Начало / Почивки / Почивки - Коста дел Сол

2-ри турист 50% ОТСТЪПКА! ПОЧИВКА В ИСПАНИЯ, КОСТА ДЕЛ СОЛ през ноември

Номер на оферта

/

205408

Дати & цени

Цената включва

Самолетен билет София – Малага– София с полет на Bulgaria Air;

Летищни такси;

Регистриран багаж 23 кг и 7 кг ръчен багаж;

7 нощувки на база закуска и вечеря с включени ? л вино и ? л вода в хотел Gran Hotel Costa Del Sol 4*;

Трансфер летище – хотел – летище;

Панормна обиколка на Малага;

Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистанс с ДЗИ;

Представител на туроператора с български език за целия престой.

Цената не включва

Целодневна екскурзия до Гранада – Арабска приказка – 64 евро за възрастен / 32 евро за дете до 11,99г. с вкл. входна такса за двореца Алхамбра;

Целодневна екскурзия до Гибралтар – 45 евро за възрастен/ 20 евро за дете до 11,99г. с вкл. входна такса за пещерата Сан Мигел;

Целодневна екскурзия до Севиля– Перлата на Испания с вкл. входна такса за Катедралата – 59 евро за възрастен/ 29 евро за дете до 11,99г.

Целодневна екскурзия до Танжер с обяд в местен ресторант без вкл. напитки и фериботни билети – 70 евро за възрастен/ 35 евро за дете до 11,99г.

Целодневна екскурзия до Кордоба – 56 евро за възсрастен/ 28 евро за дете до 11,99г.

Застраховка Отмяна на пътуване при ЗАД Алианц – България, бул. Княз Дондуков №59, 1504 гр. София, представителство 307 София ООД

Общинска такса – определя се от общината и се заплаща на място – около 7 евро за целият престой на човек.

Такса гориво и вредни емисии – обявява се 21 дни преди полета. Цените са калкулирани с параметри 450$/ тон и 1 евро = 1.15 долара

Програма на пътуването

Почивка в Испания, Коста дел Сол - есен 2017 с настаняване в хотел Gran Hotel Costa Del Sol 4*. Директен полет от София!

СУПЕР ПРОМОЦИЯ! 2-ри / 3-ти ВЪЗРАСТЕН НА ПОЛОВИН ЦЕНА - до изчерпване на промоционалните места!

ДАТИ НА ОТПЪТУВАНЕ И ЦЕНИ:

07.11.2017

Цена на първи турист в двойна стая - 890 лева
2-ри / 3-ти човек в двойна стая - 410 лева
Единична стая - 1160 лева
Дете 2-11,99 г. с 2-ма възрастни - 690 лева

21.11.2017

Цена на първи турист в двойна стая - 890 лева
2-ри / 3-ти човек в двойна стая - 410 лева
Единична стая - 1160 лева
Дете 2-11,99 г. с 2-ма възрастни - 690 лева

Програма на пътуването:

Ден 1 София - Малага

Среща на летище София , Терминал 2 около 2 часа преди полета. Директен полет София- Малага с авиокомпания Bulgaria Air. Кацане на летище Малага. Панорамна обиколка на Малага. Трансфер до хотел Gran Hotel Costa Del Sol 4*. Настаняване в хотела. Информационна среща. Вечеря. Нощувка.

Ден 2 Гранада

Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия: Целодневна екскурзия до Гранада – Арабска Приказка. Прибиране в хотела. Вечеря. Нощувка.

Ден 3 Гибралтар

Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия: Целодневна екскурзия до Гибралтар. Прибиране в хотела. Вечеря. Нощувка.

Ден 4 Севиля

Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия: Целодневна екскурзия до Севиля – Перлата на Испания. Прибиране в хотела. Вечеря. Нощувка.

Ден 5 Танжер, Мароко

Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия: Целодневна екскурзия до Танжер, Мароко. (необходим е международен паспорт). Прибиране в хотела. Вечеря. Нощувка.

Ден 6 Кордоба

Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия: Целодневна екскурзия до Кордоба. Прибиране в хотела. Вечеря. Нощувка.

Ден 7

Закуска. Свободно време за почивка и самостоятелни разходки. Вечеря. Нощувка.

Ден 8 Малага - София

Закуска. Освобождаване на хотела. Отпътуване за летище Малага. Директен полет Малага-София.

Резервации:
Депозит 300 лв при резервация

Доплащане 21 дни преди датата на пътуване

Условия за анулации:
до 60 дни преди датата на полета: без неустойка

от 60 до 30 дни: 300 лв

от 29 до 20 дни: 50% от общата стойност на пътуването

от 19 до 14 дни: 80% от общата стойност на пътуването

под 14 дни преди датата на пътуване: цялата дължима сума


Допълнителни екскурзии:


Предварителното записване и заплащане е препоръчително за всички екскурзии. Екскурзиите се провеждат на български език при минимум 25 туриста.

