Начало / Екскурзии / Екскурзии - Ровин

Великден - Адриатическа панорама

Номер на оферта

/

215064

Дати & цени

Цената включва

v Транспорт с лицензиран автобус
v 5 нощувки със закуски в хотели кат.2/3*
v 1 в Загреб
v 1 в района на Трогир
v 1 в района на Задар
v 2 в района на Опатия
v 4 вечери
v Туристическа програма в посещаваните градове
v Представител на Географски свят по време на цялата програма;
v Медицинска застраховка;

Цената не включва

v Входни такси на посещаваните обекти
v Разходи от личен характер
v Хранения неупоменати в програмата
астраховка „Отмяна на пътуването” (по желание) – около 2,5% от пакетната цена. v Доплащане за тръгване от Пловдив – 20 лв
v Доплащане за тръгване от Варна – 60 лв (при група от минимум 25 туристи)
v Доплащане за тръгване от В.Търново – 30 лв (при група от минимум 25 туристи)

Програма на пътуването

Великден - Адриатическа панорама
/АВТОБУСНА ПРОГРАМА/

Загреб – Плитвички езера – ТрогирСплит – Шибеник – Задар – РиекаОпатияПула - Ровин
Период: 04 - 09.04.2018г.
6 дни/ 5 нощувки
Цена: 565,00 лв.

1-ви ден София - Загреб
Отпътуване от София в 06.00ч. (от Пловдив в 04.00ч.) за Хърватско. Вечерта пристигане в Загреб. Туристическа програма в централната част: Катедралата, пазара „Долац”, „Каменната порта”, църквата "Св. Марко”, площад “Бан Йелачич”. Настаняване в хотел. Нощувка.
2-ри ден Загреб - Плитчивки езера - Трогир
Закуска. Отпътуване за Плитвице. Преди обяд пристигане в националния парк и природен резерват “Плитвички езера”. Възможност за организирано или самостоятелно разглеждане на прочутия карстов природен феномен. След обяд пристигане на крайбрежието на Далмация и посещение на града-музей Трогир – разходка по тесните улички на Стария град между многобройните дворци, кули, църкви и старинни сгради. Настаняване в хотел в района на Трогир. Вечеря. Нощувка.
3-ти ден Трогир - Сплит - Шибеник - Задар
Закуска. Отпътуване за Сплит и разглеждане на града с екскурзовод: дворцовия комплекс на император Диоклециан и Катедралата, храма на Юпитер, Народния площад и др. Свободно време. Заминаване за гр. Шибеник - далматинската перла. Старият град ще Ви изненада с уюта на тесните улички, със стилните кафенета с аромат на старо дърво, с множеството забележителности. Шибеник крие в сърцето си една истинска принцеса от мрамор и варовик – Катедралата, посветена на Св. Яков. Строителството и е отнело малко над 100 години... , а днес е включен в списъка на ЮНЕСКО за Световно и културно наследство. Продължаваме към Задар. Настаняване в хотел в района на Задар. Вечеря. Нощувка.
4-ти ден Задар - Риека - Опатия
Закуска. Разходка в Стария град Задар заобиколен е от три страни със крепостни стени: църквата „Св. Донат” – предроманския символ на града, Морският орган (най-новата атракция на града) – комбинация от 35 тръби, насочени към морето издаващи различни звуци под въздействието на вятъра. Отпътуване за Риека. Разходка в морската столица на Хърватска – разглеждане на Триумфалната арка и Старата порта, църквата “Възнесение Богородично”. Настаняване в хотел в района на известния курорт Опатия. Вечеря. Нощувка.
5-ти ден Опатия - Пула - Ровин - Опатия
Закуска. Целодневна екскурзия в полуостров Истрия. Разглеждане на гр. ПулаРимския театър от I в.пр.н.е.(известен като Арена Пула), Катедралата, Цитаделата, храма на Август, църквите “Св.Богородица”, “Св.Никола” и др. Посещение на гр.Ровини: Градската порта, Стария град с Камбанарията, Кметството и часовниковата кула. Връщане в Опатия. Вечеря. Нощувка.
6-ти ден Опатия - София
Отпътуване за България и късно вечерта пристигане в София (Пловдив).

ТУРОПЕРАТОРЪТ има сключен застрахователен договор по чл. 99 от ЗТ с № 03700100001113/12.12.2016 „ЗД Евроинс” АД
Туристическа агенция "Стил Травел" ЕООД предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 3,50% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването и възрастта на туриста. Застраховката се сключва в деня на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. "Стил Травел" ЕООД предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).
44

Допълнителна информация

ДОПЛАЩАНЕ И ОТСТЪПКИ:
v Минимален брой участници: 30
v Срок за уведомяване за ненабран брой: 14 дни преди датата на отпътуване
v Условия за записване и начин на плащане:
v Депозит 30% от стойността на пакета при резервация
v Доплащане 20 дни преди датата на отпътуване
v Няма изискване за задължително ваксиниране преди влизане в страните, нито специфични медицински и здравни изисквания в дестинациите по програмата.
v Туроператорът си запазва правото да прави промени в реда на екскурзиите и часовете им на провеждане по време на програмата.
v Непълнолетни, пътуващи сами или само с единия родител - нотариално заверено родителско разрешение.
v За ученици, студенти и пенсионери - 10 лв

Тагове

Оферти - Хърватия |  Оферти - Ровин |  Екскурзии - Хърватия |  Екскурзии - Ровин |  Великден 2024 - Хърватия |  Великден 2024 - Ровин

Избрани оферти