Начало / Екскурзии / Екскурзии - Лидо ди Йезоло

ВЕНЕЦИАНСКА РИВИЕРА през Септември -

Номер на оферта

/

202987

Дати & цени

Цената включва

Лидо ди Йезоло (близо до Венеция)
на на човек, за пакет, в лева със закуска и вечеря
Цени
На човек в двойна стая
395.00 лева
3-ти възрастен в двойна стая
395.00 лева
Дете от 2 до 12,99 г. с двама възрастни в двойна стая
370 00 лева

При нощувки в Италия туристите заплащат задължително градска такса (city tax) от порядъка на 2-3 евро на човек на ден при настаняване в хотели 2-3 звезди аксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в обявената пакетна цена.

Цената включва:
Транспорт с комфортен автобус;
3 нощувки с 3 закуски и 3 вечери в хотел HOTEL PALME*** www.palmehotel.it, HOTEL OCEANIC***www.hoteloceanic.net, NUMBER***www.hotelnemberjesolo.com или подобен
1 чадър и 2 шезлонга на плажа;
Посещение на аквариума SEA LIFE – Йезоло /входната такса се заплаща на място и не е включена в цената/;
Медицинска застраховка с Асистанс и покритие 5000 евро;
Пътни, магистрални такси;
Водач от фирмата и екскурзоводско обслужване
.
Цената не включва:
Целодневна екскурзия до Венеция включваща трансфери и корабчето от Пунта Сабиони – 25 евро;
Обиколка на Венеция с местен екскурзовод на български език- 10 евро;
Целодневна екскурзия до Верона, Сирмионе,Лаго ди Гарда – 18 евро на човек
Вечеря в традиционен италиански ресторант – 20 евро
Входни такси и разходи от личен характер.
Входна такса на Аквариума Sea life –Jesolo – 16,50 евро възрастен, 13 евро дете от 3-12 години, дете от 0-3 години – безплатно;
Ориентировъчни цени на входните такси: Дворецът на дожите -12 евро; деца от 6 до 14 години, студенти (със студентска карта) ползват намален билет от 6,50 евро; Базиликата Сан Марко – Иконостаса и Венецианските коне – 4 евро; Кулата Сан Марко – 8 евро; Билет за 1 час с корабчетата по Канале Гранде на градския транспорт –вапорето – 7 евро; Арена ди Верона – 4 евро; Къщата на Жулиета – 4 евро; Гробницата на Жулиета – 3 евро
Доплащане за медицинска застраховка: Лица над 64 год. – 6 лева.
Допълнителните екскурзии се осъществяват при минимум 25 записани туриста.

Програма на пътуването

ВЕНЕЦИАНСКА РИВИЕРА през Септември - Лидо ди Йезоло

ХОТЕЛ до МОРЕТО! със закуски и вечери
АТРАКЦИИ И ЗАБАВЛЕНИЯ ЗА МАЛКИ И ГОЛЕМИ!


Програма с АВТОБУС 19.09.2017

Цена 395 лв на човек

19/09/2017 - 24/09/2017

СОФИЯ-ЛИДО ДИ ЙЕЗОЛО-ВЕНЕЦИЯ- ЛАГО ДИ ГАРДА-СОФИЯ
5 дни - 3 нощувки, 3 закуски и 3 вечери + включен ТРАНСПОРТ

Програма

19/09/2017 - 24/09/2017
СОФИЯ-ЛИДО ДИ ЙЕЗОЛО-ВЕНЕЦИЯ- ЛАГО ДИ ГАРДА-СОФИЯ

1-ви ден/19.09.2017/: Отпътуване от паркинга пред Национален стадион „В.Левски” в 18:00 часа по маршрут СофияНиш-Белград-Загреб-Любляна-Лидо ди Йезоло. /Нощен преход около 1150 км/.

2-ри ден/20.09.2017/: Пристигане в Лидо ди Йезоло около обяд. Настаняване в хотел Palme 3* до брега на морето , по възможност преди 14:00 часа. Свободно време за почивка, плаж и релакс в хотела За родители и деца почивката в Лидо ди Йезоло, доставя на всички приятни емоции В близост има големи увеселителни и водни паркове, аквариум и множество различни забавления.
По желание посещение на Аквариума „SEA LIFE” в Лидо ди Йезоло. www.sealife-jesolo.it Това невероятно съоръжение пренася посетителите в богатия подводен свят на морета и океани. Подгответе се за удивително близка среща с морските обитатели - от скромната морска звезда до грациозните пипала на октопода и тропическите акули. С невероятният си подводен тунел, 30 дисплей резервоара и повече от 5000 морски обитатели аквариума е приятна спирка за семейно забавление Вечеря. Нощувка.

