Начало / Екскурзии / Екскурзии - Флоренция

ВЕНЕЦИЯ - ФЛОРЕНЦИЯ - ТРЕТИ МАРТ - ШЕСТДНЕВНА

Номер на оферта

/

228497

Дати & цени

Цената включва

- ТРАНСПОРТ С ЛУКСОЗЕН АВТОБУС;
- СЪОТВЕТНИЯ БРОЙ НОЩУВКИ СЪС ЗАКУСКИ;
- ВОДАЧ-ПРИДРУЖИТЕЛ ОТ ТУРОПЕРАТОРА;
- ЕКСКУРЗОВОДСКО ОБСЛУЖВАНЕ.

Цената не включва

- ТАКСИ ЗА ВХОД В МУЗЕИ, БИЛЕТИ ЗА КОРАБЧЕТА, ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ И ПР.;
- МЕДИЦИНСКА ЗАСТРАХОВКА (2 ЛВ. НА ЧОВЕК НА ДЕН);
- СЛУШАЛКИ ПО ВРЕМЕ НА ЕКСКУРЗОВОДСКАТА ПРОГРАМА (2-3 EUR НА ЧОВЕК);
- ПОСЕЩЕНИЕ НА ГАЛЕРИЯ УФИЦИ;
- ГРАДСКИ ТАКСИ;
- РАЗХОДИ ОТ ЛИЧЕН ХАРАКТЕР.

Програма на пътуването

Екскурзията е шестдневна и включва 2 нощувки в района на Лидо ди Йезоло или Тревизо, 1 нощувка в района на Монтекатини Терме и разглеждане с екскурзовод на забележителностите на Венеция, Верона, Пиза и Флоренция. Настаняването е на база нощувка и закуска в хотели 3 или 2 звезди.

ПЪРВИ ДЕН - 09.00 ч. – хотел “Тримонциум” в Пловдив – трансфер ПловдивСофия за тези, които желаят / 12.00 ч. – отпътуване от София, от Централна автогара София – сектор „Паркинг”. Качването в автобуса започва в 11.30 ч. Отпътуване по маршрут СофияБелградЗагребЛюблянаВенеция. Нощен преход.

ВТОРИ ДЕН - Сутринта пристигане в Италия. Разглеждане забележителностите на Венеция: разходка с корабче от Пунта Сабиони до „Сан Марко” (цената на билета за корабчето не е включена в пакетната цена на екскурзията), посещение на историческия център на Венеция: площад “Сан Марко”, базиликата „Сан Марко”, двореца на Дожите (отвън). Разходка до моста “Риалто”. Пътуващите на екскурзията с дата на отпътуване 23.02.2019 ще могат на 24.02.2019 в 12.00 ч. да се полюбуват от площад „Сан Марко” на най-популярното събитие на Карнавала - “Полетът на Ангела”. Вечерта – настаняване в хотела в Лидо ди Йезоло или района на Тревизо. Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН - Закуска. Свободен ден за разходки из карнавална Венеция (цената на билета за корабчето от Пунта Сабиони до „Сан Марко“ не е включена в пакетната цена на екскурзията). Възможност за разглеждане галерията на Академията, Ка д’Оро или на островите Мурано и Бурано с техните фабрики за стъкло и дантели. Пътуващите на екскурзията с дата на отпътуване 02.03.2019 ще могат да присъстват на последните дни на Карнавала, когато градът буквално гъмжи от дегизирани хора, които се тълпят по уличките и площадчетата, за да се забавляват, но и за да бъдат забелязани и да създават празнично настроение на околните. Нощувка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН - Закуска. Отпътуване за Монтекатини Терме. По пътя разглеждане на Верона (Арена ди Верона, къщата на Жулиета, пл. „Бра”, площад д’ Ербе, площада на Синьорията) и Пиза (Двора на чудесата с Катедралата, Баптистерия и наклонената кула). Вечерта - пристигане в района на Монтекатини Терме и настаняване. Нощувка.

ПЕТИ ДЕН - Закуска. Разглеждане с екскурзовод забележителностите на Флоренция: църквата – пантеон “Санта Кроче” (отвън), катедралата „Санта Мария-дел-Фиоре”, квартала на Данте, площада на Синьорията. Възможност за разглеждане на галерията Уфици - с доплащане 33 лв + такса за вход и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място, цената включва резервация и екскурзовод на български по време на визитата, таксата за вход в галерията, която е около 20 евро, се плаща на място, посещението се организира при минимум 15 участника (местата за посещение на галерията Уфици са ограничени – групата може да е от максимум 25 човека; записваме до изчерпване на местата). Вечерта – отпътуване по маршрут ФлоренцияЛюблянаЗагребБелградСофия. Нощен преход.

ШЕСТИ ДЕН - Вечерта - пристигане в София на Централна автогара София, сектор “Паркинг”. Трансфер до Пловдив.

Тагове

Оферти - Италия |  Оферти - Флоренция |  Екскурзии - Италия |  Екскурзии - Флоренция |  3 Март 2024 - Италия |  3 Март 2024 - Флоренция

Избрани оферти