРАМАТА:
Турист в двойна стая - 890 лева - последни 6 места
3-ти възрастен в двойна стая - 870 лева
Единична стая - 1140 лева
Дете 2-11.99г в стая с 2 възрастни - 840 лева


Програма на пътуването:

ДЕН-1/ 14.04.2017

Събиране на летище София за полет до Барселона. Кацане в Барселона в 20:50ч. Трансфер до хотела. Настаняване. Нощувка.

ДЕН-2/ 15.04.2017

Закуска. Панорамна обиколка на Барселона с екскурзовод на български език. Екскурзията продължава с разходка до хълма Монтжуик – едно от най-често посещаваните места в Барселона. По желание Рицарска вечер - Представление, което пресъздава историческите битки на рицарите защитавали своите крале от нашествениците вестготи и араби. Нощувка.

ДЕН-3/ 16.04.2017

Закуска. Свободно време в Барселона – необходимо е ползването на градски транспорт или туристическа програма по желание: Целодневна екскурзия Шедьоврите на Гауди. Нощувка.

ДЕН-4/ 17.04.2017

Закуска. Свободно време в Барселона – необходимо е ползване на градски транспорт или по желание: Полудневна екскурзия до Абатство Монсерат и „Черната Мадона“ – духовното място на Каталуния и една от най-големите ценности на мастира „Черната Мадона”. Напускане на хотела. Трансфер до летището. Полет за София в 21:30. Кацане в София в 01:30.

Допълнителни екскурзии

Панорамна обиколка на Барселона (полудневна екскурзия)

Включена в цената.
След закуска отпътуване към една от най-популярните забележителности на най-красивият и различен град – Барселона. Град, който трудно може да бъде описан само с няколко думи. Екскурзия на град Барселона включва разглеждане на фасадата на. “Саграда Фамилия”– визитната картичка на града. Ще минете покрай две от най-известните къщи построени от архитекта Гауди – “Каса Батйо”и “Ла Педрера”; булеварда „Грасия“ ; квартала „ Ейшампле“; площад “Испания”; Арената за бикоборство „Арена Монументал“. Свободно време на площад “Каталуния”, откъдето започва “Рамбла”– най-оживената улица на града, изобилстваща от необичайни магазинчета, заведения и живи статуи, и Готическия квартал – старата част на Барселона, с криволичещи тесни улички и средновековни сгради.
Цената включва: транспорт и екскурзовод на български език

Посещение на хълма Монтжуик (полудневна екскурзия)

Включена в цената
След закуска отпътуване към едно от най-често посещаваните места в Барселона – хълмът Монтжуик. Днес Монтжуик е дом, както на множество музеи, така и на Ботаническата градина, Крепостта Монтжуик и Магичните фонтани. Екскурзията включва разглеждане на: Крепостта Монтжуик, която остава символ от различните периоди в историята на Барселона. От тук се открива прекрасна панорама на града с гледка от 360?; Магичните фонтани – една от най-популярните забележителности. Истински спектакъл на вода и светлина.
Цената включва: екскурзовод на български език
Необходимо е ползването на градски транспорт

Абатство Монтсерат и „Черната Мадона“ (полудневна екскурзия)

70 лв / 35 лв (деца 2 - 11.99 г.)
Отпътуване от хотела към планината Монтсерат - духовното място на Каталуния където е построен бенедиктински манастир с хилядолетна история. Екскурзията ще ви даде възможност да се насладите на прекрасни пейзажи, да се полюбувате на необичайните форми на скалите и да изживеете една неповторима духовна наслада в манастира, разположен в едно от най-живописните места на страната. Ще имате възможност да се докоснете и до една от най-големите ценности на мастира „Черната Мадона”.
Цената включва: транспорт и екскурзовод на български език

Шедьоврите на Гауди (ЮНЕСКО) (целодневна екскурзия)

152 лв / 76 лв (деца 2 - 11.99 г.)
Тази обиколка показва чудесата на визионера архитект Антонио Гауди. Всяка една от неговите творби са шедьоври в архитектурата и са включени в списъка на ЮНЕСКО. Самият той е определен като гений от някои, а от други като луд. Обиколката започва от един от най-големите булеварди, търговска и бизнес зона в Барселона – Пасео де Грасия. Тук са разположени 4-те известни модернистични къщи, две от които проектирани от Гуади - „Каса Калвет“ и „Каса Батийо“. Екскурзията продължава към хълма Ел Кармел за посещение на „Парка Гюел“, днес обществена зона и част от историческото наследство на ЮНЕСКО. Паркът привлича посетителите не само, заради необикновената архитектура, но и заради фигурите и статуите, изградени от малки цветни порцеланови парченца; Ла Саграда Фамилия е едно истинско съкровище за творческия ум на човека. Изключително необикновена както отвътре, така и отвън, църквата не наподобява нито една друга. Свободно време и възможност за посещение и разглеждане – Къщата „Ла Педрера“ и Дворецът „Гюел“.
Цената включва: трансфер, екскурзовод на български език, входна такса за Ла Саграда Фамилия, Паркът Гюел и Къщата музеи на Антонио Гауди

Рицарска вечер

94 лв / 46 лв (деца 2 - 11.99 г.)
Представление, което пресъздава историческите битки на рицарите защитавали своите крале от нашествениците вестготи и араби, по един лек и приятен начин. А след кратка пауза, по време, на която всеки има възможност да си направи снимка на великолепните артисти, шоуто продължава с испанска музика. Наслаждаване на страстите с дълбоко-чувствено фламенко спектакъл, пресъздадени от темпераментни танцьори и талантливи музиканти.
Цената включва: трансфер и входна такса и вечеря.

Резервации:

Депозит: 300 лв при записване

Доплащане: 22 дена преди дата на тръгване

Условия за анулации:

до 60 дни преди датата на полета: без неустойка

от 60 до 30 дни: 100 лв.

от 30 до 22 дни: 300 лв.

под 22 дни преди датата на пътуване: цялата дължима сума

Забележки:

Минимален брой за провеждане на пътуването няма. Седалките в полета и стаите в хотела са гарантирани.

Минимален брой за провеждане на допълнителните екскурзии е 20 пълноплащащи

Възможна е промяна на полетното разписание, като клиентите ще бъдат уведомени своевременно.

Туроператора си запазва правото да прави промени в програмата.


Часове на полетите:

София 18:40 Барселона 20:50
Барселона 21:30 София 01:20

Допълнителна информация

ОТСТЪПКИ ЗА РАННИ ЗАПИСВАНИЯ ДО 31.03.2017, включени в посочените цени!

Тагове

Оферти - Испания |  Оферти - Барселона |  Екскурзии - Испания |  Екскурзии - Барселона |  Last minute оферти - Испания |  Last minute оферти - Барселона

Избрани оферти