Начало / Почивки / Почивки - Хургада

01.11.17! На море в ЕГИПЕТ - Хургада, хотел 5*, директен чартър от София

Номер на оферта

/

207430

Дати & цени

Цената включва

ПАКЕТНАТА ЦЕНА ВКЛЮЧВА:

- Самолетен билет с директен чартърен полет в двете посоки;
- Летищни такси;
- 7 нощувки на Ол инклузив в хотел HAWAII LE JARDIN AQUA PARK 5*;
- Трансферите от летището до хотела и обратно;
- Посрещане и обслужване на български език от представителите на фирмата.
- Медицинска застраховка за 10 000 € с асистанс;

Цената не включва

ПАКЕТНАТА ЦЕНА НЕ ВКЛЮЧВА:

- Допълнителните екскурзии на място и разходите от личен характер. Графикът на допълнителните екскурзии е ориентировъчен в програмата и зависи от записванията.
- Бакшиши – в Египет е прието да се дават бакшиш. По време на Круз се дава задължително бакшиш на екскурзовода около 20 $ за целия престой.

Програма на пътуването

Почивки
На море в ЕГИПЕТ - Хургада - вариант 1 - самолетна почивка с директен чартър от София - ПОТВЪРДЕНА!


8 дни / 7 нощувки
Транспорт: самолет
Дати: 01.11.2017
Цена: от 567 BGN

С изобилието си от бели плажове и кристални води Хургада е отлична целогодишна плажна дестинация. Зашеметяващите коралови рифове и идеалните за уиндсърфинг, гмуркане и шнорхелинг тюркоазени води на Червено море са превърнали Хургада от малко рибарско селище в най-посещавания и най-известния курорт на Египет. С лесния си достъп до прекрасни островчета и Източната Арабска пустиня, Хургада всяка година примамва хиляди европейски туристи. Посетителите се влюбват в спокойната и лежерна атмосфера, топлото слънце, отличителните цветове на планинския пейзаж, храната, хората, оживените сергии на местните пазари, залезите и най-вече, бистрата вода гъмжаща от живот.
ПРОГРАМА:

ДЕН 1
Среща на Летище София – Терминал 1 за директен чартърен полет до Хургада изпълняван от BH Air с номер на полета BGH 2009 в 17:30ч. Кацане на летището в Хургада в 19:20ч. и посрещане от представител на фирмата партньор на място, която ще бъде указан във ваучера. Трансфер от летището до хотела и настаняване в хотела.
ДЕН 2
Закуска. Свободно време за плаж и почивка. Възможност за посещение на допълнителните екскурзии срещу допълнително заплащане.
Опция: Еднодневна екскурзия до Луксор с включен обяд ( 90 щ.д; деца 2–12г. 45 щ.д.) Луксор – древната столица на египетските фараони. Посещение на Карнак - най-големият религиозен комплекс в света, който заема площ от 840 декара. Той е бил известен на древните египтяни като Ипет-Исут (най-святото място) и представлява град от храмове. Обособени са 3 зони, в най-голямата от които е разположен храмът на Амон Ра; храмът на царица Хатшепсут - комплекс от древноегипетски гробници, който е истински архитектурен шедьовър, построен в Деир ел-Бахри (Северен манастир); Долината на царете - пустинна равнина, заобиколена от стръмни хълмове. Разположена е на западния бряг на Нил, близо до град Тива. Тук е мястото, където се намира прочутата гробница на фараона Тутанкамон (една от 62-те открити гробници досега); Колосите на Мемнон - две масивни каменни статуи-близнаци, които представят Аменхотеп III в седнало положение, с ръце, положени на коленете и поглед, насочен на изток, към реката и изгряващото слънце; Алеята на сфинксовете, която е била разположена между храмовете, началото и краят на която са разкрити сега. Общата дължина е била около около 5 км. По алеята се извършвало шествието на фараоните до карнакския храм; Фабрика за алабастър и Мусей на папируса. Екскурзията е целодневна с включен обяд в местен ресторант.
Нощувка.
ДЕН 3
Закуска. Свободно време за плаж и почивка. Възможност за посещение на допълнителните екскурзии срещу допълнително заплащане.
Опция: Сафари в пустинята (60 щ.д.; деца 2–12г. 30 щ.д.) Запознанството Ви с Египет ще е непълно, ако пропуснете пътуване в пустинята на сафари. Ще имате възможност да се сдобиете с неповторими впечатления от препускането с джипове по дюните, екстремното шофиране на квадроцикли и двуместни бъгита. Ще яздите камила и ще се запознаете отблизо с живота на бедуините в пустинята, ще посетите мини зоопарк и терариум, ще се насладите на национално шоу (йога, дервиши, ориенталски танци), ще наблюдавате звездите с телескоп – всичко това в една екскурзия с включена вечеря! Деца от 2-11.99г. се придружават с родител.
Нощувка.
ДЕН 4
Закуска. Свободно време за плаж и почивка. Възможност за посещение на допълнителните екскурзии срещу допълнително заплащане.
Опция: Дайвинг в Червено море (55 щ.д.) Подводният свят е очарователен, пълен с живот и цветове, непроучен и загадъчен, и затова още по-привлекателен. Дайвингът е начин да се опознае този свят, удивително съчетаващ в себе си нови впечатления, естетическа наслада, романтика от пътешествията, себеопознаване и разбира се – безкрайно удоволствие. В цената е включена задължителната застраховка за дайвинг, обяд и напитки.
Нощувка.
ДЕН 5
Закуска. Свободно време за плаж и почивка. Възможност за посещение на допълнителните екскурзии срещу допълнително заплащане.
Опция: Приказки от 1001 нощ (35 щ.д.; деца 2-12г. 15 щ.д.) Тази екскурзия се провежда в дворец напомнящ на замъка описан в приказаките от "1001 нощ" като ще имате възможност да се насладите на оцветените в различни цветове струи на фонтаните под съпровода на класическа музика, променяйки своята посока, форма и цвят, извивайки се, се устремяват нагоре… 1001 нощ - източен приказен замък, който ще Ви пренесе във времената на фараоните и Шехерезада. Ще видите умели арабски скачачи и акробати, ще се насладите на фолклорно шоу с ориенталски танци.
Нощувка.
ДЕН 6
Закуска. Свободно време за плаж и почивка. Възможност за посещение на допълнителните екскурзии срещу допълнително заплащане. Нощувка.
ДЕН 7
Закуска. Свободно време за плаж и почивка. Възможност за посещение на допълнителните екскурзии срещу допълнително заплащане. Нощувка.
ДЕН 8
Закуска. Свободно време за плаж и почивка. Трансфер до летището в Хургада за директен чартърен полет за София изпълняван от Авиокомпания BH Air с номер на полета BGH 2010 в 20:20ч. Кацане на летището в София в 00:20ч.
ПРОМОЦИОНАЛНИ ЦЕНИ

