Начало / Екскурзии / Екскурзии - Москва

Великден в Москва 17.04.2020г.

Номер на оферта

/

228262

Дати & цени

Цената включва

*Самолетен билет София – Москва - София с редовен полет на авиокомпания AEROFLOT с чекиран багаж до 23кг и 1 брой ръчен багаж до 10кг.
*Летищни такси
*Трансфери летище – хотел - летище
*4 нощувки със закуски “Izmailovo Delta“ 4* Москва
*4 вечери в ресторанта на хотела
*1 Великденски обяд в Сергиев Посад
*Туристическа програма с професионален местен екскурзовод в Москва с включени входни такси на посещаваните туристически обекти
*Туристическа програма в Сергиев Посад
*Водач-екскурзовод по време на цялото пътуване
*Медицинска застраховка за цялото пътуване с покритие 30 000 евро

Цената не включва

*Виза - 120лв
*Посещение на Оръжейната палата (Диамантеният фонд на Русия) – 60лв
*Посещение на Третяковската Галерия – 20лв
*Разходи от личен характер
*Допълнителни екскурзии - по желание, заявяват се и се заплащат предварително в България
*Доплащане за медицинска застраховка за туристи от 64 до 74 години – 15лв
*Доплащане за медицинска застраховка за туристи над 74 години (туристи над 74г се застраховат при различни условия, възможно е застрахователната компания да изисква попълване на здравна декларация)

Програма на пътуването

Великден в Москва 17.04.2020г.

Цена на човек в двойна стая:
17.04 - 21.04.2020 - 1403 лв. СПРЯНА ОТ ПРОДАЖБА

Раано записване до 29.02.2020г.

==============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


==============================================================

Програма:

1-ви ден 17.04.2020г.
Среща с водача на групата на летище София (Терминал 2). Отпътуване за Москва с полет на Аерофлот в 12:25ч. Пристигане на летището в Москва в 15:35ч. Посрещане от фирмата партньор. Трансфер до хотел “Izmailovo Delta” 4*. Вечеря в хотела. Нощувка.

2-ри ден 18.04.2020г. Пълен туристически ден в Москва
Закуска. 10:00ч отпътуване от хотела за обзорна обиколка на Москва. Посещениение на Кремъл - исторически комплекс в центъра на Москва, който се явява главен обществено-политически, духовно-религиозен и историко-художествен комплекс на столицата. Пешеходна разходка по Червения площад – най-известният площад в Москва с дължина 330 метра и ширина 70 метра. На площада са разположени: "Лобное место" – паметник на древноруската архитектура, Мавзолея на Ленин, “Воскресенские ворота” непосредствено до историческия музей, “Казанский собор” - посветен на Богородица, Храма на Василий Блажени, ГУМ – най-големият и най-стар търговски комплекс в центъра на Москва. Посещение на диамантения фонд на Русия - Оръжейната палата – съкровищницата, в която ще видите императорските корони, троновете на руските царе, одежди и част от яйцата "Фаберже" (влизането в Оръжейната палата е само за заплатилите от България). Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

3-ти ден 19.04.2020г. Великден - пълен туристически ден с включен Великденски обяд
Закуска. 10:00ч. отпътуване за Сергиев Посад – руският Ватикан. Сергиев Посад е средище на църкви и храмове и е едно от най-атрактивните места за посещение на т.нар. „Златен пръстен на Русия“, включен в списъка на световното културно наследство на ЮНЕСКО. Там могат да се видят най-изящните образци на руска църковна архитектура от XIV и XV век. Посещение на Свето - Троицката църква в Сергиевата Лавра – най-големия храм и емблема на градa, съхраняващ икони, рисувани от Андрей Рубльов и Даниел Чорни. 13:30ч. обяд в Трапезная палата. Връщане в хотела нощувка. Вечеря. Нощувка.

4-ти ден 20.04.2020г. Пълен туристически ден
Закуска. Oтпътуване към централаната част на Москва. Пешеходна разходка по ул. „Арбат” – пешеходна улица, дълга около 1км., една от най-старите запазени улици в Москва. Тур по най-красивите станции на московското метро. По време на тура ще се насладите на уникалните и богато украсени станции на метрото по линия „Кольцевая“. След обяд свободно време с възможност за разходка по всички централни площади, които ще са украсени богато за Великден и ще се провеждат различни събития или по желание срещу допълнително заплащане посещение на Третяковската галерия. Вечеря в хотела. Нощувка.

