Начало / Почивки / Почивки - Айвалък

Айвалък дневно пътуване 7 All , h."Musho"4****

Номер на оферта

/

220551

Дати & цени

Цената включва

Цената включва:

Транспорт по маршрута с лицензиран автобус;
7 нощувки на база All Inclusive в хотел MUSHO 4* - Айвалък;
Всички курортни такси;
Безплатно ползване на чадър и шезлонг на плажа;
БОНУС! Посещение на Одрин;
БОНУС! Обзорна обиколка на Айвалък с местен екскурзовод с посещение на автентичен турски пазар, остров Джунда и Шейтан Софрасъ;
БОНУС! Обзорна обиколка на Чанаккале с местен екскурзовод с посещение на военоморския музей, Часовниковата кула и величествения Троянски кон, подарък на града от холивудската екранизация;
Екскурзоводско обслужване по маршрута и представител на Версо Травъл по време на престоя;
Медицинска застраховка с покритие 5000 евро към ЗАД Армеец за лица до 69 г.

Цената не включва

Цената не включва:

Разходи от личен характер;
Медицинска застраховка с покритие 5000 евро към ЗАД Армеец за лица от 69 до 79 г. - 1.50 лв. на човек на ден;
Възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от ЗТ, покриваща разходите за анулиране на пътуването поради здравословни причини на пътуващия и негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора. В зависимост от възрастта на туриста, стойността на застраховката е между 3% и 8% начислени върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.
Лични разходи и входни такси.
Условия за плащане:

Програма на пътуването

ПРОМОЦИОНАЛНИ ЦЕНИ НА РАННО ЗАПИСВАНЕ ДО 30.03.2018 г.

2-ри и 23-ти юни 2018 г., 8 дни/ 7 нощувки на база All inclusive/всичко включено/

02.06-09.06.2018 7
1 възр. в двойна стая 489 лв.
Двойна стая 978 лв.
Eдинична стая 663 лв.
2 възр. + 1 дете (3-5.99) 1 098 лв.
2 възр. + 1 дете (6-11.99) 1 272 лв.
2 възр. + 2 деца (3-5.99)(6-11.99) 1 392 лв.
2 възр. + 2 деца (3-11.99)(6-11.99) 1 565 лв.
23.06-30.06.2018 7
1 възр. в двойна стая 489 лв.
Двойна стая 978 лв.
Eдинична стая 663 лв.
2 възр. + 1 дете (3-5.99) 1 098 лв.
2 възр. + 1 дете (6-11.99) 1 272 лв.
2 възр. + 2 деца (3-5.99)(6-11.99) 1 392 лв.
2 възр. + 2 деца (3-11.99)(6-11.99) 1 565 лв.

Депозит - 100 лв. на човек
Доплащане - до 14 дни преди настаняване
Забележка:

Програмата се провежда при минимум 30 записани туристи.
Туроператорът си запазва правото да променя последователността на изпълнение на мероприятията по програмата.
ПРОГРАМА:

Ден 1 - 02.06 / 23.06
Отпътуване в 5:00 ч. от София, от автогара "Сердика / бивш Трафик Маркет между Централна Гара и Централна Автогара София", около 07:00 ч. от Пловдив, хотел “Санкт Петербург”, около 08:30 ч – Газпром Димитровград.
Преминаване на граница през ГКПП Капитан Андреево - Капъкуле.
Посещение на Одрин. Възможност за посещение на джамията Селимиe - шедьовъра на архитект Мимар Синан, най-посещаваната забележителност в града с красивите си мраморни резби, керамични мозайки и най-високите минарета в страната - 72м. Архитектурният шедьовър може да се похвали с 1000 прозорци, един от които - зазидан заради вярването, че 999 е магическо число. Свободно време за разходка и пазар. На Закрития пазар, друг символ на града, можете да опитате изкушаващите турски баклави и прочутия специалитет на Одрин - таваджигер, приготвен по специална рецепта.
Преминаване с ферибот през протока Дарданели, който свързва Мраморно и Егейско море. Бреговете му докосват и двата континента - Европа и Азия. Редовно между двата бряга плават фериботи, а в марината акостират луксозни яхти, преминаващи през протока.
Настаняване в невероятния хотел MUSHO 4*.
Нощувка.

Ден 2 до Ден 6
От втория до шестия ден ще имате възможност да се насладите на хубавия плаж, вкусната турска кухня и комфорта, който предлага хотел Мушо. За тези от Вас, които желаят да се докоснат до културата на страната, турските ни партньори ще предложат набор от интересни полудневни и целодневни екскурзии, които да разнообразят престоя Ви. Всички екскурзии са срещу допълнително заплащане, като повече информация можете да получите в нашия офис или по имейл.
Нощувка.

