Начало / Почивки / Почивки - Ситония

6-ТИ СЕПТЕМВРИ В Х-Л VILLAGE MARE 4*- СИТОНИЯ

Номер на оферта

/

227085

Дати & цени

Цената включва

3 нощувки
база изхранване на All incl.

Цената не включва

транспорт
медицинска застраховка
курортна такса / плаща се на място в хотела /

Програма на пътуването

Village Mare е ол инклузив комплекс, разположен само на 100 метра от пясъчния плаж в Метаморфоси, Халкидики. Гостите ще се насладят на 3 басейна и гръцки бюфет-ресторант. Комплексът предоставя помещения за настаняване с балкон с гледка към залива Торонеос или градината.
Всички видове помещения за настаняване във Village Mare разполагат с кът за сядане с телевизор със сателитни канали. Удобствата включват климатик, електрическа кана и сешоар. В някои помещения за настаняване има кухненски бокс с удобства за готвене. Срещу допълнително заплащане може да се ползва сейф.
Закуска на шведска маса се сервира в трапезарията с гледка към басейна. Обядът и вечерята включват салати, гръцки ястия и местни вина. Напитки и кафе се предлагат в бара край басейна и в основния бар на закрито.
В комплекса има също зала за игри с маси за тенис и билярд. Сред допълнителните удобства на място е и минимаркет за стоки от ежедневна необходимост.
Центърът на село Метаморфоси, с различни ресторанти, магазини и кафенета, се намира на 2 километра. Оживеното село Никити е на 6,5 километра. Персоналът на денонощната рецепция може да уреди автомобили под наем.

06.09.2018 - 09.09.2018

Пакет 3 нощ на All incl. :

Пакетна цена на човек в Eco Room - 250 евро

Пакетна цена на човек в Double Room - 258 евро

Пакетна цена на човек в Superior Double Room - 277 евро

Пакетна цена на човек в Superior Double Room - 284 евро

Тагове

Оферти - Гърция |  Оферти - Ситония |  Почивки - Гърция |  Почивки - Ситония |  6 септември 2023 - Гърция |  6 септември 2023 - Ситония

Избрани оферти