Начало / Екскурзии / Екскурзии - Барселона

ШОК ОФЕРТА ВЕНЕЦИЯ – ИТАЛИАНСКА И ФРЕНСКА РИВИЕРА + БАРСЕЛОНА

Номер на оферта

/

152038

Дати & цени

Цената включва

6 нощувки със закуски – 1 в Словения / 1 в Милано /1 в Ница / 1 в Авиньон / 2 в Барселона

2 вечери в Барселона

Лицензиран автобусен транспорт

Самолетен билет Барселона – София;

салонен багаж до 10 кг.;

Пълна туристическа програма на български език

Мед. застраховка с покритие 5000евро

Инфо пакет

Цената не включва

Чекиран багаж - 20 евро в посока;

Входни такси за туристически обекти

Екскурзия до Монсерат - 90 лв

Лични разходи и други

Програма на пътуването

Дати: 30.08.2017 ; 13.09.2017

1 ДЕН:
Отпътуване в 07:00ч. от София. Нощувка в Словения.

2 ДЕН:
Закуска. Отпътуване за рано сутринта за Венеция. Пристигане в района на Мулиано Венето. От там, групата се придвижва до Венеция - Санта Лучия с градски транспорт/влак. Туристическа обиколка на Венеция – панорамна обиколка по малките улички и през безкрайните мостове над каналите до моста Риалто - най-красивият мост във Венеция. Разглеждане забележителностите на площад „Сан Марко“ с едноименната катедрала, двореца на Дожите, Камбанарията. Свободно време във Венеция. Възможност разходка с корабче по Канале Гранде. Отпътуване за Милано. Пристигане късно вечерта. Нощувка до Милано.

3 ДЕН:
Закуска. Отпътуване за мини-държавата Монако /вход 7 ЕВРО/. Разходка в княжеството със столицата Монако – Двореца на фамилията Грималди, Музея на Грималди, Океанографския музей, църквата в която са се венчали и са погребани Грейс Кели и Принц Рение, Монте Карло с пистата и Казиното. Привечер - пристигане и разглеждане на Ница – царицата на Ривиерата. Разходка по крайбрежния булевард „Промнад де’з Англе” с хотел Негреско, разглеждане на пл. Масена и Стария град. Нощувка в Ница.

4 ДЕН:
Закуска. Отпътуване за Кан. Разходка в Кан – палми, луксозни дворци, море, синьо небе, кинозвезди, яхти, крале, принцове и аромат на цветя. Обаянието на града е в разкоша, в простите разходки и изключителния климат. Тук можете да се разходите по булевард Кроазет с Фестивалната палата и пристанището. На обед отпътуване за Марсилия. Разглеждане на многоликия град - оживения булевард Canebriere, Старото пристанище и изкачване до Катедралата Notre Dame de la Garde.
Следобед - трансфер до Авиньон. Вечерна разходка в града на Папите - град, който се откроява сред другите провансалски градове както със своето минало, така и със своето настояще. В някогашната легитимна столица на католицизма, където са управлявали 7 папи, могат да се видят : Дворецът на папите или по-точно: Стария дворец на Бенедикт XII и Новия дворец на Климент VI; останките от Понт д’Авиньон. Нощувка в района на Авиньон.

5 ДЕН:
Закуска. Отпътуване за Каркасон. Разглеждане на Каркасон, живописно разположен на реката Од, служил като крепост на гало-римляните. Каркасон е бил превърнат от папата и френските крале в крепост на католицизма и монархията. Отпътуване за Коста Брава. Настаняване. Вечеря и нощувки в Коста Маресме/Брава.

6 ДЕН:
Закуска. Разходка с местен екскурзовод в Барселона. Барселона си остава световен център за проектиране и градоустройство. Ще видите прочутата „Ла Рамбла” – най-атрактивният булевард в града и ще стигнете до паметника на Колумб, Кралският площад Реал – симетричен площад с аркади и елегантни фасади, Площада Сент Джейм – величествен площад в сърцето на готическия квартал с Кметството, хълмът Монджуик, площадът Каталуния,стадионът „Ноу Камп”, къщата на Гауди – Педрера, паркът Гюел, площад Испания с прочутите фонтани, операта, символа на Барселона - Саграда Фамилия и др. Вечерта - посещение на Фламенко шоу по желание (40 евро). Вечеря и нощувка в Коста Маресме/Брава.

7 ДЕН:
Закуска. Освобождаване на хотела. Свободно време за плаж или възможност за допълнителна екскурзия.

Монсерат / Назъбена планина с Бенедиктинският манастир с параклиси, пещери и Черната Дева – най-святото място в Каталуния./ с доплащане

Свободен ден в Барселона

Плаж в Барселона

Трансфер до Летището. Отпътуване за България с директен вечерен полет.


ОТСТЪПКА ЗА РАННИ ЗАПИСВАНИЯ: 60лв за възрастен / 30лв за дете


Цена на човек в двойна стая: 990лв
Трети възрастен в двойна стая: 900лв
Дете до 15г с 2 възрастни : 790лв
Цена за единична стая: 1190лв
Доплащане за допълнителна седалка в автобуса: 100лв

Mин. Брой записани туристи: 20

Срок за уведомяване при недостигнат мин. брой туристи: 7 дни преди отпътуване.

Хотелите по програмата се препотвърждават 7 дни преди отпътуването.

Допълнителна информация

ОТСТЪПКА ЗА РАННИ ЗАПИСВАНИЯ: 60лв за възрастен / 30лв за дете

Тагове

Оферти - Испания |  Оферти - Барселона |  Екскурзии - Испания |  Екскурзии - Барселона |  Ранни записвания 2024 - Испания |  Ранни записвания 2024 - Барселона

Избрани оферти