Начало / Екскурзии / Екскурзии - Венеция

ВЕНЕЦИЯ - ТРЕТИ МАРТ - ВАРИАНТ 2

Номер на оферта

/

228495

Дати & цени

Цената включва

- ТРАНСПОРТ С ЛИЦЕНЗИРАН АВТОБУС;
- СЪОТВЕТНИЯ БРОЙ НОЩУВКИ СЪС ЗАКУСКИ;
- ВОДАЧ-ПРИДРУЖИТЕЛ;
- ЕКСКУРЗОВОДСКО ОБСЛУЖВАНЕ.

Цената не включва

- ТАКСИ ЗА ВХОД В МУЗЕИ, БИЛЕТИ ЗА КОРАБЧЕТА, ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ И ПР;
- МЕДИЦИНСКА ЗАСТРАХОВКА (2 ЛВ. НА ЧОВЕК НА ДЕН);
- ГРАДСКИ ТАКСИ;
- РАЗХОДИ ОТ ЛИЧЕН ХАРАКТЕР.

Програма на пътуването

Екскурзията е петденвна и включва 1 нощувка в Загреб, 2 нощувки в района на Лидо ди Йезоло или Тревизо и разглеждане с екскурзовод на забележителностите на Венеция и Верона. Настаняването е на база нощувка и закуска в хотели 3 или 2 звезди.

ПЪРВИ ДЕН - 05.00 ч. – хотел “Тримонциум” в Пловдив – трансфер ПловдивСофия за тези, които желаят / 08.00 ч. – отпътуване от София – от Централна автогара София – сектор „Паркинг”. Качването в автобуса започва в 07.30 ч. Отпътуване по маршрут СофияБелградЗагреб. Вечерта – пристигане в хотела в Загреб. Настаняване. Нощувка.

ВТОРИ ДЕН - Сутринта – отпътуване за Верона. Разглеждане на Верона - Арена ди Верона, къщата на Жулиета, пл. „Бра”, пл. д’Ербе, пл. “Синьория”. Отпътуване към Лидо ди Йезоло или района на Тревизо. Настаняване. Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН - Закуска. Разглеждане забележителностите на Венеция: разходка с корабче от Пунта Сабиони до „Сан Марко” (цената на билета за корабчето не е включена в пакетната цена на екскурзията), посещение на историческия център на Венеция: площад “Сан Марко”, базиликата „Сан Марко”, двореца на Дожите (отвън). Разходка до моста “Риалто”. Ако изберете екскурзията с дата на отпътуване 22.02.2019 ще можете на 24.02.2019 в 12.00 ч. да се полюбувате от площад „Сан Марко” на най-популярното събитие на Карнавала - “Полетът на Ангела”. Вечерта – завръщане в хотела в Лидо ди Йезоло или района на Тревизо. Нощувка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН - Закуска. Свободен ден за разходки из карнавална Венеция (цената на билета за корабчето от Пунта Сабиони до „Сан Марко“ не е включена в пакетната цена на екскурзията). Възможност за разглеждане галерията на Академията, Ка д’Оро или на островите Мурано и Бурано с техните фабрики за стъкло и дантели. Пътуващите на екскурзията с дата на отпътуване 02.03.2019 ще могат да присъстват на последните дни на Карнавала, когато градът буквално гъмжи от дегизирани хора, които се тълпят по уличките и площадчетата, за да се забавляват, но и за да бъдат забелязани и да създават празнично настроение на околните. Вечерта - отпътуване по маршрут ВенецияЛюблянаЗагребБелград - София. Нощен преход.

ПЕТИ ДЕН - Вечерта – пристигане в София на Централна автогара София, сектор “Паркинг”. Трансфер до Пловдив.

Тагове

Оферти - Италия |  Оферти - Венеция |  Екскурзии - Италия |  Екскурзии - Венеция |  3 Март 2024 - Италия |  3 Март 2024 - Венеция

Избрани оферти