Начало / Екскурзии / Екскурзии - Прага

Златна Прага (от София) 02.04.2019

Номер на оферта

/

228468

Дати & цени

Цената включва

*Самолетен билет София-Прага-София с редовен полет на авиокомпания България Ер и включени летищни такси и багаж до 23кг.
*Трансфер летище-хотел-летище;
*3 нощувки със закуски в хотел PANORAMA 4* в Прага
*Пешеходна обиколка на Прага с екскурзовод на български език – около 3,5-4ч.;
*Водач от България по време на пътуването;
*Медицинска застраховка с лимит на отговорност 10 000 евро.

Цената не включва

*Разходи за градски транспорт в Прага;
*Вечерен круиз по р. Вълтава с включена вечеря на бюфет, без напитки (около 2 часа) – 50 лв, при група от минимум 10 туристи. Заплаща се предварително в България;
*Целодневна екскурзия до Дрезден с включен транспорт и екскурзоводско обслужване на български език (около 10 часа) – 98 лв, при група от минимум 15 туристи. Заплаща се предварително в България;
*Целодневна екскурзия до Карлови Вари с включен транспорт и екскурзоводско обслужване на български език (около 9-10 часа) – 98 лв, при група от минимум 15 туристи. Заплаща се предварително в България;
*Чешка фолклорна вечер, с шоу програма и богата вечеря – 98 лв
*Вечеря в традиционен чешки пивовар „У Флеку“ или „Новоместки пивовар“ с тристепенно меню – 60 лв
*Разходи от личен характер.

Програма на пътуването

Златна Прага (от София) 02.04.2019

Цена на човек в двойна стая:
02.04 - 05.04.2019 - 749 лв.


==============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


==============================================================

Програма:

1-ви ден
Среща на групата на летище София, Терминал 2 в 8:15ч. Отпътуване за Прага в 10:15ч. с полет на АК България Ер. Кацане в 11:15ч. и трансфер от летището до хотела. Настаняване в хотел PANORAMA 4*. Туристическа програма - пешеходна обиколка на Прага с екскурзовод на български език (включена в цената): разглеждане на Пражки Храд, Храдчанске намести с Архиепископския дворец, Катедралата „Св. Вит” и базиликата „Св. Иржи”, старият Кралски дворец, Златната уличка и Черната кула, Мала Страна, Карловия мост, Средновековните улички на Старе Место (Старият град), Староместске намести (старият градски площад) с Тинския храм, църквата „Свети Миколаш”, паметникът на Ян Хус, Кметството и един от символите на Прага – световноизвестният Астрономически часовник от ХV век „Орлой”. Свободно време.
*Вечерта по желание круиз по р. Вълтава (Заявява се и се заплаща предварително от България, организира се при минимум 10 желаещи. Цената включва: вечерен круиз по р. Вълтава с времетраене – 2ч. вечеря на бюфет без включени напитки).
Нощувка.

2-ри ден
Закуска. Свободно време в Прага или туристическа програма по желание:
*Целодневна екскурзия до Дрезден с екскурзовод на български език. Разглеждане на града: Дрезденската Опера; дворецът „Цвингер“ с известната картинна галерия на старите майстори, с творби на Рафаело, Тициан, Рубенс, Рембранд; църквите Хофкирхе и Фрауенкирхе; терасата на граф Брюел, наричана „Балконът на Европа“. (Заявява се и се заплаща предварително от България, организира се при минимум 15 желаещи.)
*Вечерта по желание посещение на чешка фолклорна вечер с шоу програма и вечеря, включваща традиционно чешко меню и неограничено количество напитки – бира, вино, безалкохолни, вода. (Заявява се и се заплаща предварително от България).
Нощувка.

3-ти ден
Закуска. Свободно време в Прага или туристическа програма по желание:
*Целодневна екскурзия с посещение на балнеолечебния курорт Карлови Вари. Пешеходна разходка в центъра на курорта с възможност за обяд (Заявява се и се заплаща предварително от България, организира се при минимум 15 желаещи). Привечер връщане в Прага.
*Вечерта по желание посещение на традиционен чешки пивовар „У Флеку“ или „Новоместки пивовар“ с тристепенно меню (Заявява се и се заплаща предварително от България).
Нощувка.

