Начало / Екскурзии / Екскурзии - Тасос

Великден на о.ТАСОС от София и Пловдив, 3 нощувки с вкл. вечери и празничен обяд

Номер на оферта

/

220674

Дати & цени

Цената включва

- Транспорт от София с луксозен автобус;
- Три нощувки със закуски, две вечери на блок маса и Празничен Великденски обяд с жива музика в хотела. Настаняване в стаи Superior Room
- Водач от агенцията по време на целия престой;
- Посещение на град Кавала;
- Медицинска Застраховка за лица до 64.99 години с покритие 2000 евро на застрахователна компания Дженерали Застраховане АД
- Фериботни билети и пристанищни такси

Цената не включва

- Панорамна обиколка на остров Тасос, втори ден – 15 евро на човек, 10 евро за дете до 12 години (доплаща се по желание)
- Доплащане за тръгване от Пловдив 20 лева в двете посоки при минимум 20 човека
- Лични разходи;
- Медицинска Застраховка за лица от 64.99 до 79 години – 6 лева ( доплаща се задължително);
- Входни такси за посещаваните обекти;
- Такса престой в Гърция (влиза в сила от 01.01.2018 г.): 0.50 EUR на стая на ден в хотел 2*; 1.50 EUR на стая на ден в хотел 3*; 3.00 EUR на стая на ден в хотел 4* и 4.00 EUR на стая на ден в хотел 5* (заплаща се индивидуално на рецепцията на всеки хотел!).

Програма на пътуването

ВЕЛИКДЕН НА О.ТАСОС
автобус от София и Пловдив

3 нощувки със закуски и вечери и Празничен Великденски обяд с жива музика в хотел Rachoni Bay Resort 3*** настаняване в стаи superior
http://www.rachoniresort.com/en/

Дата: 06.04.2018 - потвърдена

Цена на човек в двойна стая: 295 лв.
Възрастен настанен в самостоятелна стая: 360 лв.
Дете от 0 до 3 години настанено с двама възрастни: 115 лв.
Дете от 3 до 6 години настанено с двама възрастни: 219 лв.
Дете от 6 до 12 години настанено с двама възрастни: 245 лв.

Доплащане при отпътуване от гр.Пловдив: 20 лв.


ПРОГРАМА

1 ДЕН – Тръгване от Пловдив в 5.30 ч. Синдикален Дом, София - 7.30ч. Стадион "В. Левски" отпътуване към граничния пункт Кулата, посока Керамоти. Пътуване с ферибот до един от най-красивите егейски острови - Тасос. Настаняване в хотела. Свободно време. Вечеря в ресторанта на хотела. Нощувка.

2 ДЕН - Закуска. Свободно време или по желание: панорамна обиколка на Зеления остров. Отправяме се с автобуса по панорамния път на острова, който ще ни разкрие множество красиви пейзажи, тюркоазени плажове и незабравима гледка към Егейско море. Фотопауза за снимки. По време на обиколката ще посетим фабриката за злато Iris Gold, манастира Св. Архангел Михаил, фабриката за Зехтин в селището Панагия, където ще ни разкажат подробно как се произвежда първокачествен студенопресован зехтин. Свободно време за късен обяд в Скала Потамияс. След това се отправяме към столицата на острова Лименас, където ще си направим пешеходна разходка и след това ще отпътуваме към хотела. Свободно време. Вечеря. Следва късна Празнична Великденска Литургия. Христос Воскресе! Нощувка.

3 ДЕН - Закуска. Свободно време за разходка и плаж ( при подходящо време ). Празничен Великденски обяд с традиционни за празника ястия от агнешко, музика на живо и танци в градината на хотела. Нощувка.

4 ДЕН - Закуска. Освобождаване на хотела и отпътуване от остров Тасос с ферибот посока Кавала. Пристигане в Кавала, където ще направим пешеходна разходка в стария град - Панагия и ще посетим църквата "Св. Богородица", родната къща на Мохамед Али, който провежда значими реформи в Османската империя през 19 век; Акведуктът - построен по заповед на Сюлейман Великолепни през 1550 г.; Крепостта от 16 век, построена от турците на хълма Панагия и станала символ на града. Свободно време. Отпътуване за България. Пристигане в София и Пловдив вечерта.

Тагове

Оферти - Гърция |  Оферти - Тасос |  Екскурзии - Гърция |  Екскурзии - Тасос |  Великден 2024 - Гърция |  Великден 2024 - Тасос

Избрани оферти