3-ти ден/21.09.2017/: Закуска. Свободен ден за релакс и плаж в хотела.
По желание – Целодневна екскурзия до Верона-Лаго ди Гарда, Сирмионе Верона Слави се със своето вино, Известна е още като Града на вечните влюбени Ромео и Жулиета. Ще посетим площад дел Ербе в центъра на града. Там се намират още Търговският дом,градската управа , 83-метровата кула на Ламбертите, наричана още Кулата с камбаните, както и готическият фонтан на Веронската Мадона от 1368 год.Следва посещение на Арена ди Верона –известен амфитеатър, създаден през I век от н. е.Местата в него са за 20 000 зрители и в миналото е бил арена на гладиаторски борби и рицарски турнири. Къщата на Жулиета, строена през XIII век, се намира в близост до площад „Ербе“. Била е собственост на рода Капулети. Във вътрешния двор на къщата се намира скулптура на Жулиета, направена от бронз. Може да се види и прочутият балкон, от който тя се е виждала със своя любим Ромео. Площада на Синьорията със скулптурата на Данте Алигиери ще завърши нашата обиколка из Верона. Отпътуване на за Лаго ди Гарда /езерото Гарда/, кратък престой и фотопауза в Сирмионе –малкият бисер на езерото. Лаго ди Гарда е най-голямото езеро и едно от най-красивите подалпийски езера на територията на Италия . отпътуване обратно за Лидо ди Йезоло.
По желание Вечеря в традиционнен ресторант с напитки и музика. Вечеря и Нощувка.

4-ти ден/22.09.2017/: Закуска. Свободен ден за релакс и плаж в хотела.
По желание-Целодневна екскурзия до Венеция: разглеждане на площада Сан Марко - сърцето на Венеция, Базиликата Сан Марко, часовниковата кула с лъва на Сан Марко, Моста Риалто, моста на Въздишките , двореца на Дожите, Канале Гранде..Връщане в хотела. Вечеря.Нощувка.

5-ти ден/23.09.2017/: Закуска. Освобождаване на хотела до обяд. Свободно време за разходка из Лидо ди Йезоло и шопинг. В 18:00 часа отпътуване за България – нощен преход.

6-ми ден/24.09.2017/: Пристигане в София около обяд.

хотел HOTEL PALME*** www.palmehotel.it
Разположен само на 30 метра от морето, на 900 метра от яхтеното пристанище и на кратко пешеходно разстояние от най-гостоприемната пешеходна зона, хотел Palme е идеалната отправна точка за безгрижни дни на плажа или на темата или Водни паркове, колоездене в пешеходните зони или обиколка на Йезоло, посещения до очарователна Венеция, следобяд пазаруване в най-горещите магазини и нощен живот в много клубове и барове. Възползвайте се от многобройните дейности за свободното време, които Jesolo предлага на нашите гости.
Много хубав хотел, реновиран преди няколко години, разполага със своя
Собствен частен плаж, възможност за наем на велосипеди дори Електрически велосипеди,
Високоскоростен Wi-Fi и климатик, включени в цената. Стая за непушачи.
Закуска на шведска маса, 3- Курсова вечеря а ла карт с рибни специалитети и салатен бюфет.
При поискване се предлагат специални без глутен менюта за гостите Също така има селекция от органично отгледани местни продукти от района, които можете да закупите директно от местни фермери.
Нашият бар Oasi е идеален , като може би се възползвате от Wi-Fi връзка ...
Нашият барман Марко предлага бира на водка или има чат ...
Опитайте нашите закуски или дори бърз обяд, а на залез слънце пийте аперитив или коктейл в компанията на приятели и нашата музика.
Холни маси и дивани са на Ваше разположение за приятни мигове или може би трябва да отделите известно време за работа: в Бар, както и навсякъде в хотела, се предлага безжична интернет връзка, предлагана от хотел Palme в 3-звездния хотел Почивка в Йезоло.
Паркинг
Стаи с балкон, тоалетна, душ кабина, телефон, телевизор LCD, сейф.


Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 35 туристи
Срок за уведомление при недостиг на минималния брой туристи:10 дни преди началната дата на отпътуване.
Начин на плащане:депозит 30% от пакетната цена, доплащане – до 10 дни преди отпътуване = аванс 120 лв

Тагове

Оферти - Италия |  Оферти - Лидо ди Йезоло |  Екскурзии - Италия |  Екскурзии - Лидо ди Йезоло |  22 септември - 2023 - Италия |  22 септември - 2023 - Лидо ди Йезоло

Избрани оферти