Лайт Касъл Хотел и Винарна

Лайт Касъл Хотел и Винарна
Категория:
Ул. Г.С.Раковски 20 Ивайловград 6570
+35929179090
Комплекс Лайт Касъл Хотел и Винарна се намира в района на Ивайловград със собствени лозови масиви намиращи се в землищата на с.Белополяне и с.Свирачи. Винарската изба предлага розе и висококачествени сортови и купажни червени вина. Приоритет на винарната е зпазването на вкуса и качествата на истинското българско вино, което остава трайна следа и наслада в любителите на божествената напитка. Вината се третират, както подобава да се третира едно живо същество, с много любов и всекиднневна грижа. Лозовите масиви са в процес на сертификация за био земеделие, което е още едно доказателство за стремежа на винарната да създава истинско, живо вино.
Лайт Касъл Хотел и Винарна е комплекс, който ви предлага едно незбарвимо съчетание от качествено вино, красива природа и изискана атмосфера. Хотел Лайт Касъл със своя романтичен и изскан стил допринася за един спокоен и незабравим престои. Стаите декорирани в различни цветове, могат да задовалят вкуса и предпочитанията на всеки един гост.
Ресторант Лайт Касъл е един истински оазис за любителите на кулинарни изкушения. Ресторанта предлага голямо разнообразие от български ястия от различни крайща на страната.
Спокойствието на района, живописната природа и селекцията ни от висококачестве вина ще ви потопят в един различен магически свят и ще ви откъснат от векидневните проблеми.
Комплекса предлага пакетни цени включващи винени дегустации и туристически екскурзии.

Обща информация
Капацитет: -
Брой стаи: -
Тип: хотел
Вила АРМИРА-Мезек и Глухите камъни
от 118 лв.
Вила АРМИРА-Мезек и Глухите камъни
0 нощувки
Автобус
Новогодишна оферта с 10% отстъпка!
от 251 лв.
Новогодишна оферта с 10% отстъпка!
2 нощувки
Без транспорт
СПА Нова година в Хотел Свети Никола 4*, Сандански
от 302 лв.
СПА Нова година в Хотел Свети Никола 4*, Сандански
2 нощувки
Собствен превоз
Ивайловград
Транспорт - Ивайловград Заведения - Ивайловград Хотели - Ивайловград Събития - Ивайловград Забележителности - Ивайловград
Любимец – Ивайловград – Маджарово - пътешествие в неразгаданата земя на древността!
Хотел Армира, Ивайловград – в търсене на приключения
Мегалити в Родопите