Панорамна обиколка на Малага Включена в цената

Малага се намира на брега на Средиземно море, част от Коста дел Сол, заобиколена от планини. Малага е известна като родното място на художника Пабло Пикасо. Градът възниква през Х век пр.н.е., основан от финикийци под името Малака. Предполага се, че това име произлиза от финикийската дума за сол, тъй като около пристанището се осолявало риба. Седем века по-късно римляните завладяват града заедно с останалите испански владения на Картаген. През VIII век, Испания е завладяна от маврите и Малага се превръща във важен търговски център. По това време градът е бил в границите на халифата на Кордоба. През 1487 г. градът е завзет от кастилските войски и с това се слага край на мюсюлманското присъствие. По време на гражданската война през 1936 г. градът е бомбардиран от италианските войски и привържениците на Франко. След 1960 г. Малага се превръща в голям туристически център. Панорамна обиколка на Малага: Разглеждане на родната къща на Пабло Пикасо, Катедралата на Малага, крепоста Кастило де Гибралфаро и Алкасаба.

Целодневна екскурзия до Гранада – Арабска приказка - 64 евро за възрастен / 32 евро за дете до 11,99г.

Гранада е град, благословен с географското си положение – разположена е в автономната област Андалусия, сгушена между планината Сиера Невада, където се сливат реките Хенил и Даро, и крайбрежието Коста дел Сол. Завладяващата магия на развитието на града през вековете, белязала облика му с исторически и културни паметници, възпитано комуникиращи с „новото време” в Гранада, привлича над два милиона туристи годишно.Завладяващата магия на развитието на града през вековете, белязала облика му с исторически и културни паметници, възпитано комуникиращи с „новото време” в Гранада, привлича над два милиона туристи годишно преминаващи из града и парковете. Панорамна обиколка на града: квартал Албайсин, мястото на Св.Христофор. Свободно време за самостоятелна разходка. По обяд отпътуване за двореца Алхамбра. Посещават се “залата на двете сестри” и знаменития “двор на лъвовете”, които ни пренасят в 14 – ти век, Двореца на Карл V и градините на Хенералифе – лятната резиденция на древните испански крале с много фонтани. Оттук се открива прекрасна гледка към града и Сиера Невада. Следобед отпътуване към хотела.
Цената включва: двупосочен трансфер, екскурзоводско обслужване, входна такса за двореца Алхамбра

Целодневна екскурзия до Гибралтар - 45 евро за възрастен/ 20 евро за дете до 11,99г.

Гибралтар е задморска територия на Великобритания, която се намира в най-южната част на Пиренейския полуостров. Владението включва Гибралтарската скала и пясъчен провлак, който съединява скалата със сушата. Единственото селище е град Гибралтар, което има 28 000 жители.Макар малката територия на Гибралтар, мястото винаги е заемало важна стратегическа роля за преминаващите между Европа и Африка. Първоначално е било владение на маврите, по-късно е завзето от испанците, но през 1704 г. Гибралтар е близо териториално до Испания, но се развива по свои правила. В малката държава има стабилен икономически растеж и няма безработни, за разлика от съседката й. Атракция за посетителите на Гибралтар е посещение на “скалата”, както наричат и самата територия. Любопитно е, че тук е единственото място в Европа, където живеят диви маймуни от вида Маготи. Маймунките може да се видят свободно преминаващи из града и парковете. След пристигането в Гибралтар-среща с местен екскурзовод, след която ще можете да се възхитите на прекрасната гледка на Гибралтарския Проток. Посещение на Пещерата Сан Мигел, където могат да се видят известните маймуни берберски макак, произхождащи от Северна Африка. Свободно време за пазаруване и обяд.
Цената включва: двупосочен трансфер, екскурзоводско обслужване, входна такса за пещерата Сан Мигел

Целодневна екскурзия до Севиля – Перлата на Испания - 59 евро за възрастен/ 29 евро за дете до 11,99г.

Наричат Севиля перлата на Испания. Град, съчетаващ в себе си минало и настояще. Севиля е четвъртият по големина град в Испания и столицата на Андалусия. Тук живеят над 700 000 души. Тук времето е спряло. По улиците още можете да видите хора в традиционни носии, а някои от сградите, облицовани с фаянс, са сред най-красивите в Европа. След пристигане в Севиля: Панорамна обиколка с автобус – постройките на Испано-Американската изложба от 1929 г., красивите мостове Аламио и Баркета, Булеварда на палмите, Площад Испания и паркът Мария Луиса. Следва пешеходна обиколка с посещение на известния квартал Санта Круз, забележителната Катедрала на Севиля. Катедралата е най-голямата готическа катедрала в света. Построена е през XV век. с прочутата камбанария Хиралда, свободно време при двореца Алказар на Испанския площад с красивия фонтан – сцена за много улични музиканти и актьори. Свободно време за разходки и обяд. Следобед отпътуване за хотела.
Цената включва: двупосочен трансфер, екскурзоводско обслужване, входна такса за Катедралата на Севиля

Целодневна екскурзия до Танжер, Мароко – с включен обяд - 70 евро за възрастен/ 35 евро за дете до 11,99г.

