Марбейа

Летище

Най-близкото международно летище е това в Малага. След като кацнете, можете да вземете от Терминал 3 директен автобус до автогарата в Марбейа (Marbella). Билетът за него струва около 5 евро, а пътуването отнема около 45 минути. През лятото автобусът потегля приблизително на всеки час, но зимата може да ви се наложи да почакате и повече от два часа. 

Може да хванете автобуса до Малага, откъдето да се прехвърлите до Марбейа. Автобус С19 и стига до центъра на Малага и централната автогара, като има междинни спирки. Потегля на всеки 25-30 минути. Автобус 75 свързва летището и центъра на Малага, като билетът струва 2 евро, а пътуването отнема около 25 минути. От Малага можете да се прехвърлите на автобус за Марбейа.

Уебсайт: www.malagaairport.eu

Автобуси

Можете да се придвижвате с лекота между Марбейа и другите градове в Коста дел Сол. Разписанието на автобусите и информация за цената на билетите можете да видите на сайта: www.ctsa-portillo.es

Автомобил

Ако решите да наемете автомобил от летището, шофирайте внимателно, тъй като крайбрежният път А7 е известен като "пътя на смъртта" заради големия брой катастрофи.

Забележителности около Марбейа
Есен в Коста Брава (с Барселона)
от 755 лв.
Есен в Коста Брава (с Барселона)
7 нощувки
Самолет
ТУР ПОД СЛЪНЦЕТО НА АНДАЛУСИЯ + ГИБРАЛТАР
от 1859 лв.
ТУР ПОД СЛЪНЦЕТО НА АНДАЛУСИЯ + ГИБРАЛТАР
7 нощувки
Самолет
Почивка в Марбея-Коста Дел Сол 2018!
от 1125 лв.
Почивка в Марбея-Коста Дел Сол 2018!
7 нощувки
Самолет