Начало / Екскурзии / Екскурзии - Венеция

ВЕНЕЦИАНСКИ КАРНАВАЛ - ПРОМОЦИОНАЛНА САМОЛЕТНА ПРОГРАМА

Номер на оферта

/

208034

Дати & цени

Цената включва

САМОЛЕТЕН БИЛЕТ;
ЛЕТИЩНИ ТАКСИ;
ТРАНСФЕРИ;
3 НОЩУВКИ СЪС ЗАКУСКИ В ИЗБРАНИЯ ХОТЕЛ.

Цената не включва

ПЕШЕХОДНА ОБИКОЛКА НА ВЕНЕЦИЯ – 49 ЛВ. НА ЧОВЕК;
СИТИ ТАКСА;
MЕДИЦИНСКА ЗАСТРАХОВКА С ОБЩО ПОКРИТИЕ 10 000 ЕВРО - 2 ЛВ. НА ЧОВЕК НА ДЕН;
РАЗХОДИ ОТ ЛИЧЕН ХАРАКТЕР;
БИЛЕТИ ЗА ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ, ВХОДНИ ТАКСИ.

Програма на пътуването

Екскурзията включва 3 нощувки със закуски в хотели 3* или 4* в Местре или Венеция, пешеходна обиколка на Венеция с екскурзовод на български език, трансфери летище Венеция – гара Термини в Местре или „Пиацале Рома” във Венеция - летище Венеция, двупосочен самолетен билет. Лети се с „Луфтханза“, Австрийски авиолинии, „Алиталия“ или друга авиокомпания с прекачване.

ПЪРВИ ДЕН - Полет СофияВенеция. Трансфер от летище Венеция до гара Термини в Местре, за избралите хотел в Местре или до "Пиацале Рома", за избралите хотел във Венеция. Нощувка.

ВТОРИ ДЕН - Закуска. Свободен ден за разходки из Венеция. Възможност за разходка с корабче по Канале Гранде или до островите Мурано и Бурано, разглеждане на техните фабрики за стъкло и дантели. Ако решите да пътувате от 09.02.2018, ще хванете последните дни на Карнавала, когато градът буквално гъмжи от дегизирани хора, които се тълпят по уличките и площадчетата, за да се забавляват, но и за да бъдат забелязани и да създават празнично настроение на околните. Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН - Закуска. Разглеждане забележителностите на Венеция: посещение на историческия център на Венеция: площад “Сан Марко”, базиликата „Сан Марко”, двореца на Дожите (отвън). Разходка до моста “Риалто”. Пътуващите на екскурзията с дата на отпътуване 02.02.2018 ще могат на 04.02.2018 в 12.00 ч. да се полюбуват от площад „Сан Марко” на най-популярното събитие на Карнавала – „Полетът на Ангела” (обиколката започва от пл. „Сан Марко” - самостоятелно предвижване от хотела до пл. „Сан Марко”). Нощувка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН – Закуска. Трансфер от гара Термини в Местре, за избралите хотел в Местре или от "Пиацале Рома", за избралите хотел във Венеция, до летище Венеция. Полет Венеция - София.

02.02.2018 - 05.02.2018 1038 лв.
09.02.2018 - 12.02.2018 1075 лв.

цена на възрастен в двойна стая 1038 лв.
цена на човек в индивидуална стая 1126 лв.
цена на трети възрастен в стая 1038 лв.
цена за дете до 11 г. в стая с 2 възрастни 1003 лв.
цена за дете до 11 г. в стая с 1 възрастен 1013 лв.

Свободните места по посочените цени са ограничени. Цената е валидна до изчерпване на самолетните билети и хотелските резервации по специалните тарифи.

ВАЖНО: При нощувки в Италия туристите заплащат задължително градска такса (city tax) от порядъка на 3-4 евро на човек на ден при настаняване в хотели 3 звезди и от порядъка на 4-5 евро на човек на ден при настаняване в хотели 4. Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетните цени в този каталог.

Тагове

Оферти - Италия |  Оферти - Венеция |  Екскурзии - Италия |  Екскурзии - Венеция |  Карнавали 2023 - Италия |  Карнавали 2023 - Венеция

Избрани оферти