Начало / Почивки / Почивки - Дуръс

Нова година 2019 в Дуръс, Албания - със собствен транспорт

Номер на оферта

/

81789

Дати & цени

Цената включва

* 3 нощувки със закуски и вечери;
* Новогодишна празнична вечеря на 31.12 с включени напитки и забавна програма на живо;
* Градска такса.

Цената не включва

* Медицинска застраховка.

Програма на пътуването

Топ оферта за Нова година в ДуръсАлбания!

3 нощувки със закуска и вечеря в хотел Fafa Premium Resort 4* на цени от 145 евро* на човек в стая с две легла.

*В цената е включена и новогодишна празнична вечеря с напитки и забавна програма на живо.

Със собствен транспорт, от 30.12 до 02.01.2019 г.

Хотел FAFA Resort (на снимките) се намира в местността Мали и Робит, на 15 км от центъра на Дуръс и на 35 км от международно летище Тирана.
Разположен на брега на Адриатическо море, със собствена плажна ивица, комплексът предлага незабравима почивка за своите гости.


Популярни места за посещение в близост до район Mali I Robit, Kavaje, където се намира хотелът:

Градчето Durres е известно със своя Археологически Музей, Амфитеатър, Венецианска кула /сега превърната в кафе с хубава панорамна гледка/ и крепостта, както и с прекрасните плажове на Адриатическо море.

В близост до Kavaje района, туристите могат да се отправят към столицата Тирана, където, освен в централната част на града, могат да се разходят и посетят например известния бункер в околностите на Тирана, превърнат в музей на изкуството – Bunk’Art.
Също така недалеч се намира известната крепост в град Kalaja, както и музея на Онуфри и известната до него църква в чест на Света Дева Мария, където туристите могат да се насладят на прекрасния иконостас и капелата зад него, датиращи от 16 век.

Малкият манастир Ardenica е едно интересно място за посещение недалеч от района на Kavaje, на хълма между градчетата Lushjе и Fier. Интериорът на църквата Света Дева Мария, чиито фрески и иконостас датират от 18 век, са дело на братя Зографи.

Тагове

Оферти - Албания |  Оферти - Дуръс |  Екскурзии - Албания |  Екскурзии - Дуръс |  Нова година 2024 - Албания |  Нова година 2024 - Дуръс

Избрани оферти