Начало / Екскурзии / Екскурзии - Родос

Великден на остров Родос със самолет

Номер на оферта

/

188495

Дати & цени

Цената включва

Изпращане на летище София от представител на туроператора.
Самолетен билет с ДИРЕКТЕН ЧАРТЪРЕН ПОЛЕТ: София-о-в Родос-София.
Летищни такси 90 евро на възрастен/дете.
Посрещане на летище Родос от представител на туроператора на о-в Родос.
Водач от фирмата с български език по време на цялото пътуване.
Трансфер: летище-хотел-летище.
Настаняване за 3 нощувки на съответната база в избрания от Вас хотел.
Медицинска застраховка със застрахователна премия 10 000 евро за целия период.

Цената не включва

Горивна такса – поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпаниите имат право да начислят горивна такса. В този случай цената на пътуването ще се промени съгласно горивната такса.
Горивната такса се дължи за всички резервации за съответния полет, без значение кога са били направени.
Информация за стойността на горивната такса ще бъде публикувана 21 дена преди датата на съответния полет, за което клиентите ще бъдат уведомени и ще могат да заплатят горивната такса до 7 дни преди пътуването /за записвания по-малко от 21 дена преди съответния полет също ще важи обявената горивна такса за този полет, ако има такава/.

Програма на пътуването

Остров Родос е най-големият от Додеканезките острови и най-източният от големите острови на Гърция в Егейско море. Разположен е приблизително на 18 километра западно от Турция, между континентална Гърция и остров Кипър.Населението му през 2004 година наброява 110 000 души, от които 55 000 ? 60 000 живеят постоянно в град Родос, главния търговски и обществен център на острова. Най-хубавото време за посещение е през пролетта и есента. Ние от Туристическа Агенция “ТЕСКО ГРУП“ искаме да Ви заведем на една екскурзия ,да празнуваме Великден там на невероятната цена от :

279 евро за 4 дни / 3 нощувки в хотел SYLVIA 2**

С ДАТА НА ЗАМИНАВАНЕ: 14.04. – 17.04.2017г. и РАННИ ЗАПИСВАНИЯ ДО КРАЯ НА МЕСЕЦ ФЕВРУАРИ



ИНФОРМАЦИЯ ЗА ХОТЕЛ “SYLVIA “

Хотел Sylvia е отворен целогодишно.Намира се в новата част на града, в близост до яхтеното пристанище на Средновековния град Родос и само на 800м. от пристанището Мандраки. Наскоро реновираният хотел има невероятна гледа към Стария град. Хотелът е заобиколен от многобройни ресторанти и барове, предлагащи възможности за обяд и вечеря.
ЦЕНИ ЗА НАСТАНЯВАНЕ В ХОТЕЛ SYLVIA

НАСТАНЯВАНЕ НА ВЪЗРАСТЕН В ДВОЙНА СТАЯ – 279 евро

САМОСТОЯТЕЛНО НАСТАНЯВАНЕ – 299 евро

ЗА ТРЕТИ ВЪЗРАСТЕН В ДВОЙНА СТАЯ – 269 евро

ДВАМА ВЪЗРАСТНИ + ДЕТЕ ДО 11.99 г. – 795 евро

В ЦЕНАТА Е ВКЛЮЧЕНА И ЗАКУСКА !



ПРОГРАМА НА ПЪТУВАНЕТО :

ДЕН ПЪРВИ:
Програмата започва с изпращане на летище София от представител на туроператора за чартърен полет до о-в Родос. След кацане на летище Родос Ви очаква представител на фирмата-партньор за трансфер до избрания от Вас хотел.
Информационна среща с цел представяне на дестинацията и по-подробна информация за района, Вашия хотел и организираните за Вас допълнителните мероприятия. Свободно време или възможност за организиране на типична Гръцка вечер срещу допълнително заплащане
Нощувка.

ДЕН ВТОРИ :
Закуска в хотела.
Разполагате със свободно време за почивка или възможност да се включите в организирана целодневна екскурзия Обиколка на острова – срещу допълнително заплащане.
Нощувка.

ДЕН ТРЕТИ :
Закуска в хотела.
Разполагате със свободно време за почивка или възможност да се включите в организирана екскурзия до остров Сими – срещу допълнително заплащане.
Нощувка.

ДЕН ЧЕТВЪРТИ:
Закуска в хотела.
Освобождаване на стаите до 12:00 ч. и свободно време до организирания трансфер от Вашия хотел до летището в Родос за директен полет до София.
Завръщане в България.

Тагове

Оферти - Гърция |  Оферти - Родос |  Екскурзии - Гърция |  Екскурзии - Родос |  Великден 2024 - Гърция |  Великден 2024 - Родос

Избрани оферти