Начало / Екскурзии / Екскурзии - Прага

ВЕЛИКДЕН В ПРАГА, ЧЕХИЯ с полет от София + 2 безплатни екскурзии

Номер на оферта

/

215316

Дати & цени

Цената включва

самолетен билет София - Прага - София на а/к България Еър с летищни такси

трансфер летище - хотел - летище

3 нощувки и 3 закуски в хотел 3* централно разположен в Прага

панорамна и класическа обиколка на Прага с лицензиран екскурзовод на български език

представител на туроператора на български език в Прага 24/7

медицинска застраховка с покритие 10 000 евро

Цената не включва

екскурзии по желание

разходи за градски транспорт

входни такси за посещавани музеи и забележителности по избор

Екскурзиите по желание се заявяват при записване и се заплащат най-късно 21 дни преди отпътуване. Това се налага, тъй като тяхната организация е свързана с потвърждаване и предварително наемане на транспорт и местни екскурзоводи.

Слушалки по време на пешеходната екскурзия – 6 лв на турист

Програма на пътуването

Насладете се на Великденските празници в Прага, Чехия

3 нощувки със закуска в хотел 3* в центъра на Прага + 2 екскурзии: панорамна обиколка и класическа обиколка на Прага на български език - включени в цената! Период: 05.04.2018 - 08.04.2018.

НАСТАНЯВАНЕ И ЦЕНИ ПО ПРОГРАМАТА:

Цена на турист в двойна стая - 749 лева
Единична стая - 940 лева
2-ма възр. + 1 възр. на доп. легло - 2137 лева
2-ма възр. + дете (2-12) - 2067 лева

Програма на пътуването:

5 април - четвъртък.

Отпътуване от София с редовен полет на а/к България Еър в 10:20 ч. Пристигане в Прага в 11:15 ч. Посрещане от представителя на туроператора. Панорамна обиколка на Прага с лицензиран екскурзовод на български език /1,5 ч/: Карловия площад, православната църква Св. Кирил и Методий,известната кръчма „При Швейк”, Танцуващата къща, Народния музей, Вацлавския площад, крайбрежната улица с „Атомния дом”, хълма Летна, Стракова академия с една от най-красивите панорами на Прага, двореца Белведере, Пражкия Храд др. Трансфер до хотела. Настаняване в хотел Arbes 3*+, централно разположен в историческата част на Прага. По желание: вечеря в традиционен чешки ресторант с музикална програма. Нощувка.

6 април - петък.

Закуска. Класическа обиколка на Прага /4 часа/ с лиценизиран екскурзовод на български език: Храдчани - Пражкия замък с готическата катедрала Св.Вит, Градината в двора на чешкия Сенат, Малостранския площад с бароковия храм Св.Николай, Карлов мост, Марианския площад с Народната библиотека, Новото кмество на Прага, Стария град със Староместския площад и родната къща на Карл Четвърти, Малкият Св.Николай, астрономическият часовник с уникален танц на фигурите на апостолите на всеки кръгъл час, показващ времето с изумителна точност в продължение на вече шест века. Необходимо е ползване на градски транспорт. По желание: панорамен круиз по река Вълтава /1 час/. Нощувка.

7 април - събота.

Закуска. Свободен ден. По желание: елодневна екскурзия до Карлови Вари с екскурзовод на български език и дегустация на парче торта и кафе в петзвездния хотел Пуп. Цена – 109 лв, 89 лв на дете до 12г. Нощувка.

8 април - неделя.

Закуска. Оставяне багажа в стая за съхранение на багаж до 12.00 ч. Свободно време. Трансфер до летище. 16.45 ч - излитане за София, пристигане в 19.35 ч. в София на Терминал 2.

Доплащания /по желание/:

Вечеря в традиционен чешки ресторант с музикална програма. Вечерята включва трансфер от/до хотела, 4 ястия и неограничена консумация на напитки: безалкохолни, вода, бира и вино, медовина. Продължителност - 2 часа. По време вечерята може да се насладите на автентична чешка атмосфера, музика и кухня, качествена бира и кратка фолклорна програма. Цена - 89 лв на турист/45 лв дете до 12 г.

Панорамен круиз по река Вълтава. По време на круиза може да се насладите на прекрасни гледки към Пражкия замък, Катедралата Св.Вит, църквата Св.Николай, Карловия мост, наблюдателната кула Петрин, Старата кула на Прага, Народния театър. Цена - 25 лв на турист.

Целодневна екскурзия до Карлови Вари с екскурзовод на български език.Пешеходна екскурзия от музея на Ян Бехер до площада на града, хотел Пуп, красивите колонади, които свързват минералните извори. Дегустация на парче торта и чаша кафе в сладкарницата на петзвездния хотел Пуп. Хотелът е с уникален интериор и е една от луксозните емблеми на Карлови вари. Цена при минимум. 15 записани туристи - 109 лв на записан турист/89 лв дете до 12 г. Продължителност - 7,5 часа.


Часове на полетите:

5 април: София - Прага 10.20 - 11.15 от Терминал 2
8 април: Прага - София 16.45 - 19.35 на Терминал 2

Цените на екскурзии за деца са валидни за деца до 12 г.

Агенцията си запазва правото да променя последователността на програмата.

Необходими документи за пътуване:

лична карта или задграничен паспорт валидни поне 6 месеца от датата на връщане,
деца под 18 г. - нотариално заверена декларация в случай, че не са придружени и от двамата си родители.

Програмата се провежда при минимум 26 записани туристи. В случай, че необходимият брой туристи не е събран и програмата няма да се осъществи, платилите туристи ще бъдат информирани 35 дни преди датата на отпътуване.

Условия за записване: депозит от 400 лв. при записване, доплащане – 14 дни преди отпътуване.


В случай на отказ от пътуването и прекратяване на договора за организираното пътуване от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ, ТУРОПЕРАТОРЪТ удържа следните неустойки:
Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ се откаже от пътуването от третия ден, следващ записването до 14 дни преди датата на пътуване дължи неустойка в размер на депозита.
Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ се откаже от пътуването от 14 до 7 дни преди датата на пътуването – му се възстановяват 10% от общата стойност на пътуването.
Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ се откаже от пътуването 7 дни преди пътуването не му се възстановяват никакви суми

Тагове

Оферти - Чехия |  Оферти - Прага |  Екскурзии - Чехия |  Екскурзии - Прага |  Великден 2024 - Чехия |  Великден 2024 - Прага

Избрани оферти