Начало / Екскурзии / Екскурзии - Венеция

PROMO БАРСЕЛОНА- ИТАЛИАНСКА и ФРЕНСКА РИВИЕРА самолет и автобус Вариант 2

Номер на оферта

/

152028

Дати & цени

Цената включва

7 нощувки със закуски – 3 в Барселона / 1 в района на Марсилия / 1 в Ница / 1 в Милано / 1 в Любляна
• 3 вечери в Коста Маресме/Брава
• Лицензиран автобусен транспорт
• Самолетен билет София - Барселона с включен салонен багаж;
• Пълна туристическа програма на български език
• Мед. застраховка с покритие 5000евро / ЗД Армеец
• Инфо пакет

Цената не включва

Чекиран багаж - 20 евро в посока;
• Входни такси за туристически обекти
• Екскурзия до Монсерат - 90 лв
• Лични разходи и други
• Застраховка „Отказ от пътуване”
• Билети за градски транспорт във Венеция

Програма на пътуването

LAST MINUTE ОФЕРТА ЗА 19.09 - 790 ЛЕВА !!!

Дати: 19.09.2017

1 ДЕН
Отпътуване от София с Директен полет до Барселона. Пристигане на летището. Трансфер до хотела. Настаняване. Свободна вечер. Нощувка.

2 ДЕН
Закуска. Разходка с местен екскурзовод в Барселона - богат град с двадесет вековен опит в изкуствата и архитектурата процъфтявала при всеки политически режим. Барселона си остава световен център за проектиране и градоустройство. Малко градове могат да съперничат на средновековната атмосфера в готическия квартал и елегантността на новите модерни райони. Ще видите прочутата “Ла Рамбла” - най-атрактивният булевард в града и ще стигнете до паметника на Колумб; Кралския площад Реал – симетричен площад с аркади и елегантни фасади; Площада Сент Джейм – величествен площад в сърцето на готическия квартал с Кметството; хълмът Монджуик; площадът Каталуния;стадиона „ Ноу Камп”; къщата на Гауди – Педрера; паркът Гюел; площад Испания с прочутите фонтани; операта; символа на Барселона Саграда Фамилия и др. Вечеря и нощувка в Коста Маресме/Брава

3 ДЕН
Закуска. Свободно време за плаж. Вечеря и нощувка в Коста Маресме/Брава.

Вечерта посещение на Фламенко шоу - по желане с доплащане

Екскурзия до Монсерат / Назъбена планина с Бенедиктинският манастир с параклиси, пещери и Черната Дева - най - святото място в Каталуния- по желане с доплащане от 68 лева

свободен ден в Барселона – безплатен трансфер с автобуса до Барселона


4 ДЕН
Закуска. Отпътуване за Авиньон. Разходка в града на Папите. Град, който се откроява сред другите провансалски градове, както със своето минало, така и със своето настояще – в някогашната легитимна столица на католицизма, където са управлявали 7 папи, могат да се видят Двореца на папите или по-точно: Стария дворец на Бенедикт XII и Новия дворец на Климент VI; останките от Понт д’Авиньон.Свободно време за обяд. Отпътуване Марсилия. Разглеждане намноголикия град- оживения булевард Canebriere . Разглеждане на Старото пристанище, и изкачване до Катедралата Notre Dame de la Garde. Привечер – Отпътуване за Кан. Нощувка в района на Кан.

5 ДЕН
Закуска. Посещение на Кан – палми, луксозни дворци, море, синьо небе, кинозвезди, яхти, крале, принцове и аромат на цветя. Обаянието на града е в разкоша, в простите разходки и изключителния климат. Възможност за сутрешна разходка в Кан-булевард Кроазет с Фестивалната палата и пристанището. Отпътуване за Ница. Пристигане в града преди обед и разглеждане на Ница – наричана още царицата на Ривиерата. Разходка по крайбрежния булевард „ Промнад де’з Англе” с хотел Негреско, разглеждане на пл. Масена и Стария град. Нощувка в Близост до Ница.

