Начало / Екскурзии / Екскурзии - Дубай

Зима в Дубай 2018

Номер на оферта

/

210553

Дати & цени

Цената включва

Пакетната цена включва:
• 4 нощувки със закуска в избран хотел
• Посрещане на летището от представител на фирмата на Български език
• Трансфери (летище-хотел-летище)
• медицинска застраховка “ Помощ при пътуване” с покритие 5000 евро към ЗК “Уника”

Цената не включва

Цената не включва:
- самолетен билет (с опция за осигуряване на авиокомпания Fly Dubai или АК Wizz air)
-допълнителни екскурзий. Заявяват се и се заплащат на място в офиса.
- такса “Туризъм Дирхам”:10-20 дирхама на вечер на стая (3-5 $)
- разходи от личен характер

Програма на пътуването

Зима Дубай 2018
Хотел+Трансфер

Период за престой: 03.01.2018-30.04.2018 (4 нощувки)


Промо цена: 555 лв


Предложението не е валидно за следните периоди:

• 21.01-23.01
• 28.01-01.02
• 18.02-22.02

Програма:

Ден 1: Пристигане на летището в Дубай и посрещане от представител на фирмата на Български език. Трансфер до хотела. Настаняване.

Ден 2:
Закуска
Полудневен тур на Дубай на Български език: (По желание: 87 лв/ на човек)
Традиционна арабска вечеря в ресторант на брега на Дубай Крийк (По желание: 65 лв/ на човек)
20.00-23.00: Посещение на най-големия мол в света: Дубай мол, качване на най-високата сграда в света (124 етаж): Бурж Кхалифа и наблюдаване на фонтаните на Дубай, с трансфери: (По желание: 110 лв/ на човек)

Ден 3:
Закуска .Свободно време
14.30-22.00: Сафари в пустинята с трансфери и вечеря (По желание: 115 лв/ на човек)

Ден 4:
Закуска . Свободно време
10.00-18.00: Еднодневен тур на Абу Даби на Български език: (По желание: 120 лв/ на човек)
19.00-23.00: Круиз Дубай Марина с трансфери и вечеря: (По желание:110 лв/ на човек)

Ден 5:
Закуска.
Трансфер до летището


Настаняването е в хотел
CityMax Bur Dubai 3* или подобен- 555 лв.


Допълнителни екскурзий:

Сафари в пустинята- ( цена: 115лв.)
Време: 15.00-22.00
Задължителна дестинация за всеки посетител на Дубай е Арабската пустиня и емблематичното Сафари в нея. Насладете се на вълнуваща арабска вечер, потопете се в традициите и културата на Дубай.
Турът започва от Вашият хотел. Шофьор ще Ви чака в лобито и ще Ви закара до пустинята в близост до Дубай. Обучени шофьори с мощни джипове ще вдигнат адреналина Ви, карайки към традиционен арабски лагер в сърцето на пустинята. Насладете на прекрасния залез, яздете камили, опитайте традиционно арабско наргиле. Вечерта включва богата вечеря под звездите, както и шоу програма.
Не пропускайте това вълнуващо приключение!
Цената включва:
• Транспорт от и до хотела
• Яздене на камила
• Снимки с традиционни арабски облекла
• Арабско наргиле
• Вечеря
• Безалкохолни напитки
• Шоу програма
-Полудневен тур на Дубай (цена: 87 лв.)

Този тур ще Ви даде възможност да се запознаете от близо с културата, историята и религията на Дубай.
От хотела ще се отправим към изкуствения остров „Палмата“, ще преминем по „стъблото“, за да достигнем емблематични хотел „Атлантис“. Ще направим фото-спирка за снимки, след което се отправяме друг от символите на Дубай:„Бурж Ал Араб“, отново за снимки. Нашият тур ще продължи през един от най-скъпите райони в Дубай: „Джумейра“. Ще преминем покрай най-голямата джамия в Дубай „Джумейра Моск“, преди да се отправим към старата част на града, там където всичко е започнало. Първата ни спирка ще бъде Музеят на Дубай. Там ще се потопим в миналото на града, ще научим повече за откриването на петрола и как се е променил животът на местните хора.
Ще продължим с пешходна обиколка през текстилния пазар и най-старата част на Дубай: Бастакия. Ще вземем Абра (водно такси), за да отидем в търговската част на града: Дейра. Там ще имаме свободно време за пазар в най-известните два пазара: за подправки и за злато.
Тура завършва с посещение на Дубай мол/трансфер до хотела.

- Целодневен тур на Абу Даби (цена: 120 лв.)
Насладете на столицата на Обединените Арабски Емирства. Абу Даби е модерен град, разположен на множество острови. Градът съчетава в себе си традиционни арабски сгради, с модерни стъклени небостъргачи.
По време на посещението на града ще имате възможност да посетите Бялата Джамия, най-голямата джамия в страната. Ще имате възможност да научите интересни неща за историята, културата и религията на местното население.
Архитектурата на Джамията предлага възможност за футуристични снимки, с които да запечатите споменът от посещението си в Абу Даби.
Турът продължава с фото-спирка пред Emirates Palace. Ултра-луксозен 7* хотел, отговор на Дубайския Бурж Ал Араб. Следва свободно врема за обяд в традиционен арабски ресторант разположен в най-красивата част на Абу Даби “Corniche” , точно на брега на морето, или бърза храна в Marina mall.
След обяд се отправяме към „Heritage village”, където ще може да видите как са живяли хората преди откриването на петрола. Продължаваме към „Садият“- островът на който се строи Арабският Лувър ( очаква се да бъде завършен до краят на 2016). Тук ще можете да разгледате музеят на музеите, в който ще научите интересни подробности за бъдещите проекти в Емирствата. В съседната зала може да се насладите на културна изложба. ( Изложбите са различни в зависимост от периодът).
Турът завършва с фото-стоп при най-големият тематичен музей в света “Ferrari world”, в който се намира най-бързото влакче в света, развиващо
скорост от 240 км/ч. Гостите, имат възможност за разходка в „Yas Mall’, който е свързан с музеят.
Задължителен дрескод за посещение на бялата джамия:

-Круиз Дубай Марина
Време: 19.30-22.30 (цена: 110лв.)
Насладете се на величеството на Марината в Дубай с този вечерен круиз. Традиционна арабска галера ще Ви разходи през уникалният изкуствен канал, оформящ Марината. Снимайте се с всеки един от небостъргачите, докато лодката минава бавно покрай сградите. Вижте едни от най-скъпите яхти в света, пуснали котва в Дубай Марина.
Цената включва:
• Транспорт от и до хотела
• 2 часа круиз
• Вечеря
• Безалкохолни напитки
• Шоу програма

Допълнителна информация

За настаняване с дете или трети възрастен - със запитване към туроператора.

Тагове

Оферти - Дубай (ОАЕ) |  Оферти - Дубай |  Екскурзии - Дубай (ОАЕ) |  Екскурзии - Дубай |  Екзотична почивка 2024 - Дубай (ОАЕ) |  Екзотична почивка 2024 - Дубай

Избрани оферти