Хотел Русалка

Хотел Русалка
Категория:
бул.Дунав 194 А
032/969610
969630
969640
Разположение:
Новият хотелски комплекс Русалка в Пловдив е разположен в непосредствена близост до Пловдивския панаир.

Описание:
Хотелът разполага с 20 стаи, от които 4 спални и един президентски апартамент. Апартаментът разполага с 2 спални, с две големи тераси, телевизор, минибар, баня с джакузи. Ние предлагаме всички удобства за един незабравим престой в града на седемте тепета.
Стаите са обзаведени според последните изисквания на съвременния дизаин-със самостоятелен санитарен възел, минибар, телефон, сателитна телевизия, централно парно отопление и топла вода, климатик. От терасите се открива великолепен изглед към Пловдивския панаир.

Услуги:
Комплексът разполага и с открит плувен басейн с воден бар и друг открит бар. На разположение на гостите на хотела са и ресторант със 150 места, градина с 80 места, сауна, фитнес солариум, охраняем паркинг.
За фирмени мероприатия е подготвена заседателна зала с 50 места, удобна за провеждането на бизнес-семинари, фирмени конференции, симпозиуми и лекционни занимания. Залата е лиматизирана, с цетнрално парно отопление и напълно оборудвана с презентационна техника - мултимедиен проектор, телефон, факс, фотокопирни услуги, интернет, флипчарт, скенер, голам екран и всички необходими консумативи. Комплексът предлага на гостите и сейф за ценности, рент а кар, трансфери.
Обща информация
Капацитет: -
Брой стаи: -
Тип: хотел
Кападокия - Земя на чудесата
от 439 лв.
Кападокия - Земя на чудесата
4 нощувки
Автобус
Пловдив
Транспорт - Пловдив Хотели - Пловдив Пазаруване - Пловдив Забележителности - Пловдив
Как да пътуваш сам - наръчник за начинаещи
10 интересни идеи за дъждовно време – за пътешественици
Поглед отвисоко: Безплатен фестивал за филми, заснети с дрон, в Пловдив