Начало / Екскурзии / Екскурзии - Охрид

Великден в Hotel Aqualina Ohrid **** - Охрид

Номер на оферта

/

229342

Дати & цени

Цената включва

Две или три нощувки, две, или три закуски, една, или две вечери и една празнична вечеря.

Цената не включва

Транспорт, застраховка.

Програма на пътуването

Хотел Aqualina Ohrid се намира в Охрид и предлага ресторант и изглед към езерото. В хотела има детска площадка, както и тенис на маса, тенис корт и съоръжения за водни спортове. В общите части се предлага безплатен Wi-Fi, а на място има свободен достъп до частен паркинг.
Всички стаи в хотела са климатизирани и в тях има телевизор с плосък екран с кабелни канали и бюро. В някои помещения има кът за сядане за отдих след натоварен ден. Всяка стая е оборудвана със самостоятелна баня с душ, сешоар и безплатни тоалетни принадлежности. Някои от стаите разполагат с хидромасажна вана или сауна.
В хотела има денонощна рецепция. Бизнес центърът е на разположение на гостите срещу допълнителна такса. Гостите могат да се отпуснат в градината на хотела.
Могат да се наемат велосипеди, а районът е популярно място за гмуркане. Охридското езеро е на по-малко от 7 минути пеша от хотела.

ЦЕНА ЗА ДВЕ НОЩУВКИ –
1 ПОЛУПАНСИОН + 1 ЗАКУСКА И ПРАЗНИЧНА ВЕЧЕРЯ 232ЛВ

ЦЕНА ЗА ТРИ НОЩУВКИ
ДВА ПОЛУПАСНИОНА + 1 ЗАКУСКА И ПРАЗНИЧНА ВЕЧЕРЯ 304лв.

Допълнителна информация

Деца до 3 г.с двама възрастни в стаята –безплатно.
Деца от 3 до 9 г. две нощувки -116лв.
Деца от 3 до 9г. – три нощувки -152лв.

Тагове

Оферти - Македония |  Оферти - Охрид |  Екскурзии - Македония |  Екскурзии - Охрид |  Великден 2024 - Македония |  Великден 2024 - Охрид

Избрани оферти