Начало / Екскурзии / Екскурзии - Серес

Великден в Серес Гърция от 6.04.2018

Номер на оферта

/

217889

Дати & цени

Цената включва

Забележка:
от 01.01.2018 в Гърция се въвежда „градска такса“ - за 4* хотели тя е 3 евро на стая на ден! Таксата се заплаща на рецепцията на хотела, лично от гостите му

Пакетните цени включват:
Транспорт с лицензиран автобус 3*
3 нощувки със закуски в Elpida resort & SPA Hotel 4* www.elpidahotel.eu
2 стандартни вечери на блок маса
Празничен Великденски обяд
безплатно ползване на вътрешен басейн, сауна, джакузи, парна баня и фитнес център
безплатно WI-FI на територията на хотела
Медицинска застраховка с асистънс*
пътни и входни такси
Екскурзовод/ водач от фирмата организатор

Доплащане за застраховка на лица от 65 г. до 70 г. – 2 лв ; от 70 г. до 75 г. – 4 лв ; от 75 г. до 80 г. – 8 лв

Цената не включва

Пакетните цени не включват:
допълнителна екскурзия до манастира " Св. Йона Предтеча" и пещерата Алистрати с включен вход за пещерата – 15 евро. Заявява се и се заплаща от България с основният пакет.

Описание на хотела:
Местоположение:
Хотел Elpida Resort & Spa е идеално разположен в долината Агио Анаргирои с изглед към Акропола на Серес. Той съчетава спокойствието на провинцията с практичността на градския център, тъй като се намира в сърцето на гориста местност само на 15 минути пеша от центъра на Серес.
Стаи:
Хотел Elpida Resort & Spa разполага с просторни стаи, оборудвани с климатик, централно отопление, телевизор, сешоар и сейф. Гостите могат да се насладят на панорамната гледка от балкона на стаята с питие от мини бара. Стаите разполагат и с безплатна Wi-Fi връзка.
СПА:
СПА центърът на хотела предлага на своите гости отопляем закрит басейн, сауна, джакузи и хамам. Предлагат се и различни процедури за красота, включително кални бани, масажи и ароматерапия.
Удобства:
Поглезете се с ароматна чаша следобедно кафе или питие в бара на хотел Elpida с прекрасна панорама. Ако предпочитате активната почивка, хотелът разполага с фитнес център и тенис корт. За най-малките е предвиден детски кът. Хотелът разполага с банкомат, а гостите са добре дошли да използват безплатния паркинг.

Забележка:
Начин на плащане: депозит – 30 % от пакетната цена, доплащане – до 20 дни преди датата на отпътуване.
Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 35 туристи.
Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи: 7 дни преди началната дата.
Необходими документи: лична карта или задграничен паспорт; няма визови, санитарни и медицински изисквания.

Застраховка „Отмяна от пътуване“:
Шанс 95 травел предоставя възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Повече информация в офиса на фирмата.

Програма на пътуването

1 ден - дневен преход София - Серес
Отпътуване от София в 08:30 ч., от храм-паметник "Св. Александър Невски", по маршрут СофияСерес (230 км магистрален път). Пристигане в Серес и настаняване в хотел „ Elpida resort & SPA Hotel“ 4*. Свободно време за почивка и Спа процедури. Вечеря. Нощувка.

2 ден – Серес – пещерата Алистрати- Манастира „ Св. Йоан Предтеча“
Закуска. По желание и срещу допълнително заплащане, полудневна екскурзия до манастира " Св. Йоан Предтеча" и пещерата Алистрати (заявява се и се заплаща от България). Съществена забележителност на пещерата, която я прави уникална за Гърция са големите размери и богатството от форми на хеликтитите. Във вътрешността на пещерата се срещат още синтрови езерца, корали и драперии. Цветът на пещерните образувания е в зависимост от геоложкия строеж на скалите и наличието на различни химични микроелементи. Пещерата е една от най-големите в Европа. Богатата пещерна украса, както и едрите и различно оцветени сталактити и сталагмити със забележителни форми оставят дълбоки впечатления у посетителите. Връщане в хотела. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

3 ден – Серес
Закуска. Свободно време за почивка, разходка в живописния Серес, Спа процедури. Празничен Великденски обяд. Нощувка.

4 ден - СересСофия
Закуска. Напускане на хотела и отпътуване за България. Пристигане в София.

Тагове

Оферти - Гърция |  Оферти - Серес |  Екскурзии - Гърция |  Екскурзии - Серес |  Великден 2024 - Гърция |  Великден 2024 - Серес

Избрани оферти