Начало / Екскурзии / Екскурзии - Тасос

Великден на остров Тасос с 2 нощувки на о-в Тасос

Номер на оферта

/

209390

Дати & цени

Цената включва

Транспорт с комфортен туристически автобус (климатик, видеосистема, минибар)
2 нощувки със закуски в хотел "Vlachogiannis" 2*+ (или подобен) на о-в Тасос
Пешеходна разходка в Кавала
Фотопауза при древното селище Филипи
Посещение на пещерата Алистрати (входната такса се заплаща допълнително)
Фериботни такси и билети
Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 5 000 EUR на застрахователна компания "Армеец"
Водач от България.

Програма на пътуването

Великден на остров Тасос с 2 нощувки на о-в Тасос в хотел 2*+!
СофияФилипиКавалаТасосПещерата Алистрати – София

***
Възрастен в двойна стая при резервация с капаро до 22.12.2017 !!!

06.04.2018 – 175 лв
07.04.2018 – 175 лв

***

ПРОГРАМА
Тръгване от София, Дупница, Благоевград и Гоце Делчев
ДЕН
1 СофияФилипиКавалаТасос ~400 km

Отпътуване от София в 7.30 ч. от площад „Александър Невски“, в 8.00 ч. от автогара „Сердика“, в 9.00 ч. от Дупница, в 9.30 ч. от Благоевград, в 11.00 ч. от Гоце Делчев по маршрут ГКПП Илинден - Филипи - Кавала. Фотопауза при Филипи, съхранило останки от древна Елада, Римската империя и раннохристиянския период и мястото, където е покръстена първата в Гърция християнка Лидия, с възможност за посещение на древния театър, останките от града и музея на археологическия обект. Отпътуване за Кавала. Пешеходна разходка в Кавала: пристанището; акведуктът, построен по заповед на Сюлейман Великолепни през 1550 г.; църквата „Св. Богородица“; родната къща на Али Паша, който провежда значими реформи в Османската империя през 19 в.; турската крепост от 16 век, станала символ на града. Свободно време. Отпътуване за Керамоти. Пътуване с ферибот до о-в Тасос – един от най-красивите в Егейско море. Настаняване. Нощувка.

2 Тасос

Закуска. Свободно време или по желание панорамна обиколка на Зеления остров с посещение на златарско ателие „Iris Gold“, традиционна фабрика за производство на зехтин, и манастира „Св. Архангели“; пешеходна разходка в столицата Лименас. По желание и предварителна заявка – гръцка вечер с музика на живо и фолклорна програма. Нощувка.

3 ТасосПещерата Алистрати – София ~

Закуска. Отпътуване за пещерата Алистрати: впечатляваща със своите сталагтити и сталагмити в най-разообразни форми, цветове и размери, някои от които достигат 35 м височина. Следобед отпътуване за България. Пристигане в София на бензиностанция „Lukoil“ (бул. „Сливница“, след кръстовище Орион), автогара „Сердика“, площад „Александър Невски“ вечерта.

Тагове

Оферти - Гърция |  Оферти - Тасос |  Екскурзии - Гърция |  Екскурзии - Тасос |  Великден 2024 - Гърция |  Великден 2024 - Тасос

Избрани оферти