Начало / Почивки / Почивки - Велинград

3 дни СПА почивка във Велинград

Номер на оферта

/

196084

Дати & цени

Цената включва

Цената е на човек в двойна стая и включва:
3 Нощувки със закуски и вечери в двойна стая

Ползване на външен и вътрешен басейн с минерална вода, джакузи с минерална вода,

фитнес, сауна, парна баня, релакс зона, интернет, паркинг, зала за деца, застраховка
Едно дете до 12 г. – безплатно настаняване
Детска анимация през уикендите и Период 2

1 СПА процедура на помещение на ден за Период 1, по избор от:ароматна вана, апаратен

масаж на корем, лимфодренаж на долни крайници, светотерапия или биоскенер; СПА

процедурите не са валидни за Период 2, дори да е ползвана отстъпка за ранни записвания.

Програма на пътуването

Балнеологичният 4-звезден комплекс СПА Клуб Бор във Велинград се намира в боров парк в близост до центъра на града и е първият хотел в България, сертифициран от Европейската СПА асоциация.

Хотелът е изграден в стила на древните римски бани и разполага със 140 луксозни стаи и студиа, които са боядисани в атрактивни цветове и имат елегантен дизайн и спокойна атмосфера. Всяка стая е снабдена с топла минерална вода.

СПА клуб Бор предлага и множество заведения, включително автентична механа и различни барове, както и добре оборудвани конферентни зали - голяма зала с капацитет до 100 души и по-малка с капацитет от 40 души.

Хотелът предлага разнообразие от плувни басейни - има топъл закрит плувен басейн с дължина 20 метра, открит плувен басейн и вътрешен хидромасажен басейн с минерална вода от Чепинската котловина.

За нашите гости това е любимата част на Велинград, според независими отзиви.

Това място за настаняване има едно от най-добре оценените местоположения във Велинград! В сравнение с други места за настаняване в този район, гостите са доволни от това местоположение.

Допълнителна информация

Туристически данък в размер на 1,31 лв. на ден за всеки гост – задължително доплащане ? Второ дете до 6 г. в апартамент – безплатно. ? Второ дете от 6 до 12 год. настанено в апартамент с двама пълноплащащи доплаща – 21 лв. / ден / закуска и вечеря ? Трети възрастен в апартамент доплаща 37 лв. / ден / закуска и вечеря ? Доплащане за апартамент – 35 лв. на ден за помещение и доплащане за гостите, според настаняването им. ? По офертата не се предлага отстъпка при единично настаняване.

Тагове

Оферти - България |  Оферти - Велинград |  Почивки - България |  Почивки - Велинград |  Спа почивка 2024 - България |  Спа почивка 2024 - Велинград

Избрани оферти