Пловдив

Мол "Галерия Пловдив"
Търговският център е остворил врати през април месец 2010г. Намира се в източната част на град Пловдив, близо до район Тракия. В сградата има детски кът, Ping Pong Клуб CHOO, Винокафе, Happy Land, Ледена пързалка. Също така може да се забавлявате, катерейки най-високата изкувствена стена за катерене в България - 230 квадратни метра. В мола има най-различни магазини, в които можете да откриете дрехи, подаръци, спортни стоки, аксесоари, стоки за дома, магазини за техника и др. В сградата има няколко кафенета, както и отделени зони за хранене. Достъпът до търговския център е осигурен с изход на три от главните булеварди на Пловдив: бул. “Княгиня Мария Луиза”; бул. “Санкт Петербург” и бул. “Освобождение”.
Адрес: на ул. "Д-р Георги Странски" №5
E-mail: information@galeriaplovdiv.com


Мол Пловдив
Намира се близо до центъра на град Пловдив. В него има над 110 търговски обекта, надземен и подземен паркинг с общо 700 паркоместа. В сградата се помещава и Супермаркет от веригата "Пикадили". Магазините предлагат дрехи, аксесоари, спортни стоки, козметика, има и книжарница. Може да се открият и фотостудио, клонове на банки, аптека, туристическа агенция, магазини на мобилните оператори и др. Има ресторанти  и заведения. 
Адрес: 4002 Пловдив, ул. Перущица 8
Тел. +359 32 25 00 84
Факс: +359 32 25 00 94
Офис Координатор: skamburska@mos-management.bg
Работно време: от 10:00 ч. до 22:00 ч., 7 дни в седмицата.

Шопинг център "ХАЛИ"
Търговският център също предлага разнообразие от магазини, в които могат да се намеrят най-различни стоки. В халите се намира и Коктейл-бар "DOME", където можете да отдъхнете на чаша кафе или коктейл с любим човек. Там има и WiFi. Детският център предлага почасово гледане на малчугани.
Адрес:  ул. "Райко Даскалов" 8
Телефони за връзка: 032/ 62 45 35; 0888 517 709; 0888 850 493
E-mail: reklama@hali-plovdiv.com

Търговската улица "Александър Батенберг"
Известна търговска улица в Пловдив, на която се намират магазини, предлагащи хубава модна стока.

 
 

Забележителности около Пловдив
Свързани Пътеписи за Пловдив
Баварски замъци и Швейцария
от 920 лв.
Баварски замъци и Швейцария
7 нощувки
Автобус