Оферта номер: 192743

Венеция, Залцбург, Виена, потвърдени дати през април

ВНИМАНИЕ! Офертата не е актуална.
На този линк може да видите всички актуални Екскурзии в Венеция и Екскурзии в Италия.

Дати и цена
Цената включва
- Транспорт с лицензиран автобус
- 1 нощувка със закуска в района на Загреб в хотел 3 *
- 1 нощувка със закуска в района на Венеция в хотел 3 *
- 1 нощувка със закуска във Виена в хотел 2/3 *
- 1 нощувка със закуска в Будапеща в хотел 3 *
- пешеходна разходка във Виена, Венеция, Залцбург, Будапеща,
- водач от агенцията
Цената не включва
- Медицинска застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с покритие 2000 евро – 5,90 лв / за лица над 65 г. – 11.80 лв; за лица над 75 г. – 17.70 лв./;
- Корабче във Венеция(градски транспорт)- 6 eвро на посокa (заплаща се задължително)
- Входни такси за посещение на музеи и други обекти
- Разходи от личен характер

Забележки:
Допълнителните екскурзии се заплащат предварително в офиса или по банков път - до 7 дни преди датата на отпътуване.

Медицинската застраховка при пътуване в чужбина е задължителна и ако тя не е сключена в офиса на агенцията, клиентите трябва да представят копие от полицата на валидна медицинска застраховка до 7 дни преди отпътуване.
С тази екскурзия ще посетите: ЗагребВенецияЗалцбургВиенаБудапеща

ДАТИ И ЦЕНИ ПО ПРОГРАМАТА
08.04.2017 г. - 389 лв. - потвърдена
29.04.2017 г. - 439 лв. - потвърдена
03.05.2017 г. - 439 лв.
24.05.2017 г. - 439 лв. - потвърдена
14.06.2017 г. - 439 лв.
12.07.2017 г. - 439 лв.
06.09.2017 г. - 439 лв.


ПРОГРАМА

1 ДЕН
Отпътуване от София в 06.00ч. по маршрута НишБелградЗагреб. Настаняване в хотела привечер. Свободно време с възможност за нощна обиколка на хърватската столица – Катедралата, църквата Св. Марк, старият Горен град - пешеходна зона, изпълнена с оживени бистра и ресторанти, Националния театър и др. Нощувка.

2 ДЕН
Закуска. Отпътуване за Венеция. Ще имате възможност да разгледате площадът и Катедралата Сан Марко с Камбанарията, Двореца на дожите, Моста на въздишките, Библиотеката и лоджетата на Сансовино, Камбанарията, Часовниковата кула. Разходка до най-красивия венециански мост "Риалто" из старинните тесни улички с пъстри сувенирни магазинчета. Свободно време. Нощувка в района на Венеция.

3 ДЕН
Закуска. Отпътуване за Залцбург. Пристигане около обяд. Настаняване. Пешеходна разходка в Стария град: Крепостта „Горен Залцбург“- най-голямото запазено историческо укрепление в Централна Европа, намираща се на хълма над града, Двореца „Мирабел“,Родната къща на Моцарт, манастирът „Св. Петър”, Катедоралата, „Резиденцплац”, „Алтермаркт”, катедралата „Св. Руперт” и фонтанът „Резиденцбрунен”. Отпътуване за Виена. Нощувка.

4 ДЕН
Закуска. Целият ден ще може да се насладите на един уникален град, чиито център е включен в списъка на световното културно и природно наследство на ЮНЕСКО - Виена. Ще видите Виенската опера, Хофбург, Площада на героите, Рингщрасе, Грабен, Кертнерщрасе, катедралата Свети Стефан, Парламента, Кметството,. Посещение на двореца „Шонбрун” - включен заедно с градините в списъка на световното културно наследство на ЮНЕСКО като забележителен бароков ансамбъл, пример за съчетание с изкуството. и др. Отпътуване в 16.00ч. за Будапеща. Нощувка.

5 ДЕН
Закуска. Кратка туристиеска обиколка на Будапеща - днешната столица на Унгария , съставена от два исторически града разположени на десния, и съответно на левия бряг на Дунав - Буда и Пеща. Отпътуване за България. Пристигане късно вечерта.
Намаления
Единична стая - 115 лв.

Дете до 12 г. настанено с двамата родители ползва отстъпка 15 %
Топ оферта: Венеция със самолет
от 359 лв.
Топ оферта: Венеция със самолет
3 нощувки
Самолет
Венеция
Транспорт - Венеция Заведения - Венеция Хотели - Венеция Пазаруване - Венеция Събития - Венеция Забележителности - Венеция
Музей на Казанова отваря във Венеция
Защо венецианците не минават между колоните на Сан Марко?
29-те новогодишни обещания на пътешественика за 2018 г.