Комплекс Гергана

Комплекс Гергана
Категория:
057962910
057962804
Комплекс "Гергана" е разположен на самия морски бряг и се състои се от бившите хотели "Гергана", "Мура", "Славуна", които са в непосредствена близост до природния резерват "Балтата" - уникална предпоставка за вашата спокойна и здравословна ваканция. Комплексът разполага с два ресторанта, закрит и 2 открити басейна, с водни атракции и обособена част за деца. Гостите на съответните хотели от комплекса се изхранват в прилежащите им ресторанти.

В част от стаите, фоайетата, откритите тераси на ресторантите и около басейните има възможност за WiFi достъп (безжичен интернет) срещу заплащане.

Хотелът предлага анимация за деца и възрастни седем дни в седмицата (дневни и вечерни шоу програми) на откритите басейни и пред плажа на к-с "Гергана".

Стаите са с климатик, телефон, TV, радиоозвучаване, сешоар, интернет достъп, балкон, морски или парков изглед. Има възможност за настаняване на трети човек на разтегателен фотьойл.

Апартаменти с 4 легла - 7 големи апартамента, състоящи се от 2 спални и хол, климатик, балкон на всяка стая, интернет достъп, сешоар, TV, радиоозвучаване. Възможност за настаняване на 4 възрастни и 2 деца. Сейф, телефон и мини бар срещу заплащане

Апартаменти с 2 легла и мезонети - 28 малки апартамента и 3 мезонета - хол, спалня, балкон, климатик, вана, интернет достъп, телефон в стаята и банята, сешоар, радиоозвучаване, TV. Възможност за настаняване на двама възрастни и две деца.
Обща информация
Капацитет: -
Брой стаи: -
Тип: хотел
АМЕЛИЯ супериор 4*, Албена, Лято 2019
от 73 лв.
АМЕЛИЯ супериор 4*, Албена, Лято 2019
1 нощувки
Собствен превоз
Албена на плажа х-л Мура ***
от 58 лв.
Албена на плажа х-л Мура ***
1 нощувки
Собствен превоз
Албена
Транспорт - Албена Хотели - Албена Забележителности - Албена
Резерват Балтата край Албена
Котешки чал, Кончето и Джамджиев ръб за един ден
Да разперим крила над Родопите с Avatar Extreme Sport