Начало / Екскурзии / Екскурзии - Виена

ВИЕНА – самолет – промоция Коледни базари

Номер на оферта

/

230077

Дати & цени

Цената включва

- Самолетен билет с авиокомпания „България Ер”, вкл. летищни такси, ръчен багаж до 10 кг и чекиран багаж до 23 кг;
- 4 нощувки със закуски в избрания от Вас хотел;
- Трансфери летище – хотел – летище;
- Пешеходна обиколка на Виена с екскурзовод на български

Цената не включва

- Медицинска застраховка – 2 лв на човек на ден;
- Застраховка Oтмяна на пътуване – 2% - 3% от пакетната цена в зависимост от момента на сключване;
- Разглеждане на двореца Шьонбрун;
- Посещение на Съкровищницата на Хабсбургите в двореца „Хофбург“;
- Таксите за вход в музеи, билети за корабчета, градски транспорт и пр.;

Програма на пътуването

Екскурзията включва 3 нощувки със закуски в хотел в центъра на Виена, екскурзоводска програма на български език, трансфери, самолетен билет с „България Ер“ с включени летищни такси, ръчен багаж до 10 кг и чекиран багаж до 23 кг.

ПРОГРАМА

ПЪРВИ ДЕН (ПЕТЪК) – 14:40 ч. – полет до Виена с авиокомпания „България Ер”. 15:25 ч. – пристигане. Трансфер до хотела. Настаняване. Нощувка.

ВТОРИ ДЕН (СЪБОТА) – Закуска. Полудневна пешеходна обиколка на Виена с екскурзовод на български (включена в пакетната цена на екскурзията; пешеходната обиколка започва от пл. „Мария Терезия“): пл. „Мария Терезия”, Площада на Героите, двореца Хофбург (отвън), ул. „Грабен”, Колоната на чумата, катедралата „Св. Стефан”, Фигарохаус, паметника на Йохан Щраус, Кертнерщрасе, Операта. Свободно време. Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН (НЕДЕЛЯ) – Закуска. Свободен ден. По желание - посещение на двореца Шьонбрун с екскурзовод с доплащане 56 лв за възрастни и 46 лв за деца и младежи до 17 г. Цената включва резервация, входна такса за двореца Шьонбрун и екскурзоводска беседа на български. Посещението се осъществява при група от минимум 15 участника и се заявява и заплаща в България, а не на място. Възможност за самостоятелно посещение на зоологическата градина на Шьонбрун (една от най-старите в Европа) или за разходка из коледния базар пред двореца. Самостоятелно придвижване към хотела. Нощувка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН (ПОНЕДЕЛНИК) – Закуска. Напускане на хотела. Свободен ден. Възможност за самостоятелно посещение на музеи – Музея на изящните изкуства, Музея на естествената история, и др., за разходка из живописните коледни базари, които заемат площадите на стария град и където можете да си купите играчка за елхата или друго подаръче, да опитате вурстчетата, печените картофи или кестени, захаросаните бадеми и, задължително – греяното вино с дъх на канела. По желание - посещение на Съкровищницата на Хабсбургите в двореца „Хофбург“ – доплащане 49 лв. за възрастни и 22 лв. за деца и младежи до 18 г. Цената включва входна такса за Съкровищницата и екскурзоводска беседа на български; посещението се осъществява при група от минимум 15 участника и се заявява и заплаща в България, а не на място. Съкровищницата на Хабсбургите съхранява бижута и регалии на властта на повече от 1000 години. Сред тях са бохемската, австрийската и унгарската корона, както и тази на Свещената германска римска империя. Тук се намира и т.нар. „копие на съдбата”, за което се счита, че с него е бил прободен Христос на кръста. Около 18:00 ч. – трансфер до летището. 19:55 ч. – отпътуване от Виена. 22:30 ч. – пристигане на летище София.


Цени на човек в лева според настаняването на 22.11.2019:

Хотел A B C D E
На човек в двойна стая 699 765 785 865 988
Допл. за инд. стая 100 106 135 170 217
Нам. за 3-ти възр. 0 18 0 23 29
Нам. за дете до 11 г.+2 възр. 33 33 38 38 38
Нам. за дете до 11 г.+1 възр. 23 23 23 23 23

А Хотел Arthotel Ana Enzian*** - намира се на около 5 минути пешеходно разстояние от двореца Белведере. Има добра транспортна достъпност спрямо центъра на Виена – в непосредствена близост до хотела има трамвайна спирка, на около 500 м има спирка на S-bahn/линия 7. Пеша до Операта е около 20-25 мин.

В Хотел Ibis Mariahilf*** се намира на 30 мин. пеша от пл. „Мария Терезия” в близост до търговската улица „Марияхилферщрасе”.

С Хотел Mercure Westbahnhof **** е разположен до гарата Вестбанхоф, съвсем близо до търговската улица „Марияхилфер щрасе”, на около 30 мин. пеша от пл. „Мария Терезия”.

D Хотел Leonardo**** е разположен съвсем близо до търговската улица „Марияхилфер щасе”, на около 35 мин. пеша от пл. „Мария Терезия”;

Е хотел Starlight Suite Salzgries**** намира се в стария град, на 5 мин. пеша от катедралата „Св. Стефан”.

Цени на човек в лева според настаняването на 06.12.2019:

Хотел A B
На човек в двойна стая 869 899
Допл. за инд. стая 234 187
Нам. за 3-ти възр. 0 0
Нам. за дете до 11 г.+2 възр. 33 33
Нам. за дете до 11 г.+1 възр. 23 23

А Хотел Austria Trend Beim Theresianum*** е разположен близо до двореца Белведере, на 25 мин. пеша от пл. „Мария Терезия”;

В Хотел Austria Trend Ananas**** се намира до пазара „Нашмаркт”, на 15 мин. пеша от Операта, на 20 мин пеша от „Кертнерщрасе”.


Допълнителни услуги:
- посещение на двореца Шьонбрун с екскурзовод на български с доплащане 56 лв за възрастни и 46 лв за деца и младежи до 17 г. Цената включва резервация, входна такса за двореца Шьонбрун и екскурзоводска беседа на български. Посещението се осъществява при група от минимум 6 участника и се заявява и заплаща в България, а не на място;
- посещение на Съкровищницата на Хабсбургите в двореца „Хофбург“ – 49 лв. за възрастни и 22 лв. за деца под 18 г. Цената включва входна такса за Съкровищницата и екскурзоводска беседа на български; посещението се осъществява при група от минимум 15 човека и се заявява и заплаща в България, а не на място. Съкровищницата на Хабсбургите съхранява бижута и регалии на властта на повече от 1000 години. Сред тях са бохемската, австрийската и унгарската корона, както и тази на Свещената германска римска империя. Тук се намира и т.нар. „копие на съдбата”, за което се счита, че с него е бил прободен Христос на кръста.

Свободните места по посочените цени са ограничени. Цената е валидна до изчерпаване на самолетните билети и хотелските резервации по специалните тарифи.

Резервация се прави срещу внесен депозит в размер на 50% от цената и сключен договор за организирано пътуване. Доплащането се извършва най-късно 15 дни преди датата на отпътуването. При отказ на клиента от пътуване Руал Травел възстановява стойността на пакета, според общите си условия, като при издаден самолетен билет влизат в сила анулационните условия на авиопревозвача.

Тагове

Оферти - Австрия |  Оферти - Виена |  Екскурзии - Австрия |  Екскурзии - Виена |  Предколедни екскурзии - Австрия |  Предколедни екскурзии - Виена

Избрани оферти