Ден 7
Закуска.
БОНУС! Туристическа програма в Айвалък с местен екскурзовод на български език.
Фотопауза на Seytan Sofrasi / Трапезата на Дявола - природен феномен - издигнато плато, от което се разкрива изключителна панорама.
От това място имате възможност да се насладите на неповторимата гледка с чаша ароматно турско кафе и да видите природното образувание, наречено "Стъпката" : мястото, на което местните хора разказват, че стъпил Дяволът, а Земята е хлътнала под крака му, за да образува езерце.
Отпътуване към остров Джунда който е най-големия от множеството островчета пръснати в залива на Айвалък - с площ от 23 кв.м. и от чийто бряг се вижда гръцкия о. Лесбос. На остров Джунда живеят между 4000 и 5000 човека. Курортния град на брега на острова - Алибей - през деня е посещаван от множество организирани групи с екскурзоводи от Айвалък и намиращите са на близо гръцки острови. Голяма част от територията на Алибей е заета от ресторанти и сладкарници предлагащи прекрасна панорамна гледка към морето и близките острови, и автентична турска или гръцка кухня.
Свободно време за разходка и посещение на местния пазар / обиколката е съобразена с пазарния ден /, за да усетите автентичната обстановка и удоволстието от най-важното за турците удоволствие - пазарлъка.
Завръщане в хотела.
Свободно време.
Вечеря.

Ден 8 - 09.06/30.06
Закуска.
Отпътуване за България.
БОНУС! Посещение на Чанаккале и туристическа програма с местен екскурзовод. Това е един от най-европейски изглеждащите градове в Турция. Градът е поле на една от най-известните битки от Първата световна война от 1915 г. Тогава под пълководството на Мустафа Кемал Ататюрк градът печели прозвището "Непревземаемият". Програмата започва с посещение на крепостта Чименлик и военноморския музей (без включена входна такса - около 6-7 турски лири). Посещение на Aynali чарши, който се намира в центъра на града.
Отпътуване за България
Завръщане в София вечерта.

Местоположение:
Хотел Musho 4* е разположен в местността Саръмсаклъ на плажа на турския курорт Айвалък. Хотела се намира на 47 км. от летище Balikesir Koca Seyit и на 187 км. от летище Adnan Menderes в Измир.

Описание на хотела:
Хотел Musho 4* отваря врати през 2016 г. и от тогава се превръща в символ на модерността сред крайбрежните хотели на курорта Айвалък. Благодарение на това, че в непосредствена близост до него се намират центърът на Айвалък и остров Джунда, а два от най-големите турски градове Измир и Истанбул не са много далеч от айвалъшкото крайбрежие, през горещите летни месеци хотел Musho е предпочитано място за почивка. Освен доброто си местоположение хотелът може да предложи на своите гости открит и закрит басейн, пясъчен плаж, спа център с турска баня и масажи, кафене, бар до басейна, снек ресторант, основен ресторант и безплатен интернет на територията на целия хотел.

Описание на стаите:
На територията на хотела се помещават 164 стаи всяка, от които е оборудвана с: климатик, телевизор, телефон, баня с душ/вана, сешоар, минибар, и френски балкон.

Видове стаи:

Стандартни стаи (26 m2) - Удобно разположени така че настанените в тях да имат бърз и лесен достъп до общите части на хотела, стаите предлагат прекрасна гледка или към морето, или към парка, и са оборудвани още с: 1 двойно легло, 1 единично легло, душ кабина, сателитна телевизия, мокет, огледало и безплатен сейф.
Фамилни стаи (40 m2) - Просторни и уютни с изглед море или парк, стаите са отличен избор за настаняване на цели семейства. Състоят се от две помещения и са оборудвани с: 1 двойно легло, 3 единични легла, душ кабина, сателитна телевизия, мокет, огледало и безплатен сейф.
Ресторант и заведения:
Просторният основен ресторант на хотела е стилно обзаведен и предлага на своите посетители съчетание от вкусна храна на шведска маса с типични ориенталски ястия, местни алкохолни и безалкохолни напитки и приятна атмосфера.
А наслаждавайки се на своята почивка около басейна туристите могат да отскочат за освежаващо питие или бърза следобедна закуска в снек бара на хотела.

Басейн:
Хотелът разполага с басейн, където чадърите и шезлонгите са безплатни.

СПА център:
СПА центърът на хотела предлага вътрешен басейн, сауна, турска баня и стая за масаж където гостите на хотела могат да се отдадат на различни лечебни процедури.

Плаж:
Пясъчен с безплатни чадъри и шезлонги.

Тагове

Оферти - Турция |  Оферти - Айвалък |  Почивки - Турция |  Почивки - Айвалък |  Лято в чужбина - Турция |  Лято в чужбина - Айвалък

Избрани оферти