Хотел Анели

Хотел Анели
Категория:
гр. Сандански, ул. Г.Делчев 1
0888/434333
0746/31844
Разположение на обекта:

Хотел „Анели” се намира на уникално комуникативно място в идеалния център на град Сандански, в непосредствена близост до централния площад на града. (20метра) Това му разположение дава възможност да ползвате всички удобства, които предлага курортният град. В непосредствена близост до хотела има обособен детски кът, които се намира на площада, където може да се отдадете на вашата почивка, а децата ви да играят на сигурно място. От самия хотел започва началото на главната улица, на която са разположени голяма част от магазините. В близост се намира сградата на общинската администрация, бизнес център, аптеки, поликлиника, а самият хотел е снабден със всички видове комуникации, както и безжична интернет връзка, които вие може да ползвате безплатно. Ресторантът и механата на хотела работят денонощно, което дава възможност колите, които вие може да паркирате пред хотела да бъдат постоянно наблюдавани от нашите служители. С това си местоположение, тези си дадености и добрите за качеството си цени, хотелът и ресторантът в него са изключително подходящи за почивки, командировки, бизнес срещи и други.


Описание на обекта:

Хотел „Анели” ви дава възможност на разумни цени да получите перфектно обслужване, приятна обстановка и изискана кухня. Разполагаме с 6 апартамента и 8 стаи. Важно е за вас да знаете, че ако искате да посетите хотела групово в него едновременно могат да се настанят 36-40 човека. Всеки наш гост може да се възползва от климатично отопление, сателитна телевизия, телефон, хладилник, безжична интернет връзка, румсървиз, ресторант и механа, където по всяко време на денонощието може да си поръчате вкусна храна и разновидни питиета. Хотелът предлага следните допълнителни услуги:
-място за паркиране.
-денонощно обслужване.
-при желание от страна на клиента ще съдействаме за прегледи, лечения и процедури в балнео комплексите на град Сандански.
Заповядайте при нас! Тук на много добри цени ще имате възможност да съчетаете полезното с приятното, чистият въздух, средиземноморският климат, красотата на природата, които са характерни за нашия град плюс всичко, което предлага нашият хотел.


Описание на стаите:

Хотелът разполага с 8 стаи и 6 апартамента, стаите са с две легла и спалня, а апартаментите са с две отделни помещения, разделени с коридор и врата, което дава възможност да се ползват от 4 човека. И двете стаи са обурудвани с телевизори.
От терасите на стаите и апартаментите в хотела имате прекрасна гледка към града, площада и Пирин планина.

Обща информация
Капацитет: -
Брой стаи: -
Тип: хотел
Нова Година във Вила Синтика 4* - Сандански
от 415 лв.
Нова Година във Вила Синтика 4* - Сандански
2 нощувки
Собствен превоз
СПА Нова година в Хотел Свети Никола 4*, Сандански
от 302 лв.
СПА Нова година в Хотел Свети Никола 4*, Сандански
2 нощувки
Собствен превоз
Сандански
Транспорт - Сандански Хотели - Сандански Забележителности - Сандански
Регион Сандански, Петрич, Струмяни – вдъхновен от природата!
Сандански – зима на топло
Природен парк Беласица