Начало / Почивки / Почивки - Пунта Кана

3-ти март в Доминикана – шепот на палми и латино ритми

Номер на оферта

/

228243

Дати & цени

Цената включва

Цената e на човек в евро и включва:
*Самолетен билет Мадрид – Пунта Кана – Мадрид;
*Летищни такси за полета Мадрид – Пунта Кана – Мадрид : 160 евро (Към 01/11/2018 );
*7 нощувки на база All Inclusive в избрания от Вас хотел в Пунта Кана;
*Трансфери летище – хотел – летище в Пунта Кана;
*Такса за влизане в Доминиканската Република -10 USD;
*Представител на място на български език;
*Медицинска застраховка за престоя в Доминикана;
*Водач на български език (при група от минимум 20 души).

Цената не включва:
*Самолетен билет София - Мадрид – София - около 200 евро**;
*1 нощувки на база закуска в Мадрид - Senator Barajas 4* или подобен, ако ако полетно разписание налага такива;
*Трансфери аерогара – хотел – аерогара в Мадрид - 45 евро;
*Такса за напускане на Доминиканската Република – 20 USD;
*Евентуални горивни такси*** (обявяват се от чартърната компания 30 дни преди датата на полета);
*Допълнителни екскурзии по желание по програмата (заявяват се и се заплащат от България при резервация) т;
*Входните билети за туристическите обекти, музеи, използването на обществен превоз, други разходи от личен характер невключени в цената.
*Допълнителна медицинска застраховка, с лимит 10 000 евро, за целия период на пътуването;
*Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора, съгласно условията на ЗД „Евроинс“ АД.

Програма на пътуването

Цена на човек в евро за ранни записвания до 30.11.2018г.

Когато зимата у нас е в разгара си Ви каним на едно екзотично пътуване до Карибите! Неподправена екзотика, която гали всички сетива, необуздана природа, зеленина и безкрайни плажове със ситен бял пясък! Едно райско място на Карибските острови е Доминикана.
Когато през далечната 1492 година Христофор Колумб стъпва на този бряг, очарован от красотите му го нарича „най-приказната земя под небесата“. Безкрайни плажове, гледащи или към безбрежния океан или към тъмносините води на Карибско море, интересни и усмихнати хора, които въпреки нелекия си живот, си подсвиркват рано сутрин в някой от местните ритми или просто танцуват меренге. Топъл и влажен въздух, изненадващи и краткотрайни дъждове, ярко зелена растителност, игуани и други екзотични животинчета. Градините около хотелите изглеждат като гигантски оранжерии за холандски цветя. изпъстрени с екзотична разстителност.

И така, ако сте любители на топлия тропически климат, девствената природа, предизвикателствата, страстните латино ритми и сте почитатели на All inclusive почивките Ви каним с нас в Доминикана!

ПРОГРАМА:

10 дни/8 нощувки
Самолетна програма с гарантирани стаи и водач на български език

1-ви ден: СофияМадрид
Събиране на групата в 05:00 часа на терминал 2 на летище София. Излитане за Мадрид в 07:00 часа с редовен полет на авиокомпания Ryanair. Кацане на летище Барахас в Мадрид в 09:50 ч., трансфер и настаняване в хотела. При събиране на достъчно желаещи може да се направи обиколка на Мадрид с местен екскурзовод. Нощувка

2-ри ден: Мадрид – Пунта Кана
Закуска. Освобождаване на хотела и трансфер до летище Барахас. Полет с директен чартърен полет от летище Мадрид с авиокомпанията на нашите партньори Evelop в 13:30ч. /3 часа по-рано е чекирането/. Кацане в Пунта Кана, Доминиканска република в 17:20ч. местно време. Посрещане на български език от представител на фирмата партньор. Трансфер и настаняване в хотел Now Larimar Punta Cana 5*. Вечеря. Нощувка.

Пунта-Кана е най-големият курортен регион в източната част на Домниканската република. Разположен е на 420 000 м2, където освен плажовете се намира и град Пунта Кана. изток граничи с Атлантическия океан. На север граничи с плажовете Баваро и Ел Кортечито По крайбрежието са разположени естествени плажове – любими места за къпане. От най-южния плаж Кабо Енгано до най-северния Макао по протежението на 50 км бреговата линия са построени десетки луксозни комплекси, които предлагат най-високо качство на туристическите услуги. Едни от най-хубавите плажове са Кабеса де Торо, Баваро, Ел Кортесио и Арена Горда. На всеки един от тях има дайвинг центрове, от които може да се наеме пълно оборудване за гмуркане, клубове за различни водни спортове и атракции. Кораловият риф на Пунта Кана с дължина около 35 километра е най-дългият риф в Доминикана предлагащ съвършено спокойни „басейни“ около брега.
Освен отдих на плажа в Пунта Кана ще откриете възможност за още много занимания. Тук са изградени няколко професионални голф-центъра, съществуват прекрасни условия за езда и за практикуване на всички водни спортове. Нощният живот на курорта е пленителен. Извън хотелите има няколко дискотеки, които дават възможност на туристите да общуват непосредствено с местните жители. Към забележителностите на Пунта Кана е и водния парк Манати, където можете да наблюдавате делфини и морски лъвове.
Времето в Пунта Кана се отличва със завидно постоянство – средната температура на въздуха не надвишава 26°C. В най-горещия сезон – от април до ноември, температурата може да стигне до 32°C. Тук падат много малко дъждове.

3-ти ден: Пунта Кана
Закуска. Свободно време за плаж, разходка, пазаруване. Възможност за допълнителна екскурзия – Supreme Safari. Тази екскурзия ще ни потопи в сърцевината на Република Доминикана, пътувайки с нашите камиони тип сафари, безопасни и комфортни под ритмите на музиката ще можем да видим малки градчета и селца и живота на местните Доминиканци. Ще пояздим, ще видим плантации със захарна трастика, кафе и какао и ще пием по една чаша натурално кафе и какао. Ще видим производството на Мама Хуана, а какво е това, ще ни разкаже местния гид. Ще посетим главния град за областта Игуей с неговата голяма католическа катедрала, ще видим местния пазар и ще имаме време да разгледаме сувенирите, които се предлагат. Обядът е в планината с типични доминикански ястия в малък, хубав ресторант, а на долния етаж има магазин с прекрасни сувенири. Отправяме се към плаж Макао, където ще е нашата последна спирка. На този плаж се събират сърфисти и е един от девствените плажове в Доминикана. Ще има време за плуване и гмуркане сред вълните.
Времетраене: Цял ден. Включва: Обяд с включени национални напитки. Цена: 77 евро
Вечеря. Нощувка.

4-ти ден: Пунта Кана
Закуска. Свободно време за плаж, разходка, пазаруване. Възможност за допълнителна екскурзия до Остров Саона. Този остров ще ви изуми с невероятното съчетание на най-красивия плаж в Доминикана с преливащите се синьо-зелени нюанси на кристалното Карибско море. Остров Саона е част от Източния Национален парк – Природен Резерват с типична флора и фауна. Приключението започва с моторна лодка, която ще ни даде възможност да разгледаме крайбрежието, ще имаме 20 минути за шнорхелинг и 40 минути да плуваме в кристалните води на естествен басейн оформен в Карибско море, наблюдавайки изумителните риби „Морски звезди“. Когато пристигнем на острова ще имаме време за плаж и снимки потопени в Карибската екзотика. Обяда ще бъде сервиран на тип шведска маса покрита с палмови листа. Връщането с катамарана е едно от най-прекрасните изживявания наситено с ритмите на Меренге, Салса и Бачата с коктейли Куба Либре в ръка.
Времетраене: Цял ден. Включва: Включени храна и напитки. Цена: 79 евро
Вечеря. Нощувка.

5-ти ден: Пунта Кана
Закуска. Свободно време за плаж, разходка, пазаруване. Възможност за допълнителна екскурзия до Ел Фиестон – Остров Каталина. Отплаваме с катамаран към остров Каталина, където ще имаме включени дейности като: banana boat, mega wind, креолски риболов и шнорхелинг и танци. Ще видим представяне на типичния техен доминикански карнавал, наслаждавайки се на доминикански обяд. Ще се насладим на обиколка из Алтос де Чавон, реплика на средновековен стил съчетан с уникални пейзажи. И най-вече ще плуваме из кристалните води на Карибско море.
Времетраене: Цял ден. Включва: Обяд с включени национални напитки. Цена: 95 евро
Вечеря. Нощувка.

6-ти ден: Пунта Кана
Закуска. Свободно време за плаж, разходка, пазаруване. Възможност за допълнителна екскурзия до Санто Доминго. Ще се насочим към столицата на Република Доминикана и ще преоткрием първият град в новия свят, разхождайки се по булевард Малекон (най-оживената градска зона, която се простира по брега на Карибско море и е най-предпочитаното място от местните жители). Ще се насладим на съвременни паметници на културата като Галерията на Модерното изкуство, Националния театър, Президентския дворец. Също така ще посетим Алказар де Колон от колониалния район, за да опознаем как са живяли испанските конкистадори и да видим първата катедрала на Америките.
Времетраене: Цял ден. Включва: Обяд с включени национални напитки. Цена: 82 евро
Вечеря. Нощувка.

7-ми ден: Пунта Кана
Закуска. Свободно време за плаж, разходка, пазаруване. Възможност за допълнителна екскурзия Плуване с делфини.Отпътуване с организиран транспорт от хотела към бреговете, където в естествена среда в океана, делфините ще ви посрещнат. Това е една възможност да плувате с делфин в Пунта Кана, той ще ви целува, прегръща, ръкопляска, танцува и ще ви покаже всички свои акробатики и това несъмнено ще бъде едно невероятно и запомнящо се преживяване.
Времетраене: около 6 часа. Включва: транспорт, директен контакт с делфините и плуване с тях. Цена: 133 евро
Вечеря. Нощувка.

8-ми ден: Пунта Кана
Закуска. Свободно време за плаж, разходка, пазаруване. Възможност за допълнителна екскурзии през деня. Вечерта - Дискотека Coco Bongo.Добре дошли в световно известната дискотека Коко Бонго. Шоуто, което ще наблюдаваме с професионални танцьори, акробати и игра с публиката е незабравимо изживяване. Дискотеката е на три нива и шоуто, което ще видим съчетава кино, театър, музика, дискотека, видео, акробати, актьори, модерна техника и изненади за публиката. Шоу тип Бродуей или Лас Вегас.
Времетраене: около 5 часа (от 22:00 ч. до 03:00 ч.). Включва: транспорт от и до хотела; гривна вход за дискотеката. Цена: 60 евро
Вечеря. Нощувка.

9-ти ден: Пунта Кана – Мадрид
Освобождаване на хотела. Трансфер до летище Пунта Кана за директен чартърен полет за Мадрид в 18:50 ч. Нощен полет.

10-ти ден: Мадрид
Пристигане в Мадрид в 08:00ч. пребазиране за редовен полет на Bulgaria air/Iberia Мадрид-София
в 14:20 часа. Кацане на летище София, терминал 2 в 18:40 часа.

Почивка в хотел Now Larimar 5*Sup

Разположение:
Хотелът e разположен в района на плажа Баваро, предлага казино, кинопрожекции на плажа и 7 ресторанта. Намира се на 14 км от международно летище Пунта Кана. На ваше разположение са 5 плувни басейна и стаи за гости с интериор в карибски стил.

В стаите:
Всяка стая в Now Larimar Punta Cana включва мебелирана самостоятелна тераса или балкон. Удобствата в стаите включват минибар и телевизор с плосък екран. Стаите се отличават със светли нюанси и флорални мотиви.

На територията на хотела:
Предлагат се съоръжения за водни спортове, включително за ветроходство, уиндсърф и каране на каяк. На разположение на гостите има различни игрища, включително за баскетбол и плажен волейбол. В Punta Cana Now Larimar се провеждат ежедневни занимания по танци и испански език.

Хранене:
All inclusive
Кафене Carnival International Caf? предлага непринудена обстановка и места за хранене на открито.
В италианския ресторант Capers се сервират гурме ястия от а-ла-карт меню.
В Barefoot Grill пък гостите могат да хапнат хамбургер или хот-дог на плажа.

Тагове

Оферти - Доминикана |  Оферти - Пунта Кана |  Почивки - Доминикана |  Почивки - Пунта Кана |  3 Март 2024 - Доминикана |  3 Март 2024 - Пунта Кана

Избрани оферти