Начало / Екскурзии / Екскурзии - Лутраки

ВЕЛИКДЕН В ГЪРЦИЯ, СПА КУРОРТ ЛУТРАКИ - 2 ЗАКУСКИ/ 2 ВЕЧЕРИ

Номер на оферта

/

215267

Дати & цени

Цената включва

v Транспорт с лицензиран автобус за международни превози
v 2 нощувки със закуски на блок маса
v 1 стандартна вечеря четири степенно меню без напитки в ресторанта на хотела
v Празнична ВЕЛИКДЕНСКА вечеря в таверна с жива музика и включени напитки (вода, 100 мл. узо, 200 мл. Вино) в таверна
v Спа услуги в Спа центъра на хотел „ Четири сезона“
v Екскурзия до езерото Керкини
v Медицинска застраховка в Чужбина в ЗК” Уника” с лимит на отговорност 2000 евро
v Водач от агенцията през цялото пътуване

Цената не включва

v Разходка с лодка по езеро Керкини – 10 евро
v Екскурзия до водопадите в Едеса – 10 евро
v Входни такси за обекти посещавани по желание
v Входове за СПА центъра при минералните извори на курорт Лутраки
v Доплащане: медицинска застраховка при пътуване в Чужбина в ЗК „Уника” се доплаща от туристи на възраст над 64 год. – 5 лева; туристи над 70 год. доплащат – 7 лева!

Програма на пътуването

СОФИЯ - ЛУТРАКИ ПОЗАР - ЕДЕСА - ЛУТРАКИ ПОЗАР - СОФИЯ
Периоди: 07 - 09.04.2018г.
3 дни/ 2 нощувки
Цена: 309,00 лв.


1 ден: София – езеро Керкини – Лутраки Позар
Сутринта в 07:00 часа отпътуване по маршрут: СофияДупницаБлагоевградСанданскиКулата – езеро Керкини. Около обяд пристигане на Бутковски гьол, както ние българите сме наричали - езерото Керкини (гръцкото наименование), разположено между планините: Беласица (Керкини или още Белес на гръцки) и планина Круша (Крусия Ори), в северната част на плодородното поле на град Серес. Името си езерото дължи на селцето Бутково (Керкини-гр.), разположено на северозападния му бряг. Езерото е дом на хиляди водни птици: корморани, пеликани, чапли, фламинго, щъркели и гмурци, което го прави благодатно място за фототуризъм и релакс. Повечето патици, обитаващи езерото, така са свикнали с хората, че като видят телеобектив, започват кокетно да позират. Престой в района на езерото около два часа. По желание възможност за разходка с лодка по езерото, за обяд или чаша фрапе. Разделяме се с този животворен оазис, за да продължим пътуването до СПА курорта ЛУТРАКИ Позар в планината Каймакчалан, курорт наричан от местните – градините на РАЯ. Настаняване в СПА хотел „Четири Сезона“. Свободно време за СПА. Вечеря. По желание организирано посещение на Празнична Великденска литургия. Нощувка.
2 ден: Лутраки Позар – Едеса – Лутраки Позар
Закуска. Свободен ден за СПА развлечения или по желание и допълнително заплащане - полудневна екскурзия до град Едеса или още наречен в миналото от цар Самуил град – Воден, а в още по – отминали времена и столица на Македонското царство при цар Каранос.
Едеса е на разстояние 30 км. от курорта Лутраки и днес привлича хиляди туристи с прекрасните си водопади. Отътуването за Едеса е в 12:00 часа на обяд с престой в града за около три часа. Завръщане в СПА Лутраки в 16:30 – 17:00 часа. Свободно време за къпане в изворите. Празнична ВЕЛИКДЕНСКА вечеря в таверна с жива музика и включени напитки (вода, 100 мл. узо, 200 мл. Вино) в таверна. Нощувка.
3 ден: Лутраки – София
Закуска. Свободно време за Спа развлечения. В 11:30 часа освобождаване на хотела и отпътуване за България. Очаквано пристигане в София около 20:30 часа.
ТУРОПЕРАТОРЪТ има сключен застрахователен договор по чл. 99 от ЗТ с № 03700100001094/23.11.2016г., „ЗД Евроинс” АД
Туристическа агенция "Стил Травел" ЕООД предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 3,50% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването и възрастта на туриста. Застраховката се сключва в деня на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. "Стил Травел" ЕООД предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).
52

Допълнителна информация

ДОПЛАЩАНЕ И ОТСТЪПКИ:
v Необходими документи:
v Лична карта или международен паспорт
v Няма визови, санитарни или други специфични изисквания за страната
v За деца под 18 години, пътуващи само с един родител или без родители,задължително се изисква - нотариално заверена декларация (оригинал + 1 фотокопие)
v Начин на плащане:
v Депозит – 30%
v Доплащане - до 14 дни преди пътуването
v Обща информация:
v Парична единица на Гърция: EUR.
v Часово време: България – 12 ч. Гърция – 12 ч.
v Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 35 туристи.
v Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи: 7 дни преди началната дата.
v Агенцията си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата.

Тагове

Оферти - Гърция |  Оферти - Лутраки |  Екскурзии - Гърция |  Екскурзии - Лутраки |  Великден 2024 - Гърция |  Великден 2024 - Лутраки

Избрани оферти