Начало / Екскурзии / Екскурзии - Родос

Великден На Остров Родос - Чартърен Полет От София На 14.04.17 За 4Дни/3 Нощувки

Номер на оферта

/

188904

Дати & цени

Цената включва

Всички цени са в евро на човек и включват:
* Изпращане на летище София от представител на туроператора.
* Самолетен билет с ДИРЕКТЕН ЧАРТЪРЕН ПОЛЕТ: София-о-в Родос-София.
* Летищни такси 90 евро на възрастен/дете.
* Посрещане на летище Родос от представител на туроператора на о-в Родос.
* Водач от фирмата с български език по време на цялото пътуване.
* Трансфер: летище-хотел-летище.
* Настаняване за 3 нощувки на съответната база в избрания от Вас хотел.
* Медицинска застраховка със застрахователна премия 10 000 евро за целия период.

Цената не включва:

* Горивна такса - поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпаниите имат право да начислят горивна такса. В този случай цената на пътуването ще се промени съгласно горивната такса.
Горивната такса се дължи за всички резервации за съответния полет, без значение кога са били направени.
Информация за стойността на горивната такса ще бъде публикувана 21 дена преди датата на съответния полет, за което клиентите ще бъдат уведомени и ще могат да заплатят горивнато такса до 7 дни преди пътуването /за записвания по-малко от 21 дена преди съответния полет също ще важи обявената горивна такса за този полет, ако има такава/.

Задължително се заплаща:

* Горивна такса
* Доплащане за застраховка за възрастни от 70 до 80 г.: 4 евро за 4 дни.

Допълнително се заплаща:

* Климатик - 5 евро на ден, заплаща се на място!

* Допълнителни екскурзии - Ще започнете обиколката с пътуване по красивото източно крайбрежие на острова и първа спирка ще бъде град Линдос, най-красивото и може би най-известното място в Родос. Линдос е малко градче от малки бели къщички и тесни улички, където движението на коли не е разрешено. От тук ще се открие спираща дъха гледка към Акропола. Ще имате свободно време за разходки и снимки.
Следващата спирка в екскурзията е Венецианския замък на Монолитос. На върха на 300-метрова скала ще откриете малката църквичка, посветена на Свети Пантелеймон, след което ще посетите село Сиана, където ще имате възможност да опитате традиционния родоски мед и souma (ракия).
Следващата спирка е в Ембона, където ще имате свободно време и възможност за обяд (НЕ е включен в цената). В Ембона ще имате възможност да разгледате и малка семейна фабрика за производство на родоско вино, спечелила множество награди из цяла Европа и света. Последната спирка в нашата програма ще бъдe живописната местност на 7те извора.

* Eкскурзията се провежда на Руски език!

Цена на човек: 43 евро на възрастен и 21,5 евро на деца до 11.99г, (входната такса за Акропола в Линдос се заплащат допълнително - 12евро на човек). Цената НЕ включва: обяд, входни такси. * Цените са валидни при група от минимум 25 човека.

Програма на пътуването

"Воаяж Би Травъл" ви дава възможност да изживеете един незабравим Великден на остров Родос и да се откъснете от грижите и градската суета, да се впуснете в опознаване на една малко по-различна култура и празнуване на Великден по гръцки!!! Настаняване в хотел Silvia 2*.

Програмата включва:

Ден първи
Програмата започва с изпращане на летище София от представител на туроператора за чартърен полет до о-в Родос. След кацане на летище Родос Ви очаква представител на фирмата-партньор за трансфер до избрания от Вас хотел.
Информационна среща с цел представяне на дестинацията и по-подробна информация за района, Вашия хотел и организираните за Вас допълнителните мероприятия. Свободно време или възможност за организиране на типична Гръцка вечер срещу допълнително заплащане/Виж екскурзии/.
Нощувка.

Ден втори
Закуска в хотела.
Разполагате със свободно време за почивка или възможност да се включите в организирана целодневна екскурзия Обиколка на острова - срещу допълнително заплащане. /Виж екскурзии/.
Нощувка.

Ден трети
Закуска в хотела.
Разполагате със свободно време за почивка или възможност да се включите в организирана екскурзия до остров Сами - срещу допълнително заплащане. /Виж екскурзии/.
Нощувка.

Ден четвърти
Закуска в хотела.
Освобождаване на стаите до 12:00 ч. и свободно време до организирания трансфер от Вашия хотел до летището в Родос за директен полет до София.
Завръщане в България.

КРАЙ НА ПРОГРАМАТА!
* Програмата може да претърпи промени. Възможно е разместване на екскурзиите ден по ден.
* Екскурзиите се заявяват предварително от България и се провеждат на Руски език.

Тагове

Оферти - Гърция |  Оферти - Родос |  Екскурзии - Гърция |  Екскурзии - Родос |  Великден 2024 - Гърция |  Великден 2024 - Родос

Избрани оферти