Начало / Екскурзии / Екскурзии - Будапеща

Великден в Будапеща

Номер на оферта

/

215053

Дати & цени

Цената включва

v Транспорт с лицензиран автобус
v 3 нощувки със закуски в хотел кат.3* в Будапеща
v Екскурзоводско обслужване по целия маршрут
v Панорамна обиколка на Будапеща с екскурзовод на български език
v Медицинска застраховка.

Цената не включва

v За тръгване от Пловдив – 20 лв
v За тръгване от Варна – 60 лв (при група от минимум 25 туристи)
v За тръгване от В.Търново – 30 лв

Програма на пътуването

Великден в Будапеща
/АВТОБУСНА ПРОГРАМА/


Период: 06 - 09.04.2018г.
4 дни/ 3 нощувки
Цена: 299,00 лв.


1-ви ден
Отпътуване от София в 07.00ч. (от Пловдив в 05.00ч.) за Унгария. Вечерта пристигане в столицата Будапеща и настаняване в хотел. Нощувка.
2-ри ден
Закуска. Панорамна обиколка на Будапеща с екскурзовод на български език: Площада на героите, Музея за изящните изкуства, Операта, Будайската крепост – Кралският дворец, Рибарските кули, катедралата “Матиаш”, хълма “Гелерт” – Цитаделата, Паметника на свободата. След обяд свободно време в Будапеща или туристическа програма по желание:
Екскурзия “Големият завой на Дунав”. Посещение на Сентендре – уникална атмосфера, многобройни музеи и църкви. Възможност за разглеждане на най-големия в Унгария етнографски комплекс на открито. Отпътуване за Естергом. Разглеждане на Базиликата – най-голямата църква в Унгария, Съкровищницата, Кралския дворец на династията Арпид, Дворцовия музей (екскурзията се реализира при наличие на група от минимум 20 туристи с доплащане по 40 лв).
Вечерта възможност за разходка с корабче по р.Дунав. Нощувка
3-ти ден
Закуска. Свободно време в Будапеща или туристическа програма по желание:
Целодневна екскурзия до Виена. Панорамна обиколка на града и разглеждане на Парламента, Операта, двореца Хофбург, Площада на героите, Кметството и по желание посещение на двореца Шьонбрун. Кратка пешеходна обиколка на най-старата градска част с катедралата “Св.Стефан” (екскурзията се реализира при наличие на група от минимум 20 туристи с доплащане по 80 лв).
Нощувка.
4-ти ден
Закуска. Заминаване за България и вечерта пристигане в София (Пловдив).

ТУРОПЕРАТОРЪТ има сключен застрахователен договор по чл. 99 от ЗТ с № 03700100001113/12.12.2016 „ЗД Евроинс” АД
Туристическа агенция "Стил Травел" ЕООД предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 3,50% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването и възрастта на туриста. Застраховката се сключва в деня на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. "Стил Травел" ЕООД предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).
44

Допълнителна информация

v За ученици, студенти и пенсионери – 10 лв
ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ:
v Минимален брой участници: 30
v Срок за уведомяване за ненабран брой: 7 дни преди датата на отпътуване
v Условия за записване и начин на плащане:
v Депозит 30% от стойността на пакета при резервация
v Доплащане 30 дни преди датата на отпътуване
v Няма изискване за задължително ваксиниране преди влизане в страните, нито специфични медицински и здравни изисквания в дестинациите по програмата.
v Туроператорът си запазва правото да прави промени в реда на екскурзиите и часовете им на провеждане по време на програмата.
v Непълнолетни, пътуващи сами или само с единия родител - нотариално заверено родителско разрешение.
v Туроператорът предлага на своите клиенти и застраховка «Отказ от пътуване» - около 2% от пакетната цена, за повече информация попитайте в офисите ни.

Тагове

Оферти - Унгария |  Оферти - Будапеща |  Екскурзии - Унгария |  Екскурзии - Будапеща |  Великден 2024 - Унгария |  Великден 2024 - Будапеща

Избрани оферти