Танжер е изключително привлекателен марокански град, който предлага всичко, което туристите търсят – екзотика, история, красиви пейзажи, плажове. Благодарение на разположението си – на африканския бряг, само на 32 километра от Гибралтарския проток, Танжер е събрал в себе си най-доброто от арабската, испанската, португалската и френската култура. Всъщност, до 1956 година градът е бил под международно управление. Познат още от античността като Херкулесови стълбове, градът е имал важно географско разположение. Възниква като древно финикийско селище, като през годините е повлиян от различни цивилизации и култури. В днешни дни градът се характеризира с бързи темпове на развитие и модернизация. Посетителите на града могат да видят голям брой исторически и културни забележителности, като Dar el Makhzen (резиденция на султаните на Мароко), Музеят на мароканското изкуство, културният център в Американската легация, Касбахът, Пещерата на Херкулес и други.Отпътуване от хотела рано сутринта в посока Тарифа, откъдето с ферибот се пресича Гибралтарският проток. Панорамна обиколка на Танжер. Обяд в традиционне местен ресторант. Свободно време за покупки на сувенири. Отпътуване към пристанището. Отпътуване към хотела.
ВАЖНО: Необходимо е да носите със себе си международен паспорт.
Цената включва: двупосочен трансфер, двупосочен билет за ферибота, екскурзоводско обслужване, традиционен обяд в местен ресторант

Целодневна екскурзия до Кордоба - 56 евро за възсрастен/ 28 евро за дете до 11,99г.

Град Кордоба се намира в централната част на Южна Испания и лежи на бреговете на река Гуадалкивир. Населението му наброява около 320 000 души. Местността около Кордоба била населявана още от праисторически времена. През годините градът бил под управление на различни народи, като най-голям възход отбелязва при кордобския халифат, по времето на маврите. Днес Кордоба има добре развит туризъм, като радва своите посетители с разнообразни културни и исторически паметници, множество църкви, красиви калдъръмени улици и други. Подобно на други градове в Испания, в Кордоба може да бъде видяна християнска, мюсюлманска и еврейска архитектура. Забележителен е историческият център на града, който е включен в списъка за Световно културно наследство на ЮНЕСКО. Тук се намира известната католическа катедрала „Меските де Кордоба“, която е построена като джамия по времето на маврите и била втората по големина в тогавашния свят. Посещение на старата част на града, включена в световното наследство на ЮНЕСКО, известната джамия Мескита, превърната по-късно в катедрала – едно невероятно съчетание на стилове и религии. Разходката продължава с разглеждане на Синагогата, еврейския квартал, римския мост над р. Гуадалкивир. Свободно време. Отпътуване за хотела.
Цената включва: двупосочен трансфер, екскурзоводско обслужване, входна такса за Катедралата на Кордоба


Хотел по програмата - Gran Hotel Costa del Sol 4* :

Местоположение: Хотел Gran Hotel Costa Del Sol 4* е оценен от сайтовете за резервации, като хотел с отлично местоположение. Хотела се намира на първа линия на известният за района плаж „Кала де Михас“, в курорта Ла Кала де Михас. На 26 км. от летище Малага и на 21км. от известният курорт Марбела. На коминикационо място хотелът предлага лесен достъп до голф клуб El Chaparral Golf Club на 2.2 км, Мол Miramar Shopping Centre на 5.4 км, Кафене Cafeteria Los Olivos на 1,9км. и ресторант La Cala Beach. На 49м. от хотела се намира и пекарна La Canasta.

Плаж: Само на 2 мин. пешеходно разстояние от хотел Gran Hotel Costa Del Sol 4* се намира пясъчният градски плаж „Кала Де Михас“. Наем на кърпа се предлага срещу 10 евро депозит.

Полетно разписание:

Превозвач: Bulgaria Air
СофияМалага: 10:25 – 14:05 ч.
МалагаСофия: 14:40 – 19:00 ч.

Забележки:

Туроператорът си запазва правото да прави промени в програмата.
Минимален брой туристи за осъществяване на програмата 30.
За екскурзия до Танжер е необходим международен паспорт.
Всички екскурзии се осъществяват при минимален брой записани 25 туриста.

Допълнителна информация

СУПЕР ПРОМОЦИЯ! 2-ри / 3-ти ВЪЗРАСТЕН НА ПОЛОВИН ЦЕНА - до изчерпване на промоционалните места!

ДАТИ НА ОТПЪТУВАНЕ И ЦЕНИ:

07.11.2017

Цена на първи турист в двойна стая - 890 лева
2-ри / 3-ти човек в двойна стая - 410 лева
Единична стая - 1160 лева
Дете 2-11,99 г. с 2-ма възрастни - 690 лева

21.11.2017

Цена на първи турист в двойна стая - 890 лева
2-ри / 3-ти човек в двойна стая - 410 лева
Единична стая - 1160 лева
Дете 2-11,99 г. с 2-ма възрастни - 690 лева

Тагове

Оферти - Испания |  Оферти - Коста дел Сол |  Почивки - Испания |  Почивки - Коста дел Сол |  Last minute оферти - Испания |  Last minute оферти - Коста дел Сол

Избрани оферти