Начало / Екскурзии / Екскурзии - Тасос

о.Тасос -3 н.+вечери, от София и Пловдив,14.04.

Номер на оферта

/

192739

Дати & цени

Цената включва

Цената включва :
· Транспорт от София с луксозен автобус;
· Три нощувки със закуски, две вечери на блок маса и Празничен Великденски обяд с жива музика в хотела. Настаняване в стаи Superior Room
· Водач от агенцията по време на целия престой;
· Посещение на град Кавала;
· Медицинска Застраховка за лица до 64.99 години с покритие 2000 евро.
· Фериботни билети и пристанищни такси

Цената не включва

Цената не включва :
· Панорамна обиколка на остров Тасос, втори ден – 15 евро на човек, 10 евро за дете до 12 години ( доплаща се по желание);
· Доплащане за тръгване от Пловдив 15 лева в двете посоки при минимум 20 човека
· Лични разходи;
· Медицинска Застраховка за лица от 64.99 до 79 години – 6 лева ( доплаща се задължително);
· Входни такси за посещаваните обекти;
· Доплащане за All inclusive пакет – 15 евро на ден, на човек ( доплаща се по жела

Програма на пътуването

Великден на остров Тасос - три нощувки със закуски и вечери в хотел Rachoni Bay Resort 3*** настаняване в стаи superior
http://www.rachoniresort.com/en/

Пловдив - София - Остров Тасос - Кавала

14.04.2017
Възрастен настанен в двойна/ тройна стая 279 лв
Възрастен настанен в самостоятелна стая 360 лв
Дете от 0 до 3 години настанено с двама възрастни 115 лв
Дете от 3 до 6 години настанено с двама възрастни 219 лв
Дете от 6 до 12 години настанено с двама възрастни 245 лв

1 ДЕН – Тръгване от Пловдив в 5.30 ч. Синдикален Дом ( срещу доплащане ), София - 7.30ч. Стадион "В. Левски" отпътуване към граничния пункт Кулата. Отпътуване за Керамоти. Пътуване с ферибот до един от най-красивите егейски острови - Тасос. Настаняване в хотела. Свободно време. Вечеря в ресторанта на хотела. Нощувка.
2 ДЕН - Закуска. Свободно време или по желание: панорамна обиколка на Зеления остров. Отправяме се с автобуса по панорамния път на острова, който ще ни разкрие множество красиви пейзажи, тюркоазени плажове и незабравима гледка към Егейско море. Фотопауза за снимки. По време на обиколката ще посетим фабриката за злато Iris Gold, манастира Св. Архангел Михаил, фабриката за Зехтин в селището Панагия, където ще ни разкажат подробно как се произвежда първокачествен студенопресован зехтин. Свободно време за късен обяд в Скала Потамияс. След това се отправяме към столицата на острова Лименас, където ще си направим пешеходна разходка и след това ще отпътуваме към хотела. Свободно време. Вечеря. Следва късна Празнична Великденска Литургия. Христос Воскресе! Нощувка.
3 ДЕН - Закуска. Свободно време за разходка и плаж ( при подходящо време ). Празничен Великденски обяд с традиционни за празника ястия от агнешко, музика на живо и танци в градината на хотела. Нощувка.
4 ДЕН - Закуска. Освобождаване на хотела и отпътуване от остров Тасос с ферибот посока Кавала. Пристигане в Кавала, където ще направим пешеходна разходка в стария град - Панагия и ще посетим църквата "Св. Богородица", родната къща на Мохамед Али, който провежда значими реформи в Османската империя през 19 век; Акведуктът - построен по заповед на Сюлейман Великолепни през 1550 г.; Крепостта от 16 век, построена от турците на хълма Панагия и станала символ на града. Свободно време. Отпътуване за България. Пристигане в София и Пловдив вечерта.


Хотел :
Rachoni Bay се намира на плажа в село Скала Рахониу на остров Тасос. Той разполага с плувен басейн с бар до него и частен плаж със съоръжения за водни спортове. Предлага просторни помещения за настаняване и включва фитнес център и 2 ресторанта.
Всички климатизирани стаи на Rachoni са модерно обзаведени и разполагат със самостоятелен балкон с изглед към морето или околностите. Всяка стая е оборудвана с плоскоекранен телевизор със сателитни канали и хладилник.
Закуска на шведска маса се сервира всеки ден, а гостите могат да се насладят на гръцки специалитети в 2-та ресторанта на място. Барът до басейна и барът на плажа сервират напитки и закуски през целия ден.
Гостите могат да релаксират на дървени шезлонги на брега на морето или да се възползват от развлекателните съоръжения на хотела, като тенис на маса и билярд. Масажни процедури могат да бъдат организирани при поискване. Безплатен Wi-Fi интернет се предлага в общите зони на хотела.
Rachoni Bay се намира на 4 километра от пристанище Принос и на 12 километра от главното пристанище на остров Тасос. Плаж Пахис се намира на 50 метра разстояние. Персоналът на 24-часовата рецепция предлага коли под наем.
Superior двойна стая е елегантно обзаведена с модерни мебели и климатик. Тя осигурява обзаведен балкон с изглед към морето или околностите.
Също така предлага:
Телевизор с плосък екран със сателитни канали;
Климатично отопление;
Душ;
Сешоар;
Хладилник;
Стая Размер: 23 m?
Легла: до 3 единични легла.
Стандартна Двойна стая е стандартно обзаведена. Тя осигурява обзаведен балкон с изглед към морето или околностите.
Също така предлага:
Климатик;
сателитна телевизия;
хладилник;
баня със сешоар;
Стая Размер: 20 m?
Легла: до 3 единични легла.
МИНИМАЛЕН БРОЙ ТУРИСТИ: 40 човека
СРОК ЗА УВЕДОМЛЕНИЕ ПРИ НЕДОСТИГ НА МИНИМАЛЕН БРОЙ ТУРИСТИ: 7 дни преди датата на отпътуване.
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
Валиден документ за самоличност – лична карта или задграничен паспорт. За деца
под 18 год., пътуващи с един родител или без родители – НОТАРИАЛНО ЗАВЕРЕНА ДЕКЛАРАЦИЯ, че родителите са съгласни детето да пътува извън БЪЛГАРИЯ - оригинал + копие.
НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:
Депозит 30% от пакетната цена и доплащане 20 дни преди датата на отпътуване.
Туроператорът има сключена застраховка по чл. 42 от ЗТ със ЗК Групама Застраховане ЕАД от 09.07.2016 до 08.07.2017. Лица над 80г. не се застраховат. Лица с удостоверена от ТЕЛК 50 % нетрудоспособност имат завишение на застраховката в размер на 3 лв. Тъй като това е информация, която ние няма как да знаем – при несъобщаване от тяхна страна направената им застраховка няма да бъде валидна!

ЗАБЕЛЕЖКА: Туроператорът си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата! Цените на допълнителните мероприятия и музеите са ориентировъчни и агенцията не носи отговорност при промяната им! Туроператорът си запазва правото за промяна на цената на екскурзията до 5 дни преди датата на отпътуване, в случай на повишаване на горивото, независимо кога са направени резервациите!

Тагове

Оферти - Гърция |  Оферти - Тасос |  Екскурзии - Гърция |  Екскурзии - Тасос |  Великден 2024 - Гърция |  Великден 2024 - Тасос

Избрани оферти