Начало / Почивки / Почивки - Боровец

8-ми декември в х-л Самоков 4* - Боровец

Номер на оферта

/

207852

Дати & цени

Програма на пътуването

8-ми декември в х-л Самоков 4* - Боровец

Хотел Самоков се намира в центъра на Боровец. Близо е до София и има редовен транспорт от повечето големи градове. Хотелът е разположен в курортът с една от най – красивите природни гледки и чист въздух. Това е причина да се посещава от много туристи, както възрастни, така и млади. Идеален е за празнуване на 8 декември в Боровец.
Хотелът е разположен на единадесет етажа в алпийски стил, около него има борова гора , а персоналът и обслужването са на ниво. От хотела лесно се стига до всички кътчета на Рила и до всички писти. На разпoложение на гостите е ски училище с професионални инструктори и ски гардероб с модерна екипировка. Възможности за каране на ски, на ски писти с различна степен на трудност. Ако решите да прекарате празника тук, би било невероятно приключение. Много млади хора посещават курорта и този хотел, не само заради красотата и уюта, а и заради невероятната атмосфера на 8 декември в Боровец.
Голям брой туристи са привлечени и от големият уникален Спа център на хотел Самоков, който предлага разнообразни възможности: фитнес зала, закрит плувен басейн , боулинг, билярд, тенис на маса, терапии и масажи – цялостен, класически, аромотерапия, терапия с топли камъни, перлена вана, джакузи, хидромасажна вана, солариум, парна баня, финландска сауна, аромасауна и много други. Всички тези процедури са на много високо ниво и ако решите да почивате или празнувате в хотела, бихте останали много доволни.

собствен транспорт !

07.12.2017 - 10.12.2017

Пакет 2 нощувки !

Пакетна цена на човек в Двойна стая: 108 лева
Пакетна цена на човек в Единична стая: 130 лева

Пакет 3 нощувки !

Пакетна цена на човек в Двойна стая: 135 лева
Пакетна цена на човек в Единична стая: 170 лева


Цената е на човек и включва:

съответният брой нощувки със закуски
1 Празнична вечеря с DJ парти
ползване на басейн, паркинг

Всички туристически програми и цени , публикувани от фирмата в интернетното пространство са с информационна и рекламна цел. Съгласно чл. 28, ал. 1 от ЗТ достоверна и окончателна цена се счита тази цена , която е предоставена в офиса на София Луксъри Травел ООД ,в деня на сключване на потребителски договор за конкретна резервация или организирано пътуване.

Тагове

Оферти - България |  Оферти - Боровец |  Почивки - България |  Почивки - Боровец |  8 декември - оферти - България |  8 декември - оферти - Боровец

Избрани оферти