Отново на Лакатник!

                Нали сме си пещерняци и трябваше пак да отидем на Лакатник. Това стана на 04.05.’08. Реших да направя изненада на приятеля ми и въпросната сутрин го замъкнах на Централна гара – София под предтекст, че ще го водя на пикник и искам да е рано сутрин. Много се зарадва, когато видя обичайната компания за Лакатник.
Купихме си билети и, както предния път, отново си объркахме влака. Когато влезнахме в един празен и се настанихме, забелязахме, че съседният влак тръгва. Е, той се оказа нашият! Както и да е...презаверихме билетите и се качихме на следващия.

Предният път не успяхме да разгледаме пещерите навътре, защото бяха наводнени...както и сега. Пак трябваше да се задоволим с хапване на една полянка, намираща се на ръба на скала. Но не се оплаквахме, имахме си всичко необходимо – чист въздух, храна, добра компания и забавления. Поиграхме малко на Twister, карти, побъбрихме си, поснимахме се, запознахме се бегло със скалното катерене и...пак дойде време да се прибираме в неугледната ни столица.


Дата:
4/5, гласа
Етикети: България  | Своге
Забележителности около