Хотел Престиж

Хотел Престиж
Категория:
ул. Перущица 41
056816567
Хотел Престиж е луксозен семеен хотел. Поради стратегическото си местоположение е удобен както за бизнес пътувания така и за летен туризъм. Намира се на 200 метра от стадион "Нефтохимик" и на 400 метра от плажната ивица. Центърът на града е само на 5 минути път. В непосредствена близост е морската градина, която е емблема на града. Хотелът е построен през 2003 г. Разполага с 3 единични стаи, 11 двойни стаи, 10 спални, 3 тройни стаи, 2 семейни апартамента и 2 луксозни апартамента. Само за гостите на хотела работи ресторант с уютна и луксозна атмосфера. Хотелът разполага с подземен гараж за 10 автомобила.

За по-взискателните гости на хотела на разположение са и 2 семейни апартамента и 2 луксозни апартамента. Семейните апартаменти се състоят от стая-спалня и стая с две легла. Те са обзаведени с мека мебел, телевизор с кабелна телевизия, минибар, климатик и баня с вана. Всеки от тях има и самостоятелна тераса с красив изглед към града или морето.

Луксозните апартаменти напълно отговарят на името си. Комфорт и лукс ще задоволят и най-изисканият вкус. Спалня и кът с мека холова мебел, минибар, телевизор с кабелна телевизия, климатик и луксозна баня с вана, са само малка част от екстрите които посрещат гостите на хотела, почиващи в луксозните апартаменти!

Обща информация
Капацитет: -
Брой стаи: -
Тип: хотел
Бургас
Транспорт - Бургас Хотели - Бургас Забележителности - Бургас
Вижте най-голямата пеперуда в света в Бургас (имате 2 дни!)
Разходка от Бургас до Странджа (видео)
Магични маршрути от Бургаския залив до Странджа