Корт Инн

Корт Инн
Категория:
ЖК Оптикоелектрон
0895767885
ТЕКСТ ЗА ХОТЕЛА
Комплекс за настаняване и апартаменти Court Inn е открит през 2017 година в град Панагюрище в близост до южните склонове на Средна гора. Това е първото, което ще Ви впечатли като наш гост – гледката която осигуряваме не само от стаите и апартаментите, но и от външният асансьор на сградата.
Обекта разполага с 33 двойни стаи и 24 апартамента с чар и стил, създаващи уютна и спокойна обстановка. Точно това е и другото предимство – разположен на тихо и спокойно място, и на едва 1.7 км. от центъра на града.
В непосредствена близост до Court Inn се намира тенис корт на който всяка година се организира най-големият турнир за аматьори в област Пазарджик – Court Inn Tennis Challenge
Всяка стая или апартамент разполагат с климатик, телевизор, кухня, собствено санитарно помещение и легла с различни размери.
Лоби барът на комплекса ще Ви предложи топла и подходяща кухня за сезона, напитки и възможности за организиране на различни чествания. Всичко това е подпомогнато допълнително от конферентната бизнес зала за Вашите събития.
Освен, че Court Inn организира различни забавления, като тенис състезания, обиколки из историческите музеи на града, екстремен туризъм и достъп до много еко пътеки, в самата сграда на комплекса ще се запознаете с уникални творби на Кандински, Мондриан и не на последно място Леонид Афремов.
На входа е изградена витрина с ценната за България придобивка – телескопа (зрителната тръба) на д-р Петър Берон, изобразена и увековечена върху банкнотата от десет лева.
Комплекса разполага допълнително със самостоятелно помещение за пране и гладене, голяма библиотека и учтив персонал с който престоят Ви ще е повече от отличен.
Обща информация
Капацитет: 114 души
Брой стаи: 57
Тип: хотел
Вид туризъм
тиймбилдинг
сватбен туризъм
бизнес / конферентен туризъм
културен туризъм
Удобства на хотела
Тенис
Сейф
Паркинг
Конферентна зала
Градина
Бар
Асансьор
Удобства на стаите
Баня
Интернет
Климатик
Мини бар
Сешоар
Телевизор
Телефон
Хладилник
Кухня
Забавления
Тенис корт
Походи/преходи
Колоездене
Начини на плащане
В брой
Visa
Euro/Mastercard
Зали
Име на залата
Цена
Театрална
Класна стая
О-образна
П-образна
Семинарна
1/2 ден: 0лв.
1 ден: 80лв.
30 места
25 места
15 места
15 места
Екстри: Озвучаване, Микрофони, Телефонна връзка, Интернет, TV, Интернет, Кетъринг, Естествена светлина, Климатизация, Озвучаване, Мултимедия
СПА почивка в Каменград Хотел & СПА 4* - Панагюрище
от 49 лв.
СПА почивка в Каменград Хотел & СПА 4* - Панагюрище
1 нощувки
Собствен превоз
Лятна Ваканция Хотел Каменград и Спа 4*, Панагюрище
от 62 лв.
Лятна Ваканция Хотел Каменград и Спа 4*, Панагюрище
0 нощувки
Собствен превоз
Панагюрище
Транспорт - Панагюрище Хотели - Панагюрище Забележителности - Панагюрище
Панагюрското златно съкровище
Котешки чал, Кончето и Джамджиев ръб за един ден
Да разперим крила над Родопите с Avatar Extreme Sport