Начало / Почивки / Почивки - Будва

Автобусни почивки в Черна гора - хотел в БУДВА, 5 нощувки

Номер на оферта

/

219817

Дати & цени

Цената включва

29.05.2018: 495 лв.
19.09.2018: 495 лв.
02.10.2018: 485 лв.

ПАКЕТНАТА ЦЕНА е на човек в двойна стая и ВКЛЮЧВА:

Транспорт с туристически автобус;
5 нощувки със закуски и вечери в хотел "Словенска плажа" *** (или подобен) на Будванската ривиера (първата вечеря е сух пакет);
Пешеходна разходка в историческата част на Будва;
Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 5 000 EUR на застрахователна компания "Армеец";
Водач екскурзовод от България.

Цената не включва

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

Полудневна екскурзия до Цетине (с включена входна такса за старата столица), на турист при минимум 20 туристи: 35 лв
Целодневна екскурзия до Дубровник (вкл. пешеходна разходка с местен екскурзовод в историческия център), на турист при минимум 20 туристи: 48 лв
Полудневна екскурзия до Которския залив (с включена входна такса за старата част на Котор), на турист при минимум 20 туристи: 37 лв
Застраховка "Отмяна на пътуване" - възстановява заплатената сумата при невъзможност за пътуване по здравословни причини според условията на застрахователя. Заявява се САМО по време на резервация.

Входни такси за музеи и обекти, посещавани по желание

Програма на пътуването

ПОЧИВКА В БУДВА, ЧЕРНА ГОРА - 5 нощувки
с възможност за целодневна екскурзия до ДУБРОВНИК

Предизвикателство и вълнение, приключение и любов,
комбинация от несъвместимото и невероятното, но тя наистина съществува – в сърцето на Средиземноморието, една от последните неразкрити тайни, страната, чиито духовни и природни дадености отказват да се поместят в каквито и да е рамки – Черна гора ви очаква!


КОМПЛЕКС „СЛОВЕНСКА ПЛАЖА”

Настаняването е в хотел категория 3* - „Словенска плажа” *** в Будва/Бечичи.
Всяка стая е оборудвана с климатик, кабелна телевизия, хладилник. На разположение на гостите на комплекса са ресторанти, кафе-барове, басейн, сувенирни магазини, детска площадка, медицински услуги, безжичен интернет достъп.

Разположение: Хотелът е реновиран през 2012 г., намира се в курорта Будва и е разположен на 50 м от плажа и на 1,5 км от старата част на града.
Плаж: пясъчен/чакъл на 50 м от хотела, чадъри и шезлонги безплатно на зелените площи, платени на плажа.
Спорт: 2 басейна с морска вода, шезлонги и чадъри безплатно, тенис на маса, 14 тенис корта, игрища за футбол, баскетбол и волейбол, водни спортове.
Развлечения: Забавления за възрастни и деца, музика на живо в хотела.


ПРОГРАМА:

ДЕН 1

СофияБудва

670 km

Отпътуване от София в 6.00 ч. от площад "Александър Невски" по маршрут Ниш - Подгорица - Будва. Пристигане в района на Будва късно вечерта. Настаняване. Вечеря. Нощувка.
ДЕН 2

Будва

Закуска. Пешеходна разходка в стария град на Будва. Свободно време. Вечеря. Нощувка.
ДЕН 3

КоторПерастБудва

70 km

Закуска. Свободно време за плаж и разходка в Будва, или по желание полудневна екскурзия до Которския залив. Пешеходна обиколка в Котор – град, включен в списъка за световното културно наследство на ЮНЕСКО: Морската врата, Площадът на оръжията, Площадът на брашното, катедралата "Св. Трифон", църквата "Св. Никола". Свободно време. Посещение на Пераст. Свободно време с възможност за разходка с лодка до църквата "Св. Богородица от скалите", разположена на островче сред водите на Которския залив. Връщане в Будва следобед. Вечеря. Нощувка.
ДЕН 4

БудваДубровникБудва

180 km

Закуска. Свободно време за плаж и разходка в Будва, или по желание целодневна екскурзия до Дубровник – перлата на Адриатическо море. Пешеходна разходка в историческата част на града с местен екскурзовод: от порта "Пиле" по главната улица "Страдун"; Онуфриевият фонтан; Францисканският манастир; дворецът "Спонца"; църквата "Св. Влас"; паметникът на Орландо; Княжеският дворец; катедралата "Възнесение Богородично". Свободно време. Връщане в Черна гора. Вечеря. Нощувка.
ДЕН 5

ЦетинеБудва

70 km

Закуска. Свободно време за плаж и разходка в Будва, или по желание полудневна екскурзия до Цетине – старата столица на Черна гора: пешеходна разходка в историческия център и посещение на Цетинския манастир. Свободно време. Връщане в Будва. Вечеря. Нощувка.
ДЕН 6

БудваСофия

670 km

Закуска. Рано сутринта отпътуване за България. По пътя фотопауза с гледка към уникалния островен хотел "Св. Стефан" – любимо място за почивка на световно известни звезди. Пристигане в София около полунощ на пл. "Александър Невски".


Линк към програмата: https://goo.gl/myGz52

Тагове

Оферти - Черна гора |  Оферти - Будва |  Почивки - Черна гора |  Почивки - Будва |  Лято в чужбина - Черна гора |  Лято в чужбина - Будва

Избрани оферти