HAWAII LE JARDIN AQUA PARK 5*

Човек в двойна стая - 290 евро
Единична стая - 350 евро
Трети възрастен - 290 евро
1-во дете от 2-11.99г. - 280 евро
2-ро дете от 2-06.99г. - 280 евро
2-ро дете от 2-11.99г. - 280 евро

Важна информация:

За пътуване до Египет се изисква валиден международен паспорт. Не се изискват допълнителни ваксини.
Необходими документи: международен паспорт, валиден поне 6 месеца след датата на завръщане в страната, няма визови, санитарни или други специфични изисквания
ВАЖНО:

Промяна на цената е възможна при: промяна на транспортни разходи /гориво/, летищни, пристанищни и др. такси; промяна с повече от 5% на валутния курс в периода м/у датата на сключване на договора и отпътуването; непредвидено покачване на цените от страна на партньорите ни, както и в други обективно наложителни случаи. Поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпаниите могат да начислят т.нар.горивна такса /fuel surcharge/. В такъв случай туроператорът си запазва правото да променя цената на пътуването с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени.
Авиокомпанията си запазва правото за смяна на часовете на излитане и кацане, за което фирмата ще информира своевременно пътниците.
Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени. Туристическата агенция си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от нея причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.
ОПИСАНИЕ НА ХОТЕЛА:

Hawaii Le Jardain Aqua Park 5*

Този луксозен 5-звезден хотелски комплекс е разположен сред живописна градина с изглед към крайбрежието на Хургада и Червено море. Хотелът разполага с 2 открити басейна и частен плаж. Hawaii Le Jardin Aqua Park Resort предлага 2 а-ла-карт ресторанта. За да се отпуснете максимално, посетете добре оборудвания спа & уелнес център, която предлага сауна, масаж и джакузи. Фитнес-центърът осигурява кардио уреди и свободни тежести. За децата курортът предлага детска площадка и детски басейн с пързалки.
0008

Тагове

Оферти - Египет |  Оферти - Хургада |  Почивки - Египет |  Почивки - Хургада |  Екзотична почивка 2024 - Египет |  Екзотична почивка 2024 - Хургада

Избрани оферти