Зеефелд

Летище                       
Летище Инсбрук е само на около половин час с кола от Зеефелд. Величествените планини ви приветстват още на аерогарата и ще ви предразположат за прекрасната ски ваканция. Повече информация за транспортни връзки от летището до курорта може да намерите на www.innsbruck-airport.at .                     

Влакове и автобуси                      
Над дузина влакове потеглят от Инсбрук за 40 минутното пътуване до Зеефелд. От Мюнхен, Германия също има влакове. За повече информация посетете www.oebb.at. От Инсбрук вървят и много автобуси, които може да хванете от Централната гара (Hauptbahnhof) на града.                      

Пътуване с кола             
Като цяло главна отправна точка за Зеефелд е Инсбрук. Ако сте с кола от там трябва да се отправите на запад по път 171, а като стигнете кръстовището с път 313 да поемете на север.                         

Таксита                         
Пътуването с такси в региона е доста удобно. Независимо дали отивате до летището или до ресторант в околностите на Зеефелд, бъдете спокойни, че ще ви закарат безопасно и комфортно. Списък на таксиметрови компании с телефони може да намерите на http://www.seefeld.com/en/informationen/anreise/anreise_taxi.php .                         
 

Забележителности около Зеефелд
Топ оферта - Виена със самолет
от 526 лв.
Топ оферта - Виена със самолет
3 нощувки
Самолет