5-ти ден 21.04.2020г.
Закуска (сух пакет). Освобождаване на стаите. 05:00ч. Трансфер от хотела до летището. Отпътуване от Москва с полет на Аерофлот в 08:30ч. Пристигане в 11:30ч. на летище София.

==========================================================

Забележка:
*Цената е валидна при минимум 20 туриста
*Срок за уведомяване за ненабран брой туристи: 20 дни преди датата на отпътуване
*В случай че минималният брой записани за осъществяване на екскурзията не е достигнат, туроператорът може да анулира пътуването като възстанови на пътуващия изцяло всички плащания, направени за туристическия пакет, без да дължи допълнително обезщетение.
*При ненабран минимален брой от 20 туриста, но не по-малко от 15 записани туроператорът предлага осъществяване на пътуването със задължително доплащане от 70 лева на човек.

Условия за записване:
*Записването се извършва срещу внесен депозит в размер на 30% от стойността на пакета и сключен договор за организирано пътуване.
*Заплащането на остатъка от изцяло дължимата сума се извършва не по-късно от 30 дни преди обявената начална дата на отпътуване.

Необходими документи:
*До Русия се пътува с валиден задграничен паспорт с поставена в него виза за периода на пътуване.
*За деца до 18г. пътуващи с един или без родител, нотариално заверена декларация от единия или двамата родители!

Анулации и неустойки:
*При отказ от пътуването до 60 дни преди началната му дата, Потребителят не дължи неустойки (ако това не противоречи на анулационните условия на авиопревозвача при закупени самолетни билети);
*При отказ от пътуването между 59 и 30 дни преди датата на отпътуване, Потребителят дължи неустойка в размер на 30% от цената на организираното пътуване;
*При отказ от пътуването между 29 и 20 дни преди датата на отпътуване, Потребителят дължи неустойка в размер на 50% от цената на организираното пътуване;
*При отказ от пътуването между 19 и 10 дни преди датата на отпътуване, Потребителят дължи неустойка в размер на 80% от цената на организираното пътуване в лева;
*При отказ от пътуването по-малко от 10 дни преди датата на отпътуване, Потребителят дължи неустойка в размер на 100% от цената на организираното пътуване в лева;

Допълнителна информация:
*Възможна е промяна в поредността на посещаваните обекти в зависимост от полетното разписание, преценката на екскурзовода и сезоните промени в работното време.
*Цената на екскурзията е калкулирана при курс на еврото 1 EUR = 1,95583 лева Туроператорът си запазва правото да промени цените в случай на значителна промяна във валутните курсове, при увеличаване стойността на транспортните разходи, в т. ч. на горивото, както и увеличаване размера на такси, свързани с ползвани услуги по договора, като летищни, входни и други такси. При промяна на курса цените ще бъдат актуализирани към датата на плащане. Туроператорът си запазва правото да прави промени в офертата, ако важни обстоятелства налагат това, като потребителят ще бъде уведомен за това чрез сайта на фирмата.
*Екскурзията не е подходяща за лица с ограничена подвижност.
*Туроператорът има възможност, по искане на Потребителя да му предложи сключване на застраховка "Отмяна на пътуване". Застраховката се сключва в деня на извършено първо плащане на направената резервация за организирано пътуване.
*Здравни изисквания: няма специални здравни изисквания.
*Застраховките Помощ при пътуване в чужбина и Отмяна на пътуване се сключват със ЗД „Евроинс АД”.
*Туроператорът има сключена задължителна застраховка “Отговорност на туроператора” по смисъла на чл.97 от Закона за туризма, с полица №: 03700100002492/27.12.2019 на "ЗД ЕВРОИНС", гр.София, бул. "Христофор Колумб" 43

==============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


==============================================================

Тагове

Оферти - Русия |  Оферти - Москва |  Екскурзии - Русия |  Екскурзии - Москва |  Великден 2024 - Русия |  Великден 2024 - Москва

Избрани оферти