6 ДЕН
Закуска. Отпътуване Монако. По пътя спирка в Монте Карло с пистата и Казиното. На обед пристигаме в мини държавата Монако /вход 7 ЕВРО/. Разходка в княжеството със столицата Монако – Двореца на фамилията Грималди; Музея на Грималди; Океанографския музей; църквата в която са се венчали и са погребани Грейс Кели и Принц Рение. Отпътуване за Милано. Възможност за вечерна пешеходка разходка в Милано - Пиаца дел Дуомо с огромната катедрала в неоготически стил- "Дуомо", наречена чудото на Италия; Ла Скала - един от най-престижните световни оперни театри; замъкът "Сфорцеско", построен през 1368 г., за да защитава града; църквата "Santa Maria delle Grazie", където се намира "Тайната вечеря" на Леонардо да Винчи; разходка по улица "Монтенаполеоне" и нейните разклонения за търговия на дребно с най-модните стоки, покритата галерия на Виктор Емануил II във форма на кръст с остъклени тавани, където се намират най-известните магазини и заведения. Нощувка в Милано.

7 ДЕН
Закуска. Отпътуване за Венеция. Пристигане преди обед в района на Местре и преминаване до Венеция с градски транспорт (билет около 2 евро). Пристигане на пл. Санта Лучия. Разходка с корабче по Канале Гранде до най-прекрасният площад във Венеция - Сан Марко (около 7 евро). Ще видите неповторимия храм Сан Марко - исторически център на духовния, религиозния, исторически живот на венецианци; Часовниковата кула и оформящите площада представителни сгради на новата и старата Прокурации; 98.6 метровата камбанария; Библиотеката; двореца на Дожите - най-представителното здание във Венеция, свързан с Моста на Въздишките. Разходката продължава по малките улички, старинните малки мостове и безброй канали, които отвеждат до друг символ на Венеция - моста Риалто, един от най-живописните мостове в света. Свободно време. По желание можете да се качите на корабче или да влезнете за самостоятелно посещение в някои от обектите на пл. Сан Марко. Късния следобед отпътуване за Любляна. Нощувка в Любляна.

8 ДЕН
Закуска. Отпътуване за България през Загреб, Белград и ГКПП Калотина. Пристигане в София вечерта.

ОТСТЪПКА ЗА РАННИ ЗАПИСВАНИЯ ДО 30 ДНИ ПРЕДИ ОТПЪТУВАНЕ: 60лв за възрастен / 30лв за дете

Цена на човек в двойна стая: 1050лв
Трети възрастен в двойна стая: 980лв
Дете до 15г с 2 възрастни : 760лв
Единична стая: 1310лв
Доплащане за допълнителна седалка в автобуса: 100лв


ВАРИАНТ ЗА ПРИБИРАНЕ ДО БЪЛГАРИЯ С ПОЛЕТ ОТ МИЛАНО / БЕРГАМО - 100 лева

Цена на човек в двойна стая: 1150лв
Трети възрастен в двойна стая: 1080лв
Дете до 15г с 2 възрастни : 860лв
Единична стая: 1410лв
Доплащане за допълнителна седалка в автобуса: 100лв

Mин. Брой записани туристи: 20

Срок за уведомяване при недостигнат мин. брой туристи: 7 дни преди отпътуване.

Хотелите по програмата се препотвърждават 7 дни преди отпътуването

Допълнителна информация

ОТСТЪПКА ЗА РАННИ ЗАПИСВАНИЯ ДО 30 ДНИ ПРЕДИ ОТПЪТУВАНЕ: 60лв за възрастен / 30лв за дете

Тагове

Оферти - Италия |  Оферти - Венеция |  Екскурзии - Италия |  Екскурзии - Венеция |  Last minute оферти - Италия |  Last minute оферти - Венеция

Избрани оферти