4-ти ден
Закуска. Свободно време в Прага. В 14:00ч. трансфер до летището и полет за София в 16:25ч. Пристигане в София в 19:15ч.

=============================================================

Забележка:
*Минимален брой участници за осъществяване на екскурзията: 20
*Срок за уведомяване за ненабран брой туристи: 20 дни преди датата на отпътуване;
*В случай че минималният брой записани за осъществяване на екскурзията не е достигнат, туроператорът може да анулира пътуването като възстанови на пътуващия изцяло всички плащания, направени за туристическия пакет, без да дължи допълнително обезщетение.
*При ненабран минимален брой от 20 туриста, но не по-малко от 15 записани, при желание от страна на пътуващите туроператорът предлага осъществяване на пътуването с доплащане от 70 лева на човек.

Условия за записване и начин на плащане:
*Записването се извършва срещу внесен депозит в размер на 30% от стойността на пакета и сключен договор за организирано пътуване.
*Заплащането на остатъка от изцяло дължимата сума се извършва не по-късно от 30 дни преди обявената начална дата на отпътуване.

Необходими документи:
*лична карта или паспорт;
*за деца до 18 г., пътуващи с един или без родител, нотариално заверено пълномощно от единия или двамата родители!
*Няма изискване за задължително ваксиниране преди влизане в страните, нито специфични медицински и здравни изисквания в дестинациите по програмата.

Такса прекратяване:
*ако прекратяването е до 60 дни преди датата на отпътуване, Потребителят не дължи такса прекратяване (ако това не противоречи на анулационните условия на авиопревозвача при закупени самолетни билети);
*ако прекратяването е от 59 до 30 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 30% от цената на организираното пътуване в лева;
*ако прекратяването е от 29 до 20 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 50% от цената на организираното пътуване в лева;
*ако прекратяването е от 19 до 10 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 80% от цената на организираното пътуване в лева;
*ако прекратяването е под 10 преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 100% от цената на организираното пътуване в лева;

Допълнителна информация:
*Възможна е промяна в поредността на посещаваните обекти в зависимост от полетното разписание, преценката на екскурзовода и сезоните промени в работното време.
*Туроператорът си запазва правото да промени цените в случай на значителна промяна във валутните курсове, при увеличаване стойността на транспортните разходи, в т. ч. на горивото, както и увеличаване размера на такси, свързани с ползвани услуги по договора, като летищни, входни и други такси. При промяна на курса цените ще бъдат актуализирани към датата на плащане.
*Туроператорът си запазва правото да прави промени в офертата, ако важни обстоятелства налагат това, като потребителят ще бъде уведомен за това чрез сайта на фирмата.
*Екскурзията не е подходяща за лица с ограничена подвижност.
*Туроператорът предлага на туристите да сключат застраховка „Отмяна на пътуване“, която покрива разходите за прекратяване на договора за туристически пакет от страна на пътуващия. Сключва се до 3 работни дни от датата на подписване на договора за организирано пътуване, при условие, че е извършено първо плащане по договора. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.
*Здравни изисквания: няма специални здравни изисквания.
*Застраховките Помощ при пътуване в чужбина и Отмяна на пътуване се сключват със ЗАД „Армеец“, ЗД „Евроинс АД” или „Мондиал асистънс“.
*Туроператорът има сключена задължителна застраховка “Отговорност на туроператора” по смисъла на чл.97 от Закона за туризма, с полица №: 03700100001805/20.12.2018 на "ЗД ЕВРОИНС", гр.София, бул. "Христофор Колумб" 43

==============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


==============================================================

Тагове

Оферти - Чехия |  Оферти - Прага |  Екскурзии - Чехия |  Екскурзии - Прага |  Пролет 2024 - Чехия |  Пролет 2024 - Прага

Избрани оферти