Начало / Почивки / Почивки - Троян

8-ми Декември в ХОТЕЛ „ШАТО МОНТАН „3* Троян

Номер на оферта

/

206876

Дати & цени

Цената включва

Вариант 1: 2 нощувки с 2 закуски в двойна стая „ Де лукс”,1 вечеря по тристепенно меню без напитки в ресторанта на хотела, 1 празнична вечеря по четиристепенно меню с включени напитки в ресторанта на хотела на 08.12.2017г и DJ парти за 107.00 лв на човек!


Вариант 2 :3 нощувки с 3 закуски в двойна стая „ Де лукс”,2 вечеря по тристепенно меню без напитки в ресторанта на хотела,1 празнична вечеря по четиристепенно меню с включени напитки в ресторанта на хотела на 08.12.2017г и DJ парти за 147.00 лв на човек!

Програма на пътуването

Атмосферата в двойната стая де лукс на хотел „Шато Монтан“ предразполага към почивка и покой. Класическите, масивни мебели от дърво, меките материи, цветовете, които напомнят за гора и пастелните им, нежни тонове – акцент в интериора са удобството и луксът.


Стаите са обзаведени със спалня за двама или с две единични легла, кът за отдих с кресла, телевизор с кабелна телевизия, минибар и телефон. Имате безжичен интернет и климатик. Баните са с душ кабини, подготвени за всеки гост с хавлии, кърпи и необходимата козметика.

Допълнителна информация

Безплатно ползване на ; ВЪТРЕШЕН БАСЕЙН, паркинг, интернет, фитнес, сауна 10 % отстъпка от цени масажи Възрастен, настанен на допълнително легло в двойна стая, заплаща 90 лв*, 110 лв **

Тагове

Оферти - България |  Оферти - Троян |  Почивки - България |  Почивки - Троян |  8 декември - оферти - България |  8 декември - оферти - Троян

Избрани оферти