Начало / Почивки / Почивки - Коста дел Сол

55+ Златна ИСПАНИЯ - КОСТА дел СОЛ - курорт Торемолинос-самолет, ПОТВЪРДЕНА!

Номер на оферта

/

197958

Дати & цени

Цената включва

Цените включват:

- самолетен билет с редовен полет на България Ер: София – Малага – София с включени летищни такси
- трансфер летище-хотел-летище
- 7 нощувки на база FB+ пълен пансион /закуска, обяд и вечеря/ и ? л вода и ? л вино на човек по време на храненията в хотел Royal Al Andaluz 4* или подобен
- полудневна обиколка на Малага с български екскурзовод
- обслужване на български език по време на престоя в Коста дел Сол
- медицинска застраховка за периода на пътуването с покритие 10 000 EUR със ЗД Mondial

Цената не включва

Цените не включват:

- допълнителни екскурзии, които се заявяват и заплащат в България
- лични разходи
- застраховка „Отмяна на пътуване”

Програма на пътуването

Почивки
55+ Златна ИСПАНИЯ - КОСТА дел СОЛ - курорт Торемолинос - самолетна почивка от София - ПОТВЪРДЕНА!


8 дни / 7 нощувки
Транспорт: самолет
Дати: 09.09; 16.09; 23.09; 30.09.2017
Цена: 1037 BGN

Програма на почивката:

1-ви ден.
СофияМалага. Излитане от летище София с директен полет на АК „България Ер”. Кацане на летище Малага. Посрещане от представителя в Малага. Трансфер и настаняване в хотел Royal al Andalus 4* или подобен. Вечеря. Нощувка.
2-ри ден.
Свободен ден. Закуска. Информационна среща за запознаване с региона, както и с допълнителните екскурзии. Обяд. Свободно време. Вечеря. Нощувка.
3-ти ден.
Гранада. Закуска. Свободно време. Обяд. Вечеря. Нощувка. По желание: еднодневна екскурзия до Гранада (65 евро / 127 лева на турист).
4-ти ден.
Гибралтар. Закуска. Свободно време. Обяд. Вечеря. Нощувка. По желание: допълнителна екскурзия до Гибралтар (50 евро / 98 лева на турист).
5-ти ден.
Севиля. Закуска. Свободно време. Обяд. Вечеря. Нощувка. По желание: еднодневна екскурзия до Севиля (59 евро / 115 лева на турист).
6-ти ден.
Танжер. Закуска. Свободно време. Обяд. Вечеря. Нощувка. По желание: еднодневна екскурзия до Танжер (82 евро / 160 лева на турист).
7-ми ден.
Кордоба. Закуска. Свободно време. Обяд. Вечеря. Нощувка. По желание: еднодневна екскурзия до Кордоба (67 евро / 131 лева на турист).
8-ми ден.
МалагаСофия. Закуска. Свободно време. Обяд. Напускане на хотела. Трансфер до Малага. Панорамна обиколка на града, разглеждане отвън крепостта Гибралфаро, Катедралата и Къщата на Пикасо. Свободно време в Стария град. Трансфер до летище Малага. Обратен полет до София.
Дати и цени на човек в двойна стая:

09.09.2017 - 1115 лв
16.09.2017 - 1096 лв
23.09.2017 - 1066 лв
30.09.2017 - 1037 лв


Допълнителни екскурзии, които се заявяват и заплащат в България:

Специална пакетна цена при записване на 3 екскурзии: Гранада, Севиля и Гибралтар – 161 евро/315 лв на записан турист.

Гранада – 65 евро / 127 лева на турист.

Сутринта - отпътуване от хотела. Пристигане в Гранада. Панорамна обиколка на града: квартал Албайсин, мястото на Св. Христофор. Свободно време за самостоятелна разходка. В определен от екскурзовода час се стига с автобус до внушителния дворец Алхамбра. Посещават се “залата на двете сестри” и знаменития “двор на лъвовете”, които ни пренасят в 14 – ти век, Двореца на Карл V и градините на Хенералифе – лятната резиденция на древните испански крале с много фонтани. Оттук се открива прекрасна гледка към града и Сиера Невада. Свободно време в Гранада за сам.посещение на Катдралата или Кралската гробница на Католическите крале.Възможност за обяд в район с множество ресторанти с типична кухня (по желание). Отпътуване от Гранада. Връщане в хотела. В цената е вкл.: преводач и водач на български език, транспорт, местен екскурзовод, вход в Алхамбра.
Севиля – 59 евро / 115 лева на турист.

Сутринта - отпътуване от хотела. Пристигане в четвъртия по големина град в Испания и столица на област АндалусияСевиля, разположен край бреговете на река Гуадалкивир. Панорамна обиколка с автобус – постройките на Испано-Американската изложба от 1929 г., красивите мостове Аламио и Баркета, Булеварда на палмите, Испанския площад, паркът Мария Луиза. Следва пешеходна обиколка с посещение на известния квартал Санта Круз, забележителната Катедрала с прочутата камбанария Хиралда, свободно време при двореца Алказар на Испанския площад с красивия фонтан – сцена за много улични музиканти и актьори. Свободно време за обяд в типичен испански ресторант с традиционна кухня (по желание). Отпътуване от Севиля. Връщане в хотела. В цената е вкл.: преводач и водач на български език, транспорт, местен екскурзовод, вход в Катедралата в Севиля.
Танжер – 82 евро / 160 лева на турист.

Отпътуване от хотела рано сутринта в посока Тарифа, откъдето с ферибот се пресича Гибралтарският проток. Пристигане в Танжер, Мароко и обиколка в околностите на града с автобус и местен екскурзовод. Пешеходна разходка из най-интересните места в стария град - казбата, медината, Зоко и др. Обяд в традиционен местен ресторант с програма, където ще Ви предложат типични за местната кухня блюда: харира, кус-кус, кефта, моруна, чай и сладкиши. Ще имате възможност да посетите традиционен базар, където ще Ви разкажат за технологията на правене на килими (традиционен за мароканците занаят). Свободно време за покупки на сувенири. Отпътуване към пристанището. Връщане в Тарифа с ферибот и с автобус до Коста дел Сол. Връщане в хотела. *За тази екскурзия е необходим международен паспорт. В цената е вкл.: преводач и водач на български език, транспорт, билет за ферибота, местен екскурзовод, обяд в традиционен марокански ресторант /без напитки/.
Кордоба – 67 евро / 131 лева на турист.

Кордоба е място, където съжителстват мюсюлманска, еврейска и християнска култури. Градът е известен с архитектурата си от времето, когато е бил столица на Кордовския халифат и е заемал почти целия Иберийски полуостров. Сутринта - отпътуване от хотела. По време на пътуването, екскурзоводът ще Ви разкаже за селищата по маршрута и ще се насладите на забележителни андалусийски пейзажи. След пристигане в града – среща с местен екскурзовод, който Ви придружава по време на обиколката. Посещение на старата част на града, включена в световното наследство на ЮНЕСКО, известната джамия Мескита, превърната по-късно в катедрала - едно невероятно съчетание на стилове и религии. Разходката продължава с разглеждане на Синагогата, еврейския квартал, римския мост над р. Гуадалкивир. Свободно време за обяд (по желание).Връщане в хотела. В цената е вкл.: преводач и водач на български език, транспорт, местен екскурзовод, вход в Катедралата в Кордоба.
Гибралтар – 50 евро/98 лева на турист.

Гибралтар е независима територия на Обединеното Кралство - мечтана земя от всички империи в историята, поради стратегическото си положение и възможността да контролира единствения вход за Средиземноморието. След пристигането в Гибралтар-среща с местен екскурзовод, след която ще можете да се възхитите на прекрасната гледка на Гибралтарския Проток, а при хубаво време и на Мароко. Посещение на Пещерата Сан Мигел с вкл.входен билет, където могат да се видят известните маймуни берберски макак, произхождащи от Северна Африка. Свободно време за пазаруване и обяд. Връщане в хотела. В цената е вкл.: преводач и водач на български език, транспорт, вход за пещерата Сан Мигел.
Забележка:

Разпределението на допълнителните екскурзии по дни в програмата е примерно.
Точните дни на провеждане на екскурзиите ще бъдат предоставени седмица преди отпътуване
Заявяването и заплащането на допълнителните екскурзии се извършва в България до 30 дни преди отпътуване!
При заявяване на доп. екскурзии обядът за съответния ден се предоставя като сух пакет.
Възможна е промяна на часовете на полетите от страна на авиокомпанията.
Минимален брой туристи за осъществяване на допълнителните екскурзии – 30 човека. При недостатъчен брой записани, екскурзиите се провеждат на английски език.
Часове на полетите:

Събота – Събота:
СофияМалага 15:20 - 18:20
МалагаСофия 19:10 - 23:35
Условие за записване:

Без възрастови ограничения
Начин на плащане:

Депозит 500 лева при записване;
доплащане до 30 дни преди датата на отпътуване!
Необходими документи:

лична карта или международен паспорт с мин. валидност 6 месеца преди датата на екскурзията, за деца до 18 г. пътуващи с един или без родител, нотариална заверка от едния или двамата родители!
Допълнителна информация:

Пътуването е безвизово и без медицински изисквания за имунизации!
За пътуването до Танжер е необходим задграничен паспорт!
Програмата се провежда при минимум 40 записани туристи. В случай, че необходимият брой туристи не е събран и програмата няма да се осъществи, платилите туристи ще бъдат информирани 30 дни преди датата на отпътуване.
Royal Al Andalus 4*

Хотелът се намира сред тропическа градина на 300 м от широкия плаж Каруела, на 700 м от центъра на курорта Торемолинос, до автобусна спирка.
В хотела: ресторант, бар, рецепция – 24 часа, градина, тераса, звукоизолирани стаи, стая за съхранение на багаж, рум сервиз, пералня, чадъри и шезлонзи на басейна, наем на автомобили, бизнес зона, безжичен интернет – срещу заплащане
Стаи: климатик, мини бар, LCD телевизор, сателитна телевизия, сейф, баня, сешоар
Трети турист се настанява на нормално легло.
Спорт и развлечения: стая за игри, билярд, външен басейн, детски басейн, фитнес, дневна и вечерна анимация за деца и възрастни
Плаж: Цена за 1 чадър и 2 шезлонга на плажа Каруела - 5-8 евро в зависимост от сезона.
0051

Тагове

Оферти - Испания |  Оферти - Коста дел Сол |  Почивки - Испания |  Почивки - Коста дел Сол |  Златна възраст - 55 + - Испания |  Златна възраст - 55 + - Коста дел Сол

Избрани оферти