Начало / Екскурзии / Екскурзии - Пещера

Завръщане в детството - еднодневна с автобус!

Номер на оферта

/

199980

Дати & цени

Цената включва

транспорт с лицензиран автобус, екскурзоводско обслужване

Цената не включва

входни такси и беседи на местни екскурзоводи в крепост Перистера: възрастни - 4 лв., учащи и пенсионери - 2 лв.
разходка с бъги и посещение на музея на автомобилите на социализма– 48 лв. на човек

Програма на пътуването

Маршрут: СОФИЯ-ПЕЩЕРА-СОФИЯ

ДАТА: 13.08.2017 г.

ЦЕНА: 29.00 лв.

-------------------------------------------------------------

ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=====================================================

Търсиш адреналин и красива природа? Ние предлагаме точно това съчетание сред Родопа планина! А освен на зеленината, ще можеш и да се порадваш на един музей, събрал спомените от близкото минало!

1 час разходка с бъги сред полите на Родопите по предварително подготвен маршрут, плюс вход за музей "Автомобилите на социализма" в Пещера - за 48лв на човек!

Маршрут с бъгита: Тръгване от разклона за пещера "Снежанка" по дефилето на река "Дълбочишка", движейки се по "Соколския път" , преминаване покрай местността "Аликочово" и се стига до горски развъдник, където се отглеждат диви прасета и риба. Маршрутът дава възможност за правене на снимки и видеоклипове, в почивките и по време на движение.

ВАЖНО! Водачът на всяко бъги трябва да предостави валидна шофьорска книжка.

Офертата важи и за дете над 12 години с придружител - родител.

Всеки клиент е необходимо да изгледа видеото за безопасност в сайта на фирмата.

http://canamoffroadbg.com/
Офертата включва гориво и осигурена каска.

Фирмата може да предостави за ползване 6 броя бъгита - SSV-TA, Canam, Commander и Canam, Maverick, и да осигури разходка на групи до 10 човека едновременно, придружени от двама водачи. Бъгитата са 4 X 4 и са с автоматични скорости. Карането на бъги CAN AM SSV е много по-безопасно от каране на ATV-та, мотори или други екстремни превозни средства от подобен род, тъй като имат специална клетка от дву инчови стоманени тръби, в която се возят водача и пасажера и която е обезопасена и сертифицирана по системата R.O.P.S. Ако следвате и спазвате инстукциите на обучените инструктори не трябва да се притеснявате от травми и наранявания.

==============================================================

ПРОГРАМА

Отпътуване в 7,30 часа от стадион Васил Левски. Пристигане в град Пещера, кратка почивка, разглеждане на музея на Автомобилите на социализма, в него освен ретро коли ще намерите предмети позабравени, но със сантиментална и антикварна стойност от периода на соца и преди него. Разходка с бъгита- 1 час с водачи/невкл. в цената на екскурзията/.

Посещение на крепост Перистера- на хълма "Света Петка" се издигат кули и стени, спиращи дъха. Твърдини в България има много, но уникалното за крепостта над Пещера са двете нейни ъглови кули - източната и южната, които са едновременно църкви. Това е единствената крепост от такъв тип у нас. Нейното име - Перистера, означава гълъб, гълъбово място. Отпътуване за София.

=============================================================

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Туроператорът си запазва правотото на промяна реда на посещавание обекти. Екскурзията се потвърждава 3 дни преди тръгване при събран минимум 19 туристи.

Препоръчва се сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т. 14 от ЗТ за покриванене на невъзстановимите от туроператора разходи, извършени във връзка с предстоящото пътуване, което е анулирано поради непреодолими обстоятелства като злополука, заболяване, смърт, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др.

Тагове

Оферти - България |  Оферти - Пещера |  Екскурзии - България |  Екскурзии - Пещера |  Еднодневни екскурзии - България |  Еднодневни екскурзии - Пещера

Избрани оферти