Ваканционно селище Лозенец”

Ваканционно селище Лозенец”
Категория:
059/057273
0887468911
“Ваканционно селище Лозенец” се намира 65 километра южно от Бургас, между курортите Кетен и Царево в тих залив на самия бряг на морето. Архитектурата на селището е в скандинавски стил. Двуетажните и триетажни вили са разположени непосредствено до плажа. Капацитетът на Ваканционното селище е 660 основни легла. Широката плажна ивица, уникалните пясъчни дюни, водните колела и джетове, възможностите за подводен риболов, сърф-училището правят мястото привлекателно за туризъм.За безопасноста на туристите на плажа се грижи спасителна служба с добре обучени спасители и лекар.

Комплескът предлага стаи с две, три, четири легла и мезонети на две нива с пет легла – всичките те са със собствен санитарен възел. Тридесет от стаите са реновирани и със своите екстри: големи тераси, климатични инсталации, минибар, телевизор и сателит създават условия за приятен семеен отдих. Стаите са със постоянно водоснабдяване с топла и студена вода.

На територията на Ваканционното селище работят ресторант; бистро; пицария; дискотека и магазин за пакетирани стоки.В тях се предлага голямо разнообразие от храни и напитки кокто за възрасни така и за деца.Изхранването на групите се ивършва в ресторанта на блок маса /закуска,обяд,вечеря/
Обща информация
Капацитет: -
Брой стаи: -
Тип: хотел
Хотел Емберли 4*, Лозенец
от 75 лв.
Хотел Емберли 4*, Лозенец
1 нощувки
Собствен превоз
Почивка на о-в Закинтос
от 649 лв.
Почивка на о-в Закинтос
5 нощувки
Самолет
Лято в Банско - Св. Георги Ски & Холидей 4*
от 45 лв.
Лято в Банско - Св. Георги Ски & Холидей 4*
1 нощувки
Собствен превоз
Лозенец
Хотели - Лозенец
Кино за пътешественици 2019
Пътеписи за душата на България: откъс от книгата на Ивинела Самуилова
Карай колело, подари добро - благотворителна кампания