Комплекс Аполон

Комплекс Аполон
Категория:
0878617125
Комплекс „Аполон ”е луксозен апартмент комплекс , състоящ се от 7 сгради, който се намира на едно от най-живописните места по българското Черноморие , т. нар. „Залив на потъналият кораб” .Отстои на 1 километър от Равда и на 2 километра от Несебър. Комплексът е близо до плажа, като Аполон 1 е само на 50 метра от морето. Има чудесно озеленяване и до всяка сграда има басейн с детски басейн като част от него.На разположение на почиващите са: джакузи, детска площадка, игрище за тенис, футбол на малки врати, сауна, 24-часова охрана , собствен паркинг, ресторант, дневен бар и супермаркет. Предлагат се апартаменти под наем- студио с или без кухня, едностаен, двустаен или тристаен апартамент. Хотелът на комплекса предлагат стаи за двама или трима човека. Всички апартаменти са модерно обзаведени, а кухненските боксове са оборудвани с всичко необходимо за готвене и хранене. Осигурен е трансфер от и до летище Бургас, разнообразни екскурзии и развлечения за почиващите.
Комплексът е едно от любимите места на Българското Черноморие, съчетаващ близостта до морето и тази до Стария Несебър, Слънчев бряг и Аква парка.
Чудесно място за почивка на море на ниски цени и с чудесно професионално обслужване- идеално място за индивидуален и семеен туризъм!
Обща информация
Капацитет: -
Брой стаи: -
Тип: хотел
ФEСТА ПАНОРАМА 4*, Несебър , all inclusive
от 66 лв.
ФEСТА ПАНОРАМА 4*, Несебър , all inclusive
1 нощувки
Собствен превоз
Несебър
Транспорт - Несебър Заведения - Несебър Хотели - Несебър Събития - Несебър Забележителности - Несебър
Месамбрия Понтика - една историческа приказка
Карай колело, подари добро - благотворителна кампания
Бегликташ - тракийски мистерии и сбъднати желания