Начало / Екскурзии / Екскурзии - Пирот

Великден в Пирот 2017

Номер на оферта

/

186283

Дати & цени

Цената включва

v Транспорт с комфортен автобус
v 2 нощувки, 2 закуски в хотел Алма или подобен
v Бонус – посещение на Суковски манастир
v Бонус – панорамна обиколка на Пирот
v Медицинска застраховка
v Представител на фирмата
v Пътни гранични такси

Цената не включва

v Разходи от личен характер
v Обяд в кафана – 15 евро
v Посещение на Дяволски град – 20 лв.
v Забележка : Екскурзиите се заявяват и се плащат в офиса.
v За осъществяването на програмата е необходимо минимален брой 35 туриста.

Програма на пътуването

Великден в Пирот
/АВТОБУСНА ПРОГРАМА/

София - Пирот - София
Период: 15.04 – 17.04.2017
3 дни/ 2 нощувки
Цена от: 149,00 лв. - промо!


Ден 1
Отпътуване от София в 07.00 часа от площад Александър Невски. По маршрут София- Калотина- Пирот. Посещение на Суковски манастир, в който се намират интересните фрески на Света Богородица- Утешителка изобразена с ангелски криле и Свети Христофор с животинска глава. В манастира се съхранява и чудотворния череп на пастира Вальо, сънувал Света богородица, която му казва, че на това място трябва да бъде изграден манастир. Посещение на манастира. Отпътуване за Пирот. Настаняване в хотел 2/3*. Нощувка.
Ден 2
Закуска. Бонус панорамна обиколка на Пирот свободно време за снимки. По желание Великденски обяд в Кафана в Пирот срещу доплащане. Нощувка.
Ден 3
Закуска. По желание посещение на Дяволския град – комплекс от скални пирамиди по южните склонове на планината Радан . Посещение на Църквата Света Петка –от което искате да се отървете всичко лошо се оставя там, разположени на вододела на две клисури / Дяволска и Пъклена/. 200 уникални пирамиди , кули високи от 2-15 м. Мистерията на скалните фигури, изваяни от природните стихии, дава името на мястото „Дяволски град”. Свободно време за разглеждане и снимки. Отпътуване за България.

Цени:
Редовна цена – 160 лв.
Цена с намаление на човек настанен в двойна/тройна стая – 149 лв. за ранни записвания до – 13.03.2017
Дете до 12 год. Настанено с двама възрастни - 115 лв.
86

Допълнителна информация

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:
v Туроператорът има сключена застраховка “Отговорност на Туроператора” по смисъла на чл. 97 от Закона за туризма, с полица № 7500160000279/
05.05.2005г. на „Групама Застраховане“ ЕАД
v Туристическа агенция "Стил Травел" ЕООД предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 3,50% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването и възрастта на туриста. Застраховката се сключва в деня на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. "Стил Травел" ЕООД предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Тагове

Оферти - Сърбия |  Оферти - Пирот |  Екскурзии - Сърбия |  Екскурзии - Пирот |  Великден 2024 - Сърбия |  Великден 2024 - Пирот